صفحه 177 از 353 نخستنخست ... 77127167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187227277 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,761 تا 1,770 , از مجموع 3525

موضوع: مشاوره به منظور برنامه ريزي براي آزمون IELTS!!!

Member
    رشته و دانشگاه
    Business,Rutgers Uni

پیش فرض پاسخ : مشاوره به منظور برنامه ريزي براي امتحان IELTS

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed_golden7 نمایش پست ها
    سلام
    لطفا اگر میشه جواب سوال من را بدین....

من در سطح Upper- Intermediate هستم به نظر شما با یک ماه خوندن واسه ایلتس میشه نمره 6 و یا 6.5 گرفت؟

ممنون میشم اگر کمک بفرمایید....
    upper intermediate کسی هست که میتونه روان صحبت کنه هرچند با لغات ساده، تو رایتینگم گرامرش خوبه و میتونه جمله رو بسط بده! خب اگه شما روی مهارت ریدینگت و لیستنینگت بصورت فشرده کار کنی و تو اسپیکینگ بیشتر تمرین کنی و رایتینگم تو این یه ماه حداقل روزی یکی بنویسی حتمن میتونی 6.5 بگیری. در کل با ساعت مطالعه 7-8 ساعت در روز به این نمره امیدوار باش اما ساعت مطالعت بیاد پایین نه!
    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم>>>موچیم که آسودگی ما عدم ماست.

Junior Member

میشه من رو راهنمایی کنید
    من باید ielts7 تو هر قسمت بگیرم و نهایتا تا بهمن ماه فرصت دارم سطح الان خودم در حد 6.دو ماه پیش 20 جلسه کلاس رفتم که تکنیکهای ielts رو یاد داد و بنظرم خوب بود.اما بعد کلاس نتونستم بخونم تا الان که حدود3-2 هفتست دارم از essential word,از کتابplusریدینگ رو میخونم و مشکلم بیشتر سر ریدینگ که هم خیلی خستم میکنه و هم وقت کم میارم.بظرتون تو این مدت چه کتابهایی بهترین نتیجه رو میدن و اصلا تو این زمان چطور بخونم؟ و اینکه کار خیلی سختیه ؟چون خودم یکم ناامیدم.
    ویک سوال دیگه برای مهاجرتم تاکید نشده ieltsاکادمیک یا جنرال .بنظرتون برای 7 شدن تو هرقسمت جنرال بدم یا آکادمیک؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering

سلام دوستان.

من قصد دارم که برای فوریه امتحان آیلتس آکادمیک بدم. سه سال پیش آزمون pbt دادم و نمره ام 613 شد. از اون زمان هم کلاس زبان می رم و سطح upper intermediate رو در آموزشگاه سفیر تموم کردم و دو ترم هم advanced خوندم. نمره 7 آیلتس رو لازم دارم. دایره لغاتم هم خوبه. 504 , essential words for toefl رو مسلط هستم و تا نصف کتاب 1100 رو هم خوندم و بلدم. لیسنینگ ام هم خوبه.
    ممنون می شم راهنمایی کنید از چه کتابی شروع کنم با توجه به وقت سه ماهه ای که دارم. و اینکه از بین سه کتاب Focus on IELTS, A book for IELTS و Action plan for IELTS کدوم یک رو پیشنهاد می کنید که جامع تر و کامل تر باشه؟
    دانشکاهی که می خوام اپلای کنم تافل 93 یا آیلتس 7 می خواد. می دونم شاید سوال درستی نباشه اما به نظر شما با سطح زبان من گرفتن کدوم یک از این نمرات راحت تره؟
    با سپاس
    ویرایش توسط mahboobeh_n : November 4th, 2013 در ساعت 03:26 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط mahboobeh_n نمایش پست ها
    سلام دوستان.

من قصد دارم که برای فوریه امتحان آیلتس آکادمیک بدم. سه سال پیش آزمون pbt دادم و نمره ام 613 شد. از اون زمان هم کلاس زبان می رم و سطح upper intermediate رو در آموزشگاه سفیر تموم کردم و دو ترم هم advanced خوندم. نمره 7 آیلتس رو لازم دارم. دایره لغاتم هم خوبه. 504 , essential words for toefl رو مسلط هستم و تا نصف کتاب 1100 رو هم خوندم و بلدم. لیسنینگ ام هم خوبه.
    ممنون می شم راهنمایی کنید از چه کتابی شروع کنم با توجه به وقت سه ماهه ای که دارم. و اینکه از بین سه کتاب Focus on IELTS, A book for IELTS و Action plan for IELTS کدوم یک رو پیشنهاد می کنید که جامع تر و کامل تر باشه؟
    دانشکاهی که می خوام اپلای کنم تافل 93 یا آیلتس 7 می خواد. می دونم شاید سوال درستی نباشه اما به نظر شما با سطح زبان من گرفتن کدوم یک از این نمرات راحت تره؟
    با سپاس
    طبق این جدول
    http://www.ets.org/Media/Tests/TOEFL...son_Tables.pdf
    نمره 613 معادل 103 در IBT هست. به نظرم هر کدوم رو امتحان بدین میارین نمرشو. این کتابا هیچ کدوم به دردت نمی خوره. برای شما همون کمبریجا fبه عنوان منبع نمونه تست و برای آشنایی اولیه با رایتینگ و اسپیکینگ هم کتاب target band 7 که کتاب کم حجمی هست . اون کتاب focus رو من دارم . به دردت نمی خوره. اون دو تا رو هم نمی شناسم .

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    AUT- Tissue Eng.

نقل قول نوشته اصلی توسط mahboobeh_n نمایش پست ها
    سلام دوستان.

با سپاس
    شما سطح زبانتون خوبه و فک کنم راحت بتونید 7 رو بگیرید
    به نظر من یک کتاب که روشهای پاسخ دادن به سوالات آیلتس رو توضیح داده رو مطالعه کنید و بعد برید سراغ تست زدن،
    اتفاقا focus on ielts کتاب خیلی جامع و کاملی هست ولی چون شما وقتتون کمه یه کتاب کم حجم تر مثل step up to ielts یا همونایی که گفتید رو بخونید، خیلی فرقی نداره، همشون تقریبا یه چیز رو میگن، بعدش هم برید سراغ تست زدن، به نظر من چون کتاب های کمبریج پاسخ تشریحی نداره اول با کتابهایی مثل ielts test builder - ielts plus شروع کنید که البته سطحشون یه مقداری از سطح امتحان بالاتره ولی توضیحات کاملی دادن، بعدش برید سراغ کمبریج ها و کمبریج 9 رو حتما بزنید چون لیسنینگهاش یه مقداری سبکش فرق داره و جدیدا هم توی این سبک سوال میاد...، اگر هم گرامر یا وکب مشکل داشتید من کتاب betty azar رو برای گرامر و کتاب ووکب خود کمبریج رو پیشنهاد میکنم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    AUT- Tissue Eng.

نقل قول نوشته اصلی توسط golnooshi نمایش پست ها
    میشه من رو راهنمایی کنید
    من باید ielts7 تو هر قسمت بگیرم و نهایتا تا بهمن ماه فرصت دارم سطح الان خودم در حد 6.دو ماه پیش 20 جلسه کلاس رفتم که تکنیکهای ielts رو یاد داد و بنظرم خوب بود.اما بعد کلاس نتونستم بخونم تا الان که حدود3-2 هفتست دارم از essential word,از کتابplusریدینگ رو میخونم و مشکلم بیشتر سر ریدینگ که هم خیلی خستم میکنه و هم وقت کم میارم.بظرتون تو این مدت چه کتابهایی بهترین نتیجه رو میدن و اصلا تو این زمان چطور بخونم؟ و اینکه کار خیلی سختیه ؟چون خودم یکم ناامیدم.
    ویک سوال دیگه برای مهاجرتم تاکید نشده ieltsاکادمیک یا جنرال .بنظرتون برای 7 شدن تو هرقسمت جنرال بدم یا آکادمیک؟
    برای ریدینگ تا میتونید بخونید تا سرعتتون افزایش پیدا کنه، برای نمره های بالا به نظر من اسکن و اسکیم جواب نمیده، ریدینگ رو باید خوند و در همون حین سوالهارو جواب داد، من متوسط روزی 2 یا 3 تا ریدینگ میخوندم توی وقت مشخص و جواب میدادم، این شد که سر امتحان 5 دقیقه هم وقت اضافه آوردم، البته تو خونه معمولا یک ربع اضافه میاوردم!!

Junior Member

سلام

یک ماه دیگه امتحان دارم و حدود 28 تا تست درست میزنم
    چکار کنم تا به 30 برسه؟
    هر کتابی را هم که بگید زدم tomson , plus , ...
    در ضمن حداقل 5 دقیقه skim طول میکشه
    نمیدونم چطوری کمش کنم

لطفا راهنمایی کنید حیاتیه

ممنون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    AUT- Tissue Eng.

شما اول از همه شروع میکنید به اسکیم کردن کل متن؟
    به نظر من وقتتون رو تلف می کنید با این کار، اگه میخواید دستتون بیاد که موضوع راجع به چیه معمولا تایتل، پاراگراف اول و فوقش جمله اول چندتا پاراگراف دیگه کافیه، بعدش با سوالها بیفتید دنبال جواب ها،
    البته من خودم هیچ وقت از اسکیم و اسکن استفاده نکردم، یک بار این روش رو تست کنید شاید براتون جواب داد، شروع کنید به خوندن و در همون حین سوالات رو بررسی کنید و جواب بدید، با اسکیم و اسکن از یه حدی بالاتر نمیشه رفت، البته برای کار راه انداختن خوبه و بعضی وقتا لازمه ولی کافی نیست، اگه سرعت خوندنتون بالا باشه خیلی راحت میتونید خیلی بیشتر از 30 تا رو درست بزنید

Junior Member

سلام عذر می خواهم که مزاحم وقت شریفتون میشم
    ممنون میشم به سوال من پاسخ بدهید
    هدف من کسب نمره 5.5 در آزمون آیلتس برای ارائه مدرک به دانشگاه علوم پزشکی بین الملل تهران است
    برای این دانشگاه باید در آزمون جنرال شرکت کنم یا آکادمیک
    سطح زبان من خیلی پایین است و 6ماه فرصت دارم
    میخواهم که خودم در منزل شروع به مطالعه کنم و بعد از تسلط برای کسب مهارت در کلاس شرکت کنم
    لطفا یک آموزشگاه خیلی معتبر معرفی بفرمایید
    برای کسب نمره 5.5 لطف بفرمایید منابع را به من مغرفی بفرمایید
    مرسی از وقتی که برای پاسخگویی میگذارید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Saaaaam نمایش پست ها
    دوست عزیز اگر اراده قوی داری برای گرفتن 7 در دو اسکیل ریدینگ و رایتینگ بنظر من 2 کار ضروری هست انجام بدی:
    1- کتاب writing with confidence را شروع کنی بطور کامل مطالعه کردن و تمریناش را حل کردن. این کتاب بصورت بنیادی این اسکیل را در شما تقویت می کنه بطوریکه حتی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری زبان هم این کتاب را می خوانند. بنظر من اگر به مهارتها و تکنیکهای ارائه شده در این کتاب مسلط بشی تا نمره 9 هم میشه گرفت. توضیح خواهرم دانشجوی فوق زبان انگلیسی هست و خودشان دارند این کتاب را می خوانند و اساتید ایشان بسیار روی این کتاب تاکیید دارند. البته من تنبلی کردم یکمی از این کتاب را خواندم و 6.5 شدم.
    2- در مورد ریدینگ اگر 7 به بالا می خوای بنظر من مطالعه کتاب 3 جلدی active reading برای شما مثل نان شب مهم هست. زیرا این دوره 3 جلدی بنظر من 90 درصد تاپیکهای احتمالی ریدینگ و حتی رایتینگ ایلتس را کاور می کند ضمن اینکه می توانید کلی ساختار و جملات و ایده برای رایتینگ خود بدست اورید من از هر 3 کتاب یکمی خوندم و 7 شدم!
    در نهایت پیدا کردن یک پارتنر درس خوان و منظم بنظر من معجزه می کند.
    سلام خسته نباشید
    امکانش هست مشخصات دقیق این کتاب های
    active reading را برام مسیج کنید. آیا تاثیرگذار هست خوندنش.؟ چون من واقعا مشکل دارم با ریدینگ
    جوابو میدونم کجاست اما غلط میزنم! فکر کنم متنو نمیفهمم. آیا جوابهای تشریحی هم داره ؟ منتظر جوابتون هستم
    سپاسگزارم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)