صفحه 75 از 137 نخستنخست ... 25656667686970717273747576777879808182838485125 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 741 تا 750 , از مجموع 1370

موضوع: فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

ApplyAbroad Superstar

پیش فرض پاسخ : فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

متاهل. هر چیزی رو که فکر می کنید براتون مهمه بیارید. در شرایط برابر هزینه فریت از هزینه خرید همون اجناس در کانادا کمتره. من تابستون با قیمت کیلویی اگه درست یادم باشه 2.5 دلار فریت کردم تازه دلار اون موقع گرون تر بود. یک بسته نون تست در کانادا خریداری می فرمایید بین 2 تا 4 دلار. حالا خودتون تصمیم بگیرید.

نقل قول نوشته اصلی توسط newapplicant نمایش پست ها
    يكي از دوستان به نكته جالبي اشاره كرد ، طوري كه من اول فكر كردم واقعا اينجا زندكي كرديدو اين مرحله را كذرانديد و بعد كه امضا تون را ديدم متوجه شدم هنوز نيومديد. واقعا نميدونم حه حسي ولي خرج كردن ريال خيلي راحت تر از دلار هست مخصوصا تو روزهاي اول. من خودم تو روزهاي اخري كه ايران بودم ديكه حساب كار از دستم رفته بود از بس كه خرج ميكردم ولي اينجا بابت هر يك دلاري كه ادم ميخواد خرج كنه ده دفعه حساب و كتاب ميكنه. حالا اين كه فلسفه اش حيه من نمي دونم. شايد حس عدم اطمينان از محيط جديد و اينكه نمي دوني اين ميزان بولي كه همراهت هست را ميتوني ظرف يك ماهخرج كني يا يا بايد يكسال با اين بول سر كني و بيش اومدن خرج هاي غير معمول و بيشبيني نشده تو روزهاي اول و يك ترس مبهم از تمام شدن بولتون. البته واقعا اوردن بعضي از وسايل نظر شخصيه هر كسي هست و اين را هم بايد در نظر كرفت كه تو مهاجرت وضعيت هيح دو نفري مثل هم نيست و اين ها همه نظر شخصيه .
    این درسته ولی تازمانی که کار ندارید ولی بعد ریال و دلارتداره عادت می کنید .

نقل قول نوشته اصلی توسط sebas نمایش پست ها
    اين داستان خيلي پيچيدست.

به نظر من شايد همه چيز در کانادا باشه و حتي ارزونتر از ايران ولي مواردي رو بايد مد نظر قرار داد:

شما يکبار براي اجناسي که داري تو ايران پول پرداخت کردي و ممکنه حتي اگر بخواي بفروشي کسي نخره ازت و بمونه رو دستت. حالا بايد اجناس رو ببخشي به کسي و بياي مجدد کانادا پول پرداخت کني. اونم چه پولي. حتي 1 دلار هم خرجش از لحاظ رواني تو روزهاي اول سخته. شما الان راحتتر ريال رو خرج مي کني تا دلار رو. البته که بعد از مدتي حل ميشه و راه ميوفتي ولي روزهاي اول با اون همه استرس خرج 1 دلارشم مشکله اونم وقتي فکر کني که اي بابا من فلان چيز رو داشتم و چرا نيووردم و مجبور شدم اينجا کلي دلار بي زبون رو بريزم به پاش. دوستان دقت کنيد منظور من دقيقا 2 يا 3 ماهه اوله و بعدش بايد بسوزيم و بسازيم.

من که تصميم گرفتم ببرم. حالا يا درست و يا غلط. تصميم گرفتم خودم رو تو دو راهي تصميم گيري گير نندازم.
    من الان خودم 2 سالی هست مه تورنتو هستم همسرم دراه تازه میاد می خواد 100 کیاو فریت کنه من میگم حیفه اینفدر پول فریت بدیم چون من هم کار دارم هم همه جاهارو می شناسم هم کردیت خوب که خرید کنیم . نظر شما چیه ؟ بیاره یا نه ؟

