صفحه 74 از 137 نخستنخست ... 24646566676869707172737475767778798081828384124 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 731 تا 740 , از مجموع 1370

موضوع: فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

پیش فرض پاسخ : فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

نقل قول نوشته اصلی توسط grisly_hominid نمایش پست ها
    نحوه برخورد با محیط جدید متفاوته. زوج میشناختم یکماه اول رفتن هتل بعد که محیط رو شناختن و به قول شما خوابشون طبیعی شده رفتن دنبال خونه و وسایل.
    زوج دیگه ای هم هست که رفتن از این خونه های اجاره ای موقت فرنیش مرکز شهر با ماهی 1k تا جا بیوفتند و محله ها رو بشناسن و .. اتفاقا پی آر گرفتن و بر گشتن.
    من فکر میکنم راه حل مشکل روزهای اول که شما میگید با فریت بار حل که نمیشه هیچ بیشترهم میشه چون احتمالا تازه اومدی و جا نداری بزاریشون هی باید پول انبار بدی و حرص بخوری.
    اين داستان خيلي پيچيدست.

به نظر من شايد همه چيز در کانادا باشه و حتي ارزونتر از ايران ولي مواردي رو بايد مد نظر قرار داد:

شما يکبار براي اجناسي که داري تو ايران پول پرداخت کردي و ممکنه حتي اگر بخواي بفروشي کسي نخره ازت و بمونه رو دستت. حالا بايد اجناس رو ببخشي به کسي و بياي مجدد کانادا پول پرداخت کني. اونم چه پولي. حتي 1 دلار هم خرجش از لحاظ رواني تو روزهاي اول سخته. شما الان راحتتر ريال رو خرج مي کني تا دلار رو. البته که بعد از مدتي حل ميشه و راه ميوفتي ولي روزهاي اول با اون همه استرس خرج 1 دلارشم مشکله اونم وقتي فکر کني که اي بابا من فلان چيز رو داشتم و چرا نيووردم و مجبور شدم اينجا کلي دلار بي زبون رو بريزم به پاش. دوستان دقت کنيد منظور من دقيقا 2 يا 3 ماهه اوله و بعدش بايد بسوزيم و بسازيم.

من که تصميم گرفتم ببرم. حالا يا درست و يا غلط. تصميم گرفتم خودم رو تو دو راهي تصميم گيري گير نندازم.
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط sebas نمایش پست ها
    اين داستان خيلي پيچيدست.

به نظر من شايد همه چيز در کانادا باشه و حتي ارزونتر از ايران ولي مواردي رو بايد مد نظر قرار داد:

شما يکبار براي اجناسي که داري تو ايران پول پرداخت کردي و ممکنه حتي اگر بخواي بفروشي کسي نخره ازت و بمونه رو دستت. حالا بايد اجناس رو ببخشي به کسي و بياي مجدد کانادا پول پرداخت کني. اونم چه پولي. حتي 1 دلار هم خرجش از لحاظ رواني تو روزهاي اول سخته. شما الان راحتتر ريال رو خرج مي کني تا دلار رو. البته که بعد از مدتي حل ميشه و راه ميوفتي ولي روزهاي اول با اون همه استرس خرج 1 دلارشم مشکله اونم وقتي فکر کني که اي بابا من فلان چيز رو داشتم و چرا نيووردم و مجبور شدم اينجا کلي دلار بي زبون رو بريزم به پاش. دوستان دقت کنيد منظور من دقيقا 2 يا 3 ماهه اوله و بعدش بايد بسوزيم و بسازيم.

من که تصميم گرفتم ببرم. حالا يا درست و يا غلط. تصميم گرفتم خودم رو تو دو راهي تصميم گيري گير نندازم.
    فرمایش شما کاملاً صحیح است. اینکه چیزی که داریم رو ببریم یه بحثه، اینکه چیزی بخریم و ببریم یه بحث دیگه، ضمن اینکه توجه کنید برای حمل هر کیلو بار چقدر هزینه میکنید و اونجا چنده هم مهمه.
    رشته: عمران، رشته همسر: معماری
    لوازم و مدارک ضروی برای سفر به کانادا ویرایش:92/11/29(این فایل تنها توسط بنده ویرایش میشود)
    Landed: 2014-jan-25 in montreal *** Moved to Toronto: 2014-Feb-25

رشته و دانشگاه
    Mechatronics

نقل قول نوشته اصلی توسط babak_bahrami نمایش پست ها
    فرمایش شما کاملاً صحیح است. اینکه چیزی که داریم رو ببریم یه بحثه، اینکه چیزی بخریم و ببریم یه بحث دیگه، ضمن اینکه توجه کنید برای حمل هر کیلو بار چقدر هزینه میکنید و اونجا چنده هم مهمه.
    آره. منظوره من هم خريد جديد اجناس در ايران نبود. صرفا بردن اجناسي که الان داري.

