هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست
تو خود سایت وقت گرفتن گفته:آگر شما متقاضی ویسای J1 برای کار و سفر تابستانی از این سیستم برای تعین وقت استفاده نکنید. لتفاً به Group_Processing_TUR@visaops.net ایمیل بفرستید.
البته گفته برای کار و سفار تابستانی!
از طرفی تو کتگوری های وقت گرفتن J برای بازدیدکننده تبادلی (J1،J2) هستش!
اگر روش بالا جواب نداد از ایرن راه اقدام کنید!
1. Reschedule یا همون تعیین مجدد زمان مصاحبه رو بزنید! {نگران نشید... قبل از اینکه به صفحه تغییر وقت برسید کار تموم میشه و وقتتون تغییر نمیکنه!}
2.
بعد جلوی اسمتون ویرایش رو بزنید و "هدف از سفر" رو وانمود کنید که میخواهید تغییر بدین
و همون قبلی رو دوباره انتخاب کنید!
3. همین طور رو به جلو حرکت کنید تا به صفحه ای برسید که اطلاعات سویس رو میخواد!
4.
سویس نامبری که میخواهین وارد کنین و ارسال رو بزنید و وقتی به "تعیین یک وقت جدید" رسیدین از حساب کاربری تون خارج شین.
ویرایش توسط zebarjadi : March 16th, 2014 در ساعت 06:01 PM دلیل: درخواست Heisenberg7
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
برای عوض کردن محل پست (چه قبل از مصاحبه چه بعد از مصاحبه)
0. فراموش نکنید این کار رو قبل از تحویل دادن پاسپورت برای صدور ویزا می تونید بکنید!
1. وارد سیستم بشید!!
2. تو صفحه اول بالای صفحه آدرس پست فعلی رو نوشته! حتما حتما حتما یک جا یاداشت کنید!
3. اگر زبان فارسی بود ... تو صفحه اول آخر صفحه این گزینه رو انتخاب کنید: ثبت نام برای خدمات پستی
4. بعد رو شهروند ایرانی کلیک کنید و نوع ویزاتون رو با دقت انتخاب کنید مثلا دانشجوی ایرانی F1!
5. پایین صفحه ارسال رو بزنید.
6. صفحه بعدی یه گزینه بیشتر نداره که همون کنسولگری آنکارا تیک خورده.. ارسال رو بزنید!
7. صفحه بعدی هم فقط یه سری اطلاعات میده بازم ارسال رو بزنید!
8. تو صفحه بعدی مشخصات پست رو می خواد:
* اولین گزینه: ANKARA
* دومین گزینه: CANKAYA
* سومین گزینه: KULTUR
* چهارمین گزینه: PTT - YENISEHIRPTT - ANK MERKEZI
رو انتخاب و ارسال رو بزنید!
9. بعد وارد صفحه بعدی که میشید نوشته "خلاصه متقاضی و خانواده"... اینجا شما دیگه کاری ندارید.. بالای بالای صفحه سمت راست نوشته منزل اون رو بزنید!
10. بعد وارد صفحه اول میشید ... قسمت پست رو ببینید. باید آدرس تغییر کرده باشه... برای پیک آپ حتماً این صفحه رو پرینت بگیرید و هایلایت کنید و بدید به باجه پست تا اشتباهی به پست قبلی نفرستند (پیش اومده که فرستادند پست قبلی) اگر ویزاتون Issue شد و به این پست نرفت یه سر هم به همون پست قبلی که گفتم آدرسش رو بنویسید بزنید!!! برای همین حتماً آدرس دو تا پست رو بنویسید همراه داشته باشید... برای 2 3 نفر فقط شده که بره پست قبلی!
* برای اطلاعات بیشتر راجع به پست و محلش روی نقشه به لینک روبرو برید: اینجا
* برای بدست آوردن فاصله تقریبی و مدت زمان پیاده روی از هتل های مختلف تا پست به لینک روبرو برید: اینجا و اینجا
برای عوض کردن SEVIS CODE قبل از مصاحبه:
بعضی از دوستان به جای سویس کد 0000000 میذارن یا شماره رو اشتباه وارد می کنند برای تصحیحش:
1. مانند پست بالا عمل می کنید تا قدم 9!
2. به جای این که تو مرحله 9 بالای صفحه منزل رو بزنید... ادامه میدید و ارسال رو میزنید!
3. بعد از ارسال وارد صفحه ای میشید که میتونید SEVIS CODE رو ویرایش کنید!
4. بعد از اتمام ویرایش ارسال رو بزنید!
اگر با استفاده از گزینه ثبت نام برای خدمات پستی نتونستید عوضش کنید از گزینه Reschedule استفاده کنید و وانمود کنید می خواهید زمان مصاحبه رو تغییر بدید. دقت کنید که با استفاده از این گزینه زمان شما تغییر نمی کنه... چون قبل از این که به صفحه تغییر زمان برسید کار تعویض Sevis ID تموم میشه! بعد از انتخابreschedule
به مرحله بعد برید. بعد جلوی اسمتون ویرایش رو بزنید هدف از سفر رو وانمود کنید که میخواهید عوض کنید ولی همون قبلی رو انتخاب کنید! جلو برید و به صفحه سویس میرسید! بعد از این که سویس جدید رو وارد کردید ارسال رو بزنید! اینجا دیگه به صفحه "تعیین یک وقت جدید" میرسید و کار تموم شده و بدون تغییر وقت می تونید از سیستم خارج شید!
