صفحه 249 از 5471 نخستنخست ... 1491992392402412422432442452462472482492502512522532542552562572582592993497491249 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,481 تا 2,490 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

Cool پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام دوستان

اینکه شایعه شده از این به بعد به جای سوریه سفارت کانادا در تهران کارای مهاجرت را انجام میده تا چه حد صحت داره؟

یعنی احتمال داره واقعا واسه سال 2010 قوانین عوض شه؟ یعنی میشه به این زودی؟ من شنیدم واسه چند سال هست این 38 رشته

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام آقا رضا، قطعاً لازم نیست برید انگلیس واسه اینکار، اگه سفارت انگلیس اینکارو انجام نده احتمالا از طریق اینترنتی باید برید سایت اسکاتلند یارد و فرم رو پر کنید و وجه رو بدید، مثلّا در مورد سوئد مطمئن هستم که اینجوری میتونید بگیرید و خیلی‌ هم راحت و بیدردسر هستش ، نه انگشت نگاری می‌خواد نه از این مسخره بازیها. اطلاعات دقیق میخوای برو سایت : http://2khtarampaniz.wordpress.com/
    و ازش بپرس پسر خوبیه و انگلیس زندگی‌ میکنه و تازه اینکارو کرده شاید روششو تو سایت هم نوشته باشه. موفق باشی‌

Junior Member habib_n آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    افشين جان
    با اين مورد برخورد نداشتي تا بحال ؟
    مدرک سوء پیشینه را از کشوری که در آن اقامت دایم دارید باید بگیرید.

دوستان اشتباه نکنند فقط پس از بررسی در سوریه لازم نیست برای صدور ویزا پاسپورت به سوریه برود و در تهران ویزا صادر میشود هیچ چیز دیگری عوض نشده است

نقل قول نوشته اصلی توسط MMDTT نمایش پست ها
    سلام دوستان

اینکه شایعه شده از این به بعد به جای سوریه سفارت کانادا در تهران کارای مهاجرت را انجام میده تا چه حد صحت داره؟

یعنی احتمال داره واقعا واسه سال 2010 قوانین عوض شه؟ یعنی میشه به این زودی؟ من شنیدم واسه چند سال هست این 38 رشته

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط habib_n نمایش پست ها
    مدرک سوء پیشینه را از کشوری که در آن اقامت دایم دارید باید بگیرید.
    حبيب جان فكر كنم اشتباه ميكني . بايد از هر كشوري كه طي 10 سال اخير بيش از 6 ماه اونجا سكونت داشتي عدم سوء بگيري .
    افشين جان - بچه هاي ديگه
    درسته ؟ يا من اشتباه ميكنم ؟ راهنمايي كنين اين موضوع روشن بشه...

من هم اين خبرو تو سايت كمپارس خونده بودم لينكش اينه :
    parscanada.com
    در راستاي اين موضوع يکي از دوستانم که هفته پيش رفته بود سوريه واسه ويزاش ميگفت که براي يکي از همراهانمون که براي ويزا اومده بود مشکلي پيش اومد و ويزاشو ندادن و يه نامه يهش دادن گفتن که برو به سفارت کانادا تو تهران واسه ادامه کارهات
    من فکر کنم ادامه صدور ويزاهات احتمالا تو تهرانه

Senior Member pedram27 آواتار ها

حبيب جان فكر كنم اشتباه ميكني . بايد از هر كشوري كه طي 10 سال اخير بيش از 6 ماه اونجا سكونت داشتي عدم سوء بگيري .
    افشين جان - بچه هاي ديگه
    درسته ؟ يا من اشتباه ميكنم ؟ راهنمايي كنين اين موضوع روشن بشه...
    سلام بله درست است طبق
    Who needs a police certificate?
    In general, you and everyone in your family who is 18 years of age or over need to obtain a police certificate. You must obtain a police certificate from each country or territory where you have lived for six consecutive months or longer since reaching the age of 18.

The certificate must have been issued no more than three months before you submit your application.

If the original certificate is neither in English nor in French, submit both the certificate and the original copy of a translation prepared by an accredited translator with your application.

نقل قول نوشته اصلی توسط VahidP نمایش پست ها
    دوستان سلام
    يكي از دوستام كه فايل نامبرش نيومده بود و 70 روز گذشته بود دو بار ايميل به سوريه زده بود و به صورت اتفاقي در لينك زير درخواستش رو نوشته بود كه ظرف مدت يك روز بهش جواب داده بودند، الته جوابي كه گرفته بود خوشايند نبود يعني Main Duties ايشون مطابقت با كد NOC نداشت و گفتند كه پولش رو پس مي دهند.
    به اين آدرس برويد و مراجل رو جلو بريد از ايميل ظاهرا بهتره
    https://dmp-portal.cic.gc.ca/cicemai...ssion=damascus
    موفق باشيد
    سلام وحید جان

من یک ماهه پیش این لینک رو امتحان کردم ولی هیچ جوابی نگرفتم و خودشون گفتند که بعد از ارسال میل حداقل 28 روز صبر کنید . امروز دوباره تو همین لینک یکبار دیگه ایمیل زدم.امیدوارم بقوله شما یک روزه جواب بدهند.
    از تاریخ Decision made من 3 ماه گذشته و هیچ خبری نیست.
    به امید خبر خوش برای همه دوستان

نقل قول نوشته اصلی توسط cdbmc100 نمایش پست ها
    قابل توجه تمامی دوستانی که به سفارت سوریه ایمیل زدند.
    امروز بالاخره طاقت نیاوردمو بعد از 18 روز که جوابمو ندادند یک درخواست دیگه فرستادم بعد باز طاقت نیاوردم یه تلفنم زدم بعد که موضوعو گفتم گفتند نامه شما ظرف 28 روز کاری پاسخ داده خواهد شد یعنی تا 28 روز جا داره که به یک ایمیل جواب بدن ولی انصافاً برخوردشون خوب بود و خیلی مودبانه جواب دادند بر عکس بعضی از سفارت های داخل ایران
    سلام دوست عزیز
    میشه بگید دقیقاً به چه شماره ای و چه ساعتی و چه روزی زنگ زدید؟؟؟
    چون تو 2 ماهه گذشته من هرچی زنگ زدم نتونستم با یک آدم صحبت کنم و فقط ماشین جواب داده و با گذشت 1 ماه از ارسال ایمیل توی اون لینک هم هنوز جوابی نگرفتم.
    ویرایش توسط FarPar : September 8th, 2009 در ساعت 11:59 AM

سلام،
    يك نكته اي رو من ديدم كه بنظرم جديد اومد، نميدونم دوستان ديگر هم اطلاع دارند يا خير؟ و اونهم اينه كه ظاهراً از اين به بعد ميشه پروسسينگ في رو از طريق ‍‍Credit Card هم پرداخت كرد.اين مطلب در بوكلت 14 صفحه اي دمشق در آيتم 13 ( ورژن سپتامبر 09-2009) اومده
    http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/guides/e37099.pdf

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)