Member
    رشته و دانشگاه
    شیمی کاربردی

سلام دوستان
    ما در یک ماه آینده داریم میریم مونترال
    یه سری اطلاعات در مورد فریت بار جمع آوری کردم که لازم دونستم اینجا بنویسم شاید به درد کسی خورد.
    هزینه ارسال بار به شرح ذیل است:
    برای حجم ارسال 100 کیلو بار تا 300 کیلو هر کیلو 3.7 دلار به علاوه 21 دلار تمبر به علاوه 6% مالیات ارزش افزوده
    مثال : برای 100 کیلو بار :
    100*3.7=380$
    +21$ تمبر
    + 23.46$ ارزش افزوده
    جمعا 414.46 دلار
    محدودیتی در ارسال بار نیست بجز مایعات
    ابعاد و نحوه بسته بندی:
    استاندارد جهانی و مناسب جهت ابعد کارتن 30*40*40 یا 40*40*50 می باشد بهتر است از این ابعاد استفاده شود ولی بزرگتر یا کوچیکتر مشکلی نیست
    ابتدا پس از قرار دادن وسایل در کارتن درب رابسته و کارتن را ازجهت طولی و هم از جهت عزضی با نوار چسب پهن پلاستیکی بسته بندی کنید به شکلی که نوار چسبها روی هم بیفتند ( مٍثل زمانی که کتاب های درسی رو با چسب پهن جلد می کردیم )
    سپس با نایلونهای حباب دار که متری فروخته می شوند دور کارتن را پوشانده و مجدد با نوارچسب پهن به صورت مرحله قبل چسب کاری نمایید.
    سعی شود وزن کارتنها از 30 کیلو بیشتر نشود ( بیشتر مانعی ندارد فقط جهت سالم ماندن اجناس)
    اگر سوالی داشتین و یا شماره شرکت رو می خواهید پیام خصوصی بدین
    تاریخ مصاحبه : 2011/12/14 دریافت CSQ پس از بررسی مدارک ( مشروط ) : 2012/10/29 ارسال مدارک فدرال به سیدنی : 2012/11/05 تاریخ رسید به سیدنی : 2012/11/13تاریخ صدور فایل نامبر فدرال : 02/01/2013تاریخ دریافت مدیکال از آنکارا :13/05/2013 تاریخ رسید مدیکال به پاریس 27/05/2013 تاریخ پاس ریکوست04/10/2013

Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

نقل قول نوشته اصلی توسط slmz نمایش پست ها
    من الان خودم 2 سالی هست مه تورنتو هستم همسرم دراه تازه میاد می خواد 100 کیاو فریت کنه من میگم حیفه اینفدر پول فریت بدیم چون من هم کار دارم هم همه جاهارو می شناسم هم کردیت خوب که خرید کنیم . نظر شما چیه ؟ بیاره یا نه ؟
    ببينيد دوست من،
    شرايط شما فرق ميكنه. چرا؟!
    چون شما درامد به دلار داري
    اگر درامدت خوبه كه به نظرم فقط وسايل ضروري رو بگو بياره
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

نقل قول نوشته اصلی توسط aghaghia_y نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ما در یک ماه آینده داریم میریم مونترال
    یه سری اطلاعات در مورد فریت بار جمع آوری کردم که لازم دونستم اینجا بنویسم شاید به درد کسی خورد.
    هزینه ارسال بار به شرح ذیل است:
    برای حجم ارسال 100 کیلو بار تا 300 کیلو هر کیلو 3.7 دلار به علاوه 21 دلار تمبر به علاوه 6% مالیات ارزش افزوده
    مثال : برای 100 کیلو بار :
    100*3.7=380$
    +21$ تمبر
    + 23.46$ ارزش افزوده
    جمعا 414.46 دلار
    محدودیتی در ارسال بار نیست بجز مایعات
    ابعاد و نحوه بسته بندی:
    استاندارد جهانی و مناسب جهت ابعد کارتن 30*40*40 یا 40*40*50 می باشد بهتر است از این ابعاد استفاده شود ولی بزرگتر یا کوچیکتر مشکلی نیست
    ابتدا پس از قرار دادن وسایل در کارتن درب رابسته و کارتن را ازجهت طولی و هم از جهت عزضی با نوار چسب پهن پلاستیکی بسته بندی کنید به شکلی که نوار چسبها روی هم بیفتند ( مٍثل زمانی که کتاب های درسی رو با چسب پهن جلد می کردیم )
    سپس با نایلونهای حباب دار که متری فروخته می شوند دور کارتن را پوشانده و مجدد با نوارچسب پهن به صورت مرحله قبل چسب کاری نمایید.
    سعی شود وزن کارتنها از 30 کیلو بیشتر نشود ( بیشتر مانعی ندارد فقط جهت سالم ماندن اجناس)
    اگر سوالی داشتین و یا شماره شرکت رو می خواهید پیام خصوصی بدین
    اين 3.7 $ براي كدوم هواپيمايي است؟
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

ApplyAbroad Hero ali.1361 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط uxmal09 نمایش پست ها
    متاهل. هر چیزی رو که فکر می کنید براتون مهمه بیارید. در شرایط برابر هزینه فریت از هزینه خرید همون اجناس در کانادا کمتره. من تابستون با قیمت کیلویی اگه درست یادم باشه 2.5 دلار فریت کردم تازه دلار اون موقع گرون تر بود. یک بسته نون تست در کانادا خریداری می فرمایید بین 2 تا 4 دلار. حالا خودتون تصمیم بگیرید.
    اگه اونجا قرار باشه تا چند هفته مهمون کسانی باشیم (و به اصطلاح خراب بشیم رو سرشون)، بازم هم میارزه وسایل زندگی رو فریت کنیم؟ منظورم اینه که با فروش وسایل اینجا و تو اون مدت که مهمونی میریم نمیشه وسایل رو به صورت مناسب اونجا پیدا کرد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sebas نمایش پست ها
    ببينيد دوست من،
    شرايط شما فرق ميكنه. چرا؟!
    چون شما درامد به دلار داري
    اگر درامدت خوبه كه به نظرم فقط وسايل ضروري رو بگو بياره
    در آمدم معمولیه ولی با 100 کیلو می خواهد چیزهای تزیینی بیاره اگه فریت بشه 400 - 500 دلار که عالیه ؟؟؟

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.1361 نمایش پست ها
    اگه اونجا قرار باشه تا چند هفته مهمون کسانی باشیم (و به اصطلاح خراب بشیم رو سرشون)، بازم هم میارزه وسایل زندگی رو فریت کنیم؟ منظورم اینه که با فروش وسایل اینجا و تو اون مدت که مهمونی میریم نمیشه وسایل رو به صورت مناسب اونجا پیدا کرد؟
    ببخشید اینطوری می گم ولی چرا برای این پرسش نگاه به بیرون دارید؟ نسخه هر کس مخصوص خودشه. پاسخ شما با انجام کمی تحقیق مشخص می شه. قیمت فروش وسایل تون در ایران رو خودتون می دونید. هزینه فریت هم که مشخصه. قیمت اجناسی که می تونید اینجا بخرید هم به لطف اینترنت قابل تعیینه. با یک عمل ساده ریاضی پاسخ بدست می آد. در هر دو صورت - چه فریت کنید و چه نکنید و اینجا دنبال خرید برید- کار و زحمت هست.

ApplyAbroad Hero ali.1361 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط uxmal09 نمایش پست ها
    ببخشید اینطوری می گم ولی چرا برای این پرسش نگاه به بیرون دارید؟ نسخه هر کس مخصوص خودشه. پاسخ شما با انجام کمی تحقیق مشخص می شه. قیمت فروش وسایل تون در ایران رو خودتون می دونید. هزینه فریت هم که مشخصه. قیمت اجناسی که می تونید اینجا بخرید هم به لطف اینترنت قابل تعیینه. با یک عمل ساده ریاضی پاسخ بدست می آد. در هر دو صورت - چه فریت کنید و چه نکنید و اینجا دنبال خرید برید- کار و زحمت هست.
    صحیح می فرمائید اما هدف از سوال کردن استفاده از تجربیات دیگران و نرفتن راه خطا بود. با تشکر