نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
* الان وقت ها فقط تا ماه MAY باز هست و شما نمی تونید برای جون و جولای وقت بگیرید!!! الان هم سفارت مرام گذاشته تا May باز کرده چون معمولاً دوماه به دوماه باز می کنند... الان به خاطر شلوغی باز کرده!

* کاش رشته خواهرتون و سوابق کاری و پژوهشیشون رو هم میگفتین تا دقیق تر بگم!

* معمولاً برای رشته های غیر حساس هم کلیرنس رو میزنه آنکارا و 3 تا 5 هفته طول میکشه تا کلیر شن! این عدد مال ماه نوامبر، دسامبر و ژانویه هست!! و فقط برای ویزای J! ممکنه این زمان تو ماه جولای نصف یا دو برابر شه!

*جالا شما گفتید DS شون JUNE هست که ایشون باید JUNE یا یک ماه زودتر MAY آمریکا باشن.. من نمیفهمم شما چرا می خواهید JULY وقت بگیرید!؟ اگر ایشون با DS ماه جون در ماه جولای مصاحبه برن که رد میشن!! باید DS به روز باشه!

* نظر من رو می خواهین که اول رشته ، سوابق ریسرچ و شغل هاشون رو بگید!؟ بعد هم بهترین حالت از نظر من اینه که خیلی زود اقدام کنند... حتی همین الانا یا ماکسیمم تا اواسط آپریل. چون شما نمی تونید حدس بزنید که چه اتفاقاتی ممکنه بیافته!! یا اصلاً شاید وقت های جون و جولای به محض باز شدن پر شه (که میشه) و بدون وقت بمونید!

* فقط میمونه که بفهمیم وقت J ها جزو کدوم دسته هست:

قرار ملاقات بعدی موجود برای دانشجویان ایرانی

یا

قرار ملاقات بعدی موجود برای همه دسته بندی های دیگر رواديد
خواهرم پزشک هستن و الