وضعیت کیس نامبر من که برای ویزای جی 2 بوده در سایت واشنگتن آپدیت شده ولی وضعیت شوهرم و بچه هام که برای ویزای جی 2 بودن توی واشینگتن آپدیت نشده این یعنی چی؟ یعنی فقط می خوان به من ویزا بدن؟
لطفا راهنماییم کنید.
برای پیکاپ ویزای جی 1 و جی 2 هممون باید بریم یا فقط یه نفر بره کافیه؟
دوستان با چه شماره ای میشه به سفارت تلفن زد و ازشون سوال پرسید تا مطمئن شد؟
ویرایش توسط zebarjadi : November 27th, 2013 در ساعت 12:58 AM دلیل: ترکیب ارسالها
با سلام.من سه شنبه برای f2 مصاحبه دازم می خواستم بدونم اگه در جا ویزا رو بدن تا چهارشنبه بعد از ظهر پاسپورتمو میدن؟ اگه نه می تونم ادرسه هتل انتالیا رو بدم؟ممنون میشم اگه زود جوابمو بدین اخه می خوام بلیط بگیرم
خواهشمندم سوال خود را در موضوع مرتبط مطرح کنید. از پاسخ به سوالهای مطرح شده در پیام خصوصی معذورم.
سلام خانم من سه شنبه مصاحبه داشت در جا ویزا گرفت امروز ساعت 11 ایشو شد ،5 شنبه سفارت تعطیله امکان داره تا شنبه پاسش نرسه؟ 1 شنبه بلیط داره،راهی نیست جمعه از سفارت پاسو بگیره؟
خواهش اگه کسی اطلاعاتی داره جواب بده
ویرایش توسط dhaji : November 27th, 2013 در ساعت 10:58 PM
موقع مصاحبه من بچه ها هر روزی می خواستن برای پیک آپ اومده بودن چون خیلی شلوغ بود..
الان چطور؟ فقط 5شنبه هاس یا هر روزی 2 به بعد؟
مـــــــــــــــــرا گفتنددوستان؛ که زین پس، خــــــــــامـــــــوش، بنشینم.
فوووووووری لطفن کسایی که اطلاع دارن جواب بدن..
من چهارشنبه هفته پیش آنکارا وقت مصاحبه داشتم. حالا باید با شماره ای که دادن سایتشون رو چک کنم هروقت ویزام اومد برم برای پیک آپ.. اما من پستی رو انتخاب کردم که شنبه ها تعطیله، میخام بدونم
۱- الان میتونم از طریق اکانتم آدرس پستی رو تغییر بدم؟
۲- این Passport Pickup Registration Receipt که تو برگه زرد رنگ نوشته که باید همراه خودم برای پیک آپ ببرم چیه؟
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)