ویرایش توسط zebarjadi : March 22nd, 2014 در ساعت 11:58 PM دلیل: درخواست Heisenberg7
خب من تحقیق کردم..
اون J که کار تابستانیه واسه کساییه که برای Internship میخوان ویزا بگیرن! شامل شما نمیشه!
بنابراین شما لازم نیست ایمیل بزنید!!
تمام J هایی که به عنوان exchange visitors برای فرصت مطالعاتی میرن باید با خود سیستم وقت بگیرند!
فقط میمونه این که وقت شما شامل student ها میشه!؟ یا سایر ویزاها!؟ که اون هم تحقیق می کنم خبر میدم!!!
مرسی هایزنبرگ غزیز بابت جوابت. راستش من ازاز یکی از بچه های همین فروم که به تازکی واسه J1 اپلای کرده بود پرسیدم توی پیغام خصوصی و ایشون فرمودن روال عین F1 هست و همون اول میپرسه که چه نوع ویزایی اپلای میکنی و وقت هم از طریق وب سایت هست.
من این اطلاعات رو برای خواهرم میخوام و ایشون متاسفانه توی سایت عصو نیستن. الان سفارت وقت خالی برای مارچ هم میده ولی از اونجایی که ایشون برای جولای میخواد بره میترسیم که مشکلی ایجاد بشه اگه وقت خیلی زود بگیره (با فرض اینکه شــــــــاید بتونه بدون کلیر همون روز ویزا بگیره).
شما اطلاع دارین که روز صدور ویزا (بر فرض نخوردن کلیر) همون روز مصاحبه هست؟ و چقدر بعد از صدور ویزا میشه وارد آمریکا شد؟
چون ایشون I-20 براشون صادر نمیشه و فقط DS دارن. تو سایت هم گفته یکماه زودتر میتونن وارد شن و ایشون DS شون جون هست ولی با هماهنگی استاد دارن جولای میرن. حالا از یه طرف میگه زودتر وقت سفارت بگیرم که اگه کلیر بخورم وقت داشته باشم. از طرف دیگه اگه بدون کلیر ویزا بگیره و توی مارچ وقت بگیره میشه حداقل 4 ماه زودتر از زمان پرواز...
ممنون میشم از راهنماییتون
بدون مرز و محدوده / وطن یعنی همه دنیا...
* الان وقت ها فقط تا ماه MAY باز هست و شما نمی تونید برای جون و جولای وقت بگیرید!!! الان هم سفارت مرام گذاشته تا May باز کرده چون معمولاً دوماه به دوماه باز می کنند... الان به خاطر شلوغی باز کرده!
* کاش رشته خواهرتون و سوابق کاری و پژوهشیشون رو هم میگفتین تا دقیق تر بگم!
* معمولاً برای رشته های غیر حساس هم کلیرنس رو میزنه آنکارا و 3 تا 5 هفته طول میکشه تا کلیر شن! این عدد مال ماه نوامبر، دسامبر و ژانویه هست!! و فقط برای ویزای J! ممکنه این زمان تو ماه جولای نصف یا دو برابر شه!
*جالا شما گفتید DS شون JUNE هست که ایشون باید JUNE یا یک ماه زودتر MAY آمریکا باشن.. من نمیفهمم شما چرا می خواهید JULY وقت بگیرید!؟ اگر ایشون با DS ماه جون در ماه جولای مصاحبه برن که رد میشن!! باید DS به روز باشه!
* نظر من رو می خواهین که اول رشته ، سوابق ریسرچ و شغل هاشون رو بگید!؟ بعد هم بهترین حالت از نظر من اینه که خیلی زود اقدام کنند... حتی همین الانا یا ماکسیمم تا اواسط آپریل. چون شما نمی تونید حدس بزنید که چه اتفاقاتی ممکنه بیافته!! یا اصلاً شاید وقت های جون و جولای به محض باز شدن پر شه (که میشه) و بدون وقت بمونید!
* فقط میمونه که بفهمیم وقت J ها جزو کدوم دسته هست:
قرار ملاقات بعدی موجود برای دانشجویان ایرانی
یا
قرار ملاقات بعدی موجود برای همه دسته بندی های دیگر رواديد
خواهرم پزشک هستن و الان قراره روی یک پروژه اگه اشتباه نکنم psychiatric کار کنن. من فکر کم منظورمو خوب نرسوندم. ایشون جولای میخواد پروازش باشه نه وقت سفارت. برنامه قبلی اش این بود که دقیقا" 3 ماه زودتر از پروازش (آپریل) وقت بگیره ولی الان چون مارچ وقت میده میگه که الان برم واسه وقت سفارت. ولی ما الان میگیم که بر فرض اینکه الان بخواد بره (مارچ) و بدون کلیرنس وایزا بگیره، از اون ور که فاصله صدور ویزا و فاصله پروازش زیاد میشه مشکل بوجود نمیاد؟ سوال من اینه که:
شما اطلاع دارین که روز صدور ویزا (بر فرض نخوردن کلیر) همون روز مصاحبه هست؟ و چقدر بعد از صدور ویزا میشه وارد آمریکا شد؟ واسه چند تا از دوستاش موقع صدور ویزا گفتن 90 روز و واسه یه سری هم حدوده 6 ماه بعد از صدور ویزا اجازه ورود به خاک آمریکا رو زدن.
یکم دود دل شده واسه همین موضوع
بدون مرز و محدوده / وطن یعنی همه دنیا...
علاقه مندی ها (Bookmarks)