نقل قول نوشته اصلی توسط Roya82 نمایش پست ها
مرسی هایزنبرگ غزیز بابت جوابت. راستش من ازاز یکی از بچه های همین فروم که به تازکی واسه J1 اپلای کرده بود پرسیدم توی پیغام خصوصی و ایشون فرمودن روال عین F1 هست و همون اول میپرسه که چه نوع ویزایی اپلای میکنی و وقت هم از طریق وب سایت هست.
من این اطلاعات رو برای خواهرم میخوام و ایشون متاسفانه توی سایت عصو نیستن. الان سفارت وقت خالی برای مارچ هم میده ولی از اونجایی که ایشون برای جولای میخواد بره میترسیم که مشکلی ایجاد بشه اگه وقت خیلی زود بگیره (با فرض اینکه شــــــــاید بتونه بدون کلیر همون روز ویزا بگیره).
شما اطلاع دارین که روز صدور ویزا (بر فرض نخوردن کلیر) همون روز مصاحبه هست؟ و چقدر بعد از صدور ویزا میشه وارد آمریکا شد؟
چون ایشون I-20 براشون صادر نمیشه و فقط DS دارن. تو سایت هم گفته یکماه زودتر میتونن وارد شن و ایشون DS شون جون هست ولی با هماهنگی استاد دارن جولای میرن. حالا از یه طرف میگه زودتر وقت سفارت بگیرم که اگه کلیر بخورم وقت داشته باشم. از طرف دیگه اگه بدون کلیر ویزا بگیره و توی مارچ وقت بگیره میشه حداقل 4 ماه زودتر از زمان پرواز...
ممنون میشم از راهنماییتون
* الان وقت ها فقط تا ماه MAY باز هست و شما نمی تونید برای جون و جولای وقت بگیرید!!! الان هم سفارت مرام گذاشته تا May باز کرده چون معمولاً دوماه به دوماه باز می کنند... الان به خاطر شلوغی باز کرده!

* کاش رشته خواهرتون و سوابق کاری و پژوهشیشون رو هم میگفتین تا دقیق تر بگم!

* معمولاً برای رشته های غیر حساس هم کلیرنس رو میزنه آنکارا و 3 تا 5 هفته طول میکشه تا کلیر شن! این عدد مال ماه نوامبر، دسامبر و ژانویه هست!! و فقط برای ویزای J! ممکنه این زمان تو ماه جولای نصف یا دو برابر شه!

*جالا شما گفتید DS شون JUNE هست که ایشون باید JUNE یا یک ماه زودتر MAY آمریکا باشن.. من نمیفهمم شما چرا می خواهید JULY وقت بگیرید!؟ اگر ایشون با DS ماه جون در ماه جولای مصاحبه برن که رد میشن!! باید DS به روز باشه!

* نظر من رو می خواهین که اول رشته ، سوابق ریسرچ و شغل هاشون رو بگید!؟ بعد هم بهترین حالت از نظر من اینه که خیلی زود اقدام کنند... حتی همین الانا یا ماکسیمم تا اواسط آپریل. چون شما نمی تونید حدس بزنید که چه اتفاقاتی ممکنه بیافته!! یا اصلاً شاید وقت های جون و جولای به محض باز شدن پر شه (که میشه) و بدون وقت بمونید!

* فقط میمونه که بفهمیم وقت J ها جزو کدوم دسته هست:

قرار ملاقات بعدی موجود برای دانشجویان ایرانی

یا

قرار ملاقات بعدی موجود برای همه دسته بندی های دیگر رواديد