صفحه 79 از 137 نخستنخست ... 29697071727374757677787980818283848586878889129 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 781 تا 790 , از مجموع 1370

موضوع: فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

پیش فرض پاسخ : فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

سلام
    من امروز با قسمت فريت بار فرودگاه امام تماس گرفتم و گفتن هيچكدوم از شركتهاي فريت بار براي كلگري فريت انجام نميدن! كه اين موضوع كلي برنامه هاي مارو بهم زد. از دوستان كسي تجربه ارسال بار به كلگري رو داره؟ لطفاً اگر راه حلي داريد مطرح كنيد. ممنون
    کد رشته :0811 -- ارسال مدارک: May 14 2011 -- وصول به سیدنی May 30 2011 -- فایل نامبر : Jul 26 2011 -- دریافت توسط VO آنكارا نامعلوم! -- InProcess 20-Jun-2012 --دريافت فرم مديكال : 2013-APR-22 --وصول مدارك مديكال به پاريس 2013-05-06 -- ارسال RPRF به آنكارا 2013-05-07 -- پاس رکوست 30-09-2013 -- Decision made 10-2013

ApplyAbroad Senior Veteran
    sahar_2013 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash1972 نمایش پست ها
    سلام
    من امروز با قسمت فريت بار فرودگاه امام تماس گرفتم و گفتن هيچكدوم از شركتهاي فريت بار براي كلگري فريت انجام نميدن! كه اين موضوع كلي برنامه هاي مارو بهم زد. از دوستان كسي تجربه ارسال بار به كلگري رو داره؟ لطفاً اگر راه حلي داريد مطرح كنيد. ممنون
    یه راه حل که دوستان قبلا اینجا مطرح کرده بودن اینه که تا نزدیکترین شهری که فریت ممکنه، بار و فریت کنین و از اونجا به بعد هم خودتون زمینی ببرین.
    همواره به آینده فکر کن، هنوز کتاب هایی برای خواندن، غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.

نقل قول نوشته اصلی توسط sahar_2013 نمایش پست ها
    یه راه حل که دوستان قبلا اینجا مطرح کرده بودن اینه که تا نزدیکترین شهری که فریت ممکنه، بار و فریت کنین و از اونجا به بعد هم خودتون زمینی ببرین.
    خوب اين راه حل زياد عملي بنظر نمياد مگر اينكه تو شهري كه بار رو ارسال ميكنيم كسي رو داشته باشيم كه اين كار رو انجام بده. ضمناً هزينه انتقال داخل كانادا هم هست كه چند و چونش رو نميدونم.

يه راه ديگه اينه كه بار رو بصورت اضافه بار با خودم ببرم كه قيمتش حدوداً 3 برابر فريت براي هركيلو هستش البته قيمت دقيقش رو هنوز ندارم
    کد رشته :0811 -- ارسال مدارک: May 14 2011 -- وصول به سیدنی May 30 2011 -- فایل نامبر : Jul 26 2011 -- دریافت توسط VO آنكارا نامعلوم! -- InProcess 20-Jun-2012 --دريافت فرم مديكال : 2013-APR-22 --وصول مدارك مديكال به پاريس 2013-05-06 -- ارسال RPRF به آنكارا 2013-05-07 -- پاس رکوست 30-09-2013 -- Decision made 10-2013

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط aghaghia_y نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ما در یک ماه آینده داریم میریم مونترال
    یه سری اطلاعات در مورد فریت بار جمع آوری کردم که لازم دونستم اینجا بنویسم شاید به درد کسی خورد.
    هزینه ارسال بار به شرح ذیل است:
    برای حجم ارسال 100 کیلو بار تا 300 کیلو هر کیلو 3.7 دلار به علاوه 21 دلار تمبر به علاوه 6% مالیات ارزش افزوده
    مثال : برای 100 کیلو بار :
    100*3.7=380$
    +21$ تمبر
    + 23.46$ ارزش افزوده
    جمعا 414.46 دلار
    محدودیتی در ارسال بار نیست بجز مایعات
    ابعاد و نحوه بسته بندی:
    استاندارد جهانی و مناسب جهت ابعد کارتن 30*40*40 یا 40*40*50 می باشد بهتر است از این ابعاد استفاده شود ولی بزرگتر یا کوچیکتر مشکلی نیست
    ابتدا پس از قرار دادن وسایل در کارتن درب رابسته و کارتن را ازجهت طولی و هم از جهت عزضی با نوار چسب پهن پلاستیکی بسته بندی کنید به شکلی که نوار چسبها روی هم بیفتند ( مٍثل زمانی که کتاب های درسی رو با چسب پهن جلد می کردیم )
    سپس با نایلونهای حباب دار که متری فروخته می شوند دور کارتن را پوشانده و مجدد با نوارچسب پهن به صورت مرحله قبل چسب کاری نمایید.
    سعی شود وزن کارتنها از 30 کیلو بیشتر نشود ( بیشتر مانعی ندارد فقط جهت سالم ماندن اجناس)
    اگر سوالی داشتین و یا شماره شرکت رو می خواهید پیام خصوصی بدین

الا ما چند جور از اینا حرف می شنویم. به شماره 51005137 زنگ زدم گفت با ترکیش می فرستن و گفت وسایلت و بسته بندس نکن بیار اینجا ما خودمون باید بسته بندی کنیم هر بسته بندی هم 8 هزار تومن هزینه داره. گفت کپی بلیط و ویزا و پاستون رو بیارین که هزینه 150 هزار تومن کمتر بدین. گفت 10$ بیمه و تمبر هزینه داره نه 21 $ که شما می گین. زیر 45 کیلو رو گفت کیلویی 4.5 $ و 100-45 کیلو رو گفته کیلویی 3.7 $.
    شما شماره شرکتتون رو می دید لطفن...؟

1- بار رو باید با همان پروازی که بلیط رو خریدیم، بفرستیم؟ خودشون میآن از درب خونه می برن و هزینه اضافی حمل هم تا فرودگاه داره؟
    2- کسی می دونه اگه خودمون بریم وبعدا خانواده بخوان بار رو فریت کنن هزینه اش بیشتر می شه یا نه؟
    3- بار وقتی به تورنتو برسه، می آرن دم درب خونه تحویل می دن یا باید بریم از فرودگاه تحویل بگیریم؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط md_sh نمایش پست ها
    سلام
    اینکه گفتم دوستم 2 تا 23 کیلو بار برده بود پروازش ترکیبی ایران ایر- ک ال ام از مسیر تهران - آمستردام - مونترال بوده. البته چون بلیطش رو از مسیر ایران ایر گرفته بود تونسته بود 46 کیلو بار ببره.البته این مسیر پروازی به علت عدم ادامه همکاری ایران ایر - ک ال ام دیگه وجود نداره.
    مشکل منم حل شد بالاخره چون این شده بود یه سوال که چطور دوستم تونسته بو این مقدار بار ببره اما ک ال ام می گفت تا 23 مجازه.

سلام.

این پروازای ترکیبی هما- کی ال ام که دیگه وجود نداره آبا جایگزینی به جای پرواز هماش در نظر گرفتن؟ منظورم در مورد کسانی هست که یکی دو سال قبل بلیطشون رو گرفتن و تمدید کردنش؟ این دوست شما با چه پرواز جایگزینی رفتن؟

Junior Member

دوستاني كه اطلاع دارن ممكنه درمورد فريت يه كم توضيح بدين، تو پست ها خوندم كه همراه بليطي كه ميخريم ميتونيم بار هم فريت كنيم و بگيم چندماه بعد برامون بفرستن، درسته؟ من ميخوام كتاباي كتابخونه مو بيارم البته در سال دوم زندگي در كانادا، ٥٠٠ كيلو و شايد بيشتر بشه. آيا باز هم ميتونم رو بليطي كه يك سال ازش ميگذره فريت كنم؟ دو تا بليط داريم هزينه كمتر ميشه؟ يا اينكه كلن بايد جداگانه يه شركت فريت بار برامون بفرسته؟ فكر ميكنين هزينه ش چقدر باشه؟

Member Mostafaa747 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD in Management

دوستان میدونم که این تاپیک مربوط به فریت بار میشه بیشتر، ولی سؤالی دارم که مربوط ترین تاپیک این هستش.
    من 16 دسامبر با پرواز KLM عازم مونتریال هستم و یک بسته بار مجاز دارم. وسایلم در همون یک بسته فکر کنم جا بشه ولی حدود 5-6 کیلو اضافه بار دارم و نمیخوام به خاطر این چند کیلو، جریمۀ یک بسته اضافه رو بدم و یک چمدون اضافه ببرم. خواستم ببینم اگر از بین دوستانی که عازم مونتریال هستن آیا کسی هست که از بار مجازش مقدار خالی داشته باشه تا من تعدادی کتاب و وسایل این قبیل بهشون بدم تا لطف کنن و برام بیارن؟ من حاضرم مبلغی هم بهشون بدم تا لطفشون رو تا حدی جبران کنم.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafaa747 نمایش پست ها
    دوستان میدونم که این تاپیک مربوط به فریت بار میشه بیشتر، ولی سؤالی دارم که مربوط ترین تاپیک این هستش.
    من 16 دسامبر با پرواز KLM عازم مونتریال هستم و یک بسته بار مجاز دارم. وسایلم در همون یک بسته فکر کنم جا بشه ولی حدود 5-6 کیلو اضافه بار دارم و نمیخوام به خاطر این چند کیلو، جریمۀ یک بسته اضافه رو بدم و یک چمدون اضافه ببرم. خواستم ببینم اگر از بین دوستانی که عازم مونتریال هستن آیا کسی هست که از بار مجازش مقدار خالی داشته باشه تا من تعدادی کتاب و وسایل این قبیل بهشون بدم تا لطف کنن و برام بیارن؟ من حاضرم مبلغی هم بهشون بدم تا لطفشون رو تا حدی جبران کنم.
    كتاب را كه سنگين هست تو كري ان بزاريد چون خيلي حجم نداره فقط سنگينه و از لباسهاتون در بياريد اينجوري وزن لباسها كمتره و ميتونيد نهايتا اگر كسي را پيدا نكرديد پست كنيد.

Member
    رشته و دانشگاه
    Translating of English

سلام ،
    دوستان کسی میدونه اگه ایرلاینی هم برای مونترال و هم برای تورونتو پرواز داشته باشه و پروازمون واسه مونترال باشه میشه وسایلو 2 -3 ماه بعد از پرواز برای تورونتو فریت کرد؟؟
    QF: 25 Feb 2010 * Noc: 5125 (6 points) * CSQ in Damasus: 31 Oct 2010
    FF:22 Nov 2010 *Transfer to Paris:28 Feb 2013 *Update: 15 May & Rcvd: 2 June
    Medical: 25 July & Rcvd by Embassy: 2 Aug
    (DM: 11 Oct * PR: 22 Oct * Landing: 1 June 2014 (KLM