سلام
من امروز با قسمت فريت بار فرودگاه امام تماس گرفتم و گفتن هيچكدوم از شركتهاي فريت بار براي كلگري فريت انجام نميدن! كه اين موضوع كلي برنامه هاي مارو بهم زد. از دوستان كسي تجربه ارسال بار به كلگري رو داره؟ لطفاً اگر راه حلي داريد مطرح كنيد. ممنون
سلام
من امروز با قسمت فريت بار فرودگاه امام تماس گرفتم و گفتن هيچكدوم از شركتهاي فريت بار براي كلگري فريت انجام نميدن! كه اين موضوع كلي برنامه هاي مارو بهم زد. از دوستان كسي تجربه ارسال بار به كلگري رو داره؟ لطفاً اگر راه حلي داريد مطرح كنيد. ممنون
کد رشته :0811 -- ارسال مدارک: May 14 2011 -- وصول به سیدنی May 30 2011 -- فایل نامبر : Jul 26 2011 -- دریافت توسط VO آنكارا نامعلوم! -- InProcess 20-Jun-2012 --دريافت فرم مديكال : 2013-APR-22 --وصول مدارك مديكال به پاريس 2013-05-06 -- ارسال RPRF به آنكارا 2013-05-07 -- پاس رکوست 30-09-2013 -- Decision made 10-2013
همواره به آینده فکر کن، هنوز کتاب هایی برای خواندن، غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.
خوب اين راه حل زياد عملي بنظر نمياد مگر اينكه تو شهري كه بار رو ارسال ميكنيم كسي رو داشته باشيم كه اين كار رو انجام بده. ضمناً هزينه انتقال داخل كانادا هم هست كه چند و چونش رو نميدونم.
يه راه ديگه اينه كه بار رو بصورت اضافه بار با خودم ببرم كه قيمتش حدوداً 3 برابر فريت براي هركيلو هستش البته قيمت دقيقش رو هنوز ندارم
کد رشته :0811 -- ارسال مدارک: May 14 2011 -- وصول به سیدنی May 30 2011 -- فایل نامبر : Jul 26 2011 -- دریافت توسط VO آنكارا نامعلوم! -- InProcess 20-Jun-2012 --دريافت فرم مديكال : 2013-APR-22 --وصول مدارك مديكال به پاريس 2013-05-06 -- ارسال RPRF به آنكارا 2013-05-07 -- پاس رکوست 30-09-2013 -- Decision made 10-2013
الا ما چند جور از اینا حرف می شنویم. به شماره 51005137 زنگ زدم گفت با ترکیش می فرستن و گفت وسایلت و بسته بندس نکن بیار اینجا ما خودمون باید بسته بندی کنیم هر بسته بندی هم 8 هزار تومن هزینه داره. گفت کپی بلیط و ویزا و پاستون رو بیارین که هزینه 150 هزار تومن کمتر بدین. گفت 10$ بیمه و تمبر هزینه داره نه 21 $ که شما می گین. زیر 45 کیلو رو گفت کیلویی 4.5 $ و 100-45 کیلو رو گفته کیلویی 3.7 $.
شما شماره شرکتتون رو می دید لطفن...؟
1- بار رو باید با همان پروازی که بلیط رو خریدیم، بفرستیم؟ خودشون میآن از درب خونه می برن و هزینه اضافی حمل هم تا فرودگاه داره؟
2- کسی می دونه اگه خودمون بریم وبعدا خانواده بخوان بار رو فریت کنن هزینه اش بیشتر می شه یا نه؟
3- بار وقتی به تورنتو برسه، می آرن دم درب خونه تحویل می دن یا باید بریم از فرودگاه تحویل بگیریم؟
دوستاني كه اطلاع دارن ممكنه درمورد فريت يه كم توضيح بدين، تو پست ها خوندم كه همراه بليطي كه ميخريم ميتونيم بار هم فريت كنيم و بگيم چندماه بعد برامون بفرستن، درسته؟ من ميخوام كتاباي كتابخونه مو بيارم البته در سال دوم زندگي در كانادا، ٥٠٠ كيلو و شايد بيشتر بشه. آيا باز هم ميتونم رو بليطي كه يك سال ازش ميگذره فريت كنم؟ دو تا بليط داريم هزينه كمتر ميشه؟ يا اينكه كلن بايد جداگانه يه شركت فريت بار برامون بفرسته؟ فكر ميكنين هزينه ش چقدر باشه؟
دوستان میدونم که این تاپیک مربوط به فریت بار میشه بیشتر، ولی سؤالی دارم که مربوط ترین تاپیک این هستش.
من 16 دسامبر با پرواز KLM عازم مونتریال هستم و یک بسته بار مجاز دارم. وسایلم در همون یک بسته فکر کنم جا بشه ولی حدود 5-6 کیلو اضافه بار دارم و نمیخوام به خاطر این چند کیلو، جریمۀ یک بسته اضافه رو بدم و یک چمدون اضافه ببرم. خواستم ببینم اگر از بین دوستانی که عازم مونتریال هستن آیا کسی هست که از بار مجازش مقدار خالی داشته باشه تا من تعدادی کتاب و وسایل این قبیل بهشون بدم تا لطف کنن و برام بیارن؟ من حاضرم مبلغی هم بهشون بدم تا لطفشون رو تا حدی جبران کنم.
سلام ،
دوستان کسی میدونه اگه ایرلاینی هم برای مونترال و هم برای تورونتو پرواز داشته باشه و پروازمون واسه مونترال باشه میشه وسایلو 2 -3 ماه بعد از پرواز برای تورونتو فریت کرد؟؟
QF: 25 Feb 2010 * Noc: 5125 (6 points) * CSQ in Damasus: 31 Oct 2010
FF:22 Nov 2010 *Transfer to Paris:28 Feb 2013 *Update: 15 May & Rcvd: 2 June
Medical: 25 July & Rcvd by Embassy: 2 Aug
(DM: 11 Oct * PR: 22 Oct * Landing: 1 June 2014 (KLM
علاقه مندی ها (Bookmarks)