در ضمن، من عرض کردم که خرج پول به ريال در اينجا و در زوهاي اول از لحاظ رواني راحتتر از خرج پول به دلار در کانادا است. حالا ممکنه شما با هزينه حمل بارت و غيره از قيمت همون جنس تو کانادا بيشتر خرج کني. ولي به هر حال رياله. البته که من توصيه نميکنم که وسيله هاي غير ضروري رو با ايتناد به توضيحات من بار کنيد ببريد. مثلا خود من يک سرويس چاقو خيلي خوب داشتم که به علت وزن زياد نميبرم. اين رو خودتون بايد تشخيص بديد ديگه.

به اميد روزهاي روشن ...
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط sebas نمایش پست ها
    آره. منظوره من هم خريد جديد اجناس در ايران نبود. صرفا بردن اجناسي که الان داري.

در ضمن، من عرض کردم که خرج پول به ريال در اينجا و در زوهاي اول از لحاظ رواني راحتتر از خرج پول به دلار در کانادا است. حالا ممکنه شما با هزينه حمل بارت و غيره از قيمت همون جنس تو کانادا بيشتر خرج کني. ولي به هر حال رياله. البته که من توصيه نميکنم که وسيله هاي غير ضروري رو با ايتناد به توضيحات من بار کنيد ببريد. مثلا خود من يک سرويس چاقو خيلي خوب داشتم که به علت وزن زياد نميبرم. اين رو خودتون بايد تشخيص بديد ديگه.

به اميد روزهاي روشن ...
    با عرض احترام، این فرمایش شما برای من عجیبه، پول پوله دیگه، ریال و دلار نداره که، خوب اگه گرونتر در میاد چرا با خودمون ببریم؟ ریال عزیز رو دلار میکنیم و میبریم خیلی راحت تر اونجا جنسی رو میخریم که گارانتی درست و درمون داره و تا مدتها میشه پسش داد، تازه معمولاً بعد از 1-2 ماه اقامت موقت مجبورید جابجا بشید باز اونها هم هزینه داره، البته این مسائل واقعا سلیقه ای هست. نمیشه کسی برای کسی نسخه بپیچه.
    رشته: عمران، رشته همسر: معماری
    لوازم و مدارک ضروی برای سفر به کانادا ویرایش:92/11/29(این فایل تنها توسط بنده ویرایش میشود)
    Landed: 2014-jan-25 in montreal *** Moved to Toronto: 2014-Feb-25

Member
    رشته و دانشگاه
    شیمی کاربردی

سلام دوستان
    به نظر من هم بردن برخی اجناس که دارید ونه اینکه بخرید بسیار کار درستی هست. البته این صحبت نتیجه صحبت با خانواده های متاهل مهاجر بوده .نکته قابل ذکر اینه که حتما جوری برنامه ریزی کنید که باری که قرار فریت بشه یک ماه بعد از رسیدنتون به مونترال براتون ارسال شه چون همونجور که دوستمون گفتن یک بار هزینه جابجایی بدهید.
    تاریخ مصاحبه : 2011/12/14 دریافت CSQ پس از بررسی مدارک ( مشروط ) : 2012/10/29 ارسال مدارک فدرال به سیدنی : 2012/11/05 تاریخ رسید به سیدنی : 2012/11/13تاریخ صدور فایل نامبر فدرال : 02/01/2013تاریخ دریافت مدیکال از آنکارا :13/05/2013 تاریخ رسید مدیکال به پاریس 27/05/2013 تاریخ پاس ریکوست04/10/2013

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    math

1- چه طوري ميشه بار يك ماه بعد از خودمان برسه؟ چون من شنيدم دو هفته توي راه؟
    2- به نظر شما بردن فرش ماشيني كه توي خانه داريم ارزش داره يا نه؟

ApplyAbroad Hero

يكي از دوستان به نكته جالبي اشاره كرد ، طوري كه من اول فكر كردم واقعا اينجا زندكي كرديدو اين مرحله را كذرانديد و بعد كه امضا تون را ديدم متوجه شدم هنوز نيومديد. واقعا نميدونم حه حسي ولي خرج كردن ريال خيلي راحت تر از دلار هست مخصوصا تو روزهاي اول. من خودم تو روزهاي اخري كه ايران بودم ديكه حساب كار از دستم رفته بود از بس كه خرج ميكردم ولي اينجا بابت هر يك دلاري كه ادم ميخواد خرج كنه ده دفعه حساب و كتاب ميكنه. حالا اين كه فلسفه اش حيه من نمي دونم. شايد حس عدم اطمينان از محيط جديد و اينكه نمي دوني اين ميزان بولي كه همراهت هست را ميتوني ظرف يك ماهخرج كني يا يا بايد يكسال با اين بول سر كني و بيش اومدن خرج هاي غير معمول و بيشبيني نشده تو روزهاي اول و يك ترس مبهم از تمام شدن بولتون. البته واقعا اوردن بعضي از وسايل نظر شخصيه هر كسي هست و اين را هم بايد در نظر كرفت كه تو مهاجرت وضعيت هيح دو نفري مثل هم نيست و اين ها همه نظر شخصيه .

