صفحه 110 از 183 نخستنخست ... 1060100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120160 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,091 تا 1,100 , از مجموع 1824

موضوع: Pick Up ویزا آمریکا از آنکارا 2014- 2008

Member
    رشته و دانشگاه
    Applied Mathematic, Ifahan University of technology

پیش فرض پاسخ : Pick Up ویزا از آنکارا

نقل قول نوشته اصلی توسط Adiehs نمایش پست ها
    ترجیحا محل پست رو تغییر ندین. من اینکارو کردم و روز قبل از مصاحبه آدرس پست رو عوض کردم 2روز بعد که ایمیلم اومد آدرس پست جدید ذکر شده بود ولی مدارک من رفته بود به همون پست اول. خلاصه که رفتم پست اول و تقریبا با دعوا مدارک رو گرفتم ازشون و برام خیلی دردسر شد.
    دوستان عزیز سوال اول این دوستمون درباره پیک اب سوال منم هست اگه کسی راهی به غیر از مراجعه خضوری خود شخص سراغ داره لطفا اطلاع بده.

Junior Member

وضعیت کیس نامبر من که برای ویزای جی 2 بوده در سایت واشنگتن آپدیت شده ولی وضعیت شوهرم و بچه هام که برای ویزای جی 2 بودن توی واشینگتن آپدیت نشده این یعنی چی؟ یعنی فقط می خوان به من ویزا بدن؟
    لطفا راهنماییم کنید.

برای پیکاپ ویزای جی 1 و جی 2 هممون باید بریم یا فقط یه نفر بره کافیه؟

دوستان با چه شماره ای میشه به سفارت تلفن زد و ازشون سوال پرسید تا مطمئن شد؟
    ویرایش توسط zebarjadi : November 27th, 2013 در ساعت 12:58 AM دلیل: ترکیب ارسال‌ها

Junior Member

پیش فرض پاسخ : Pick Up ویزا در ترکیه

با سلام.من سه شنبه برای f2 مصاحبه دازم می خواستم بدونم اگه در جا ویزا رو بدن تا چهارشنبه بعد از ظهر پاسپورتمو میدن؟ اگه نه می تونم ادرسه هتل انتالیا رو بدم؟ممنون میشم اگه زود جوابمو بدین اخه می خوام بلیط بگیرم

ApplyAbroad Guardian
    zebarjadi آواتار ها

پیش فرض پاسخ : Pick Up ویزا در ترکیه

نقل قول نوشته اصلی توسط niknezhad نمایش پست ها
    با سلام.من سه شنبه برای f2 مصاحبه دازم می خواستم بدونم اگه در جا ویزا رو بدن تا چهارشنبه بعد از ظهر پاسپورتمو میدن؟ اگه نه می تونم ادرسه هتل انتالیا رو بدم؟ممنون میشم اگه زود جوابمو بدین اخه می خوام بلیط بگیرم
    سوال اول: خیر. کمترین زمانی که برای پیکاپ ها در موارد معمولی داشتیم، 2 روز بوده. اگه میخواید برید آنتالیا و از اونجا تحویل بگیرید، باید یه مرکز پستی در آنتالیا رو تو پروفایلتون انتخاب کنید.

خواهشمندم سوال خود را در موضوع مرتبط مطرح کنید. از پاسخ به سوالهای مطرح شده در پیام خصوصی معذورم.

Member
    رشته و دانشگاه
    Applied Mathematic, Ifahan University of technology

سلام خانم من سه شنبه مصاحبه داشت در جا ویزا گرفت امروز ساعت 11 ایشو شد ،5 شنبه سفارت تعطیله امکان داره تا شنبه پاسش نرسه؟ 1 شنبه بلیط داره،راهی نیست جمعه از سفارت پاسو بگیره؟
    خواهش اگه کسی اطلاعاتی داره جواب بده
    ویرایش توسط dhaji : November 27th, 2013 در ساعت 10:58 PM

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Oregon state university

نقل قول نوشته اصلی توسط dhaji نمایش پست ها
    سلام خانم من سه شنبه مصاحبه داشت در جا ویزا گرفت امروز ساعت 11 ایشو شد ،5 شنبه سفارت تعطیله امکان داره تا شنبه پاسش نرسه؟ 1 شنبه بلیط داره،راهی نیست جمعه از سفارت پاسو بگیره؟
    خواهش اگه کسی اطلاعاتی داره جواب بده
    نه به هيچ وجه نميشه اين كارو كرد

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ریاضی کاربردی - مهندسی صنایع

موقع مصاحبه من بچه ها هر روزی می خواستن برای پیک آپ اومده بودن چون خیلی شلوغ بود..
    الان چطور؟ فقط 5شنبه هاس یا هر روزی 2 به بعد؟

Senior Member Moj85 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط nahal89 نمایش پست ها
    فقط 5شنبه هاس یا هر روزی 2 به بعد؟
    این سوال منم هس لطفا! میدونم فقط 5شنبه هاست ولی اگه به کلاسامون نرسیم و به پروازمون چی؟ روزای دیگه نمیدن؟؟
    به اندازه ی تلاشهایت آرزو کن و به اندازه ی آرزوهایت تلاش!

نقل قول نوشته اصلی توسط Moj85 نمایش پست ها
    این سوال منم هس لطفا! میدونم فقط 5شنبه هاست ولی اگه به کلاسامون نرسیم و به پروازمون چی؟ روزای دیگه نمیدن؟؟
    اگر بهشون ایمیل بزنید و مشکلتون بگید، احتمالا اونا یه ایمیل می زنن و میگن که فلان روز هم می تویند بیایید بعد شما باید از اون ایمیل پرینت بگیرید و برید. اگر بلیط هواپیماتون هم اوکی هست بهشون نشون بدید تا همون روز ویزا بدن (به احتمال زیاد)

مـــــــــــــــــرا گفتنددوستان؛ که زین پس، خــــــــــامـــــــوش، بنشینم.

Junior Member

فوووووووری لطفن کسایی که اطلاع دارن جواب بدن..

من چهارشنبه هفته پیش آنکارا وقت مصاحبه داشتم. حالا باید با شماره ای که دادن سایتشون رو چک کنم هروقت ویزام اومد برم برای پیک آپ.. اما من پستی رو انتخاب کردم که شنبه ها تعطیله، میخام بدونم
    ۱- الان میتونم از طریق اکانتم آدرس پستی رو تغییر بدم؟
    ۲- این Passport Pickup Registration Receipt که تو برگه زرد رنگ نوشته که باید همراه خودم برای پیک آپ ببرم چیه؟

ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)