ApplyAbroad Superstar

بذارید من هم تجربه ام رو عرض کنم. newapplicant عزیز در جریان وضعیت ما هستن. من 480 کیلو بار فریت کردم آوردم از لباس و کفش بگیرید تا فرش و کاسه و بشقاب و .... کاملا هم راضیم از این کار چون اومدم که حداقل چند سالی بمونم و یا باید همه اینها رو دوباره می خریدم یا می آوردم. ارزش چیزهایی که آوردم برام اونقدر هست که حتی اگر بخوام روزی برگردم ایران و همه اینها رو دوباره فریت کنم توجیه داره.

-> و بله، خرج کردن به دلار بار روانی سنگین تری داره تا ریال. انشالله تشریف می آرید از نزدیک حس می کنید که قیمت ها چطوره و بعد سیزده درصد مالیات (اونتاریو) روی هر چیزی اضافه میشه چه حسی داره. تازه اگه جنس الکترونیکی بخرید که باید درصدی هم برای هزینه بازیافت از همین اول بپردازید.
    -> بار می شه بعد از خوتون برسه. باید با شرکتی که براتون فریت می کنه هماهنگ کنید. من با ترکیش آوردم. ترکیش دو روزه بار فریت رو می رسونه. ازشون خواستم که دو هفته بعد از تاریخ پرواز من کار ارسال رو شروع کنه. بارها تو انبار فرودگاه امام موند همون موقع که خواسته بودم فرستادن.
    -> صفحه قبل دوستان رجع به ایکیا نوشته بودن، فقط خواستم اضافه کنم که ایکیا حمل رایگان نداره و اسباب بزرگ اگر بخرید ازشون فکر هزینه و روش حملش هم باشید. نصب و چند ساعت پیچ بستن هاش که بماند.

رشته و دانشگاه
    Mechatronics

نقل قول نوشته اصلی توسط babak_bahrami نمایش پست ها
    با عرض احترام، این فرمایش شما برای من عجیبه، پول پوله دیگه، ریال و دلار نداره که، خوب اگه گرونتر در میاد چرا با خودمون ببریم؟ ریال عزیز رو دلار میکنیم و میبریم خیلی راحت تر اونجا جنسی رو میخریم که گارانتی درست و درمون داره و تا مدتها میشه پسش داد، تازه معمولاً بعد از 1-2 ماه اقامت موقت مجبورید جابجا بشید باز اونها هم هزینه داره، البته این مسائل واقعا سلیقه ای هست. نمیشه کسی برای کسی نسخه بپیچه.
    بابك جان، صحبتهاي من كلي است. مثلا ممكنه از هر ١٠٠ جنس ٥ تاش اينجوري بشه ولي ارزشش رو طبق حرفهايي كه زدم داره.

صحبتهايي رو كه من مطرح كردم طبق تجربه دوستان ساكن در كاناداست. از بچه هاي اين فروم هم كه دوستان ديگه مثل newapplicant و uxmal09 كه ساكن هستند هم همين نظر رو دارند.

به نظر من واقعا خرج كردن دلار اونجا و زمانيكه درآمد نداري خيلي سخت تر از خرج كردن اينجا به ريال و با درآمد است. البته اميدوارم برات اين موقعيت پيش نياد و هميشه موفق باشي

ApplyAbroad Hero ali.1361 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط uxmal09 نمایش پست ها
    بذارید من هم تجربه ام رو عرض کنم. newapplicant عزیز در جریان وضعیت ما هستن. من 480 کیلو بار فریت کردم آوردم از لباس و کفش بگیرید تا فرش و کاسه و بشقاب و .... کاملا هم راضیم از این کار چون اومدم که حداقل چند سالی بمونم و یا باید همه اینها رو دوباره می خریدم یا می آوردم. ارزش چیزهایی که آوردم برام اونقدر هست که حتی اگر بخوام روزی برگردم ایران و همه اینها رو دوباره فریت کنم توجیه داره.

-> و بله، خرج کردن به دلار بار روانی سنگین تری داره تا ریال. انشالله تشریف می آرید از نزدیک حس می کنید که قیمت ها چطوره و بعد سیزده درصد مالیات (اونتاریو) روی هر چیزی اضافه میشه چه حسی داره. تازه اگه جنس الکترونیکی بخرید که باید درصدی هم برای هزینه بازیافت از همین اول بپردازید.
    -> بار می شه بعد از خوتون برسه. باید با شرکتی که براتون فریت می کنه هماهنگ کنید. من با ترکیش آوردم. ترکیش دو روزه بار فریت رو می رسونه. ازشون خواستم که دو هفته بعد از تاریخ پرواز من کار ارسال رو شروع کنه. بارها تو انبار فرودگاه امام موند همون موقع که خواسته بودم فرستادن.
    -> صفحه قبل دوستان رجع به ایکیا نوشته بودن، فقط خواستم اضافه کنم که ایکیا حمل رایگان نداره و اسباب بزرگ اگر بخرید ازشون فکر هزینه و روش حملش هم باشید. نصب و چند ساعت پیچ بستن هاش که بماند.
    شما مجرد تشریف بردید یا متاهل؟
    چی فریت کردید؟ کلا چه وسیله ای ارزش فریت کردن رو داره؟
    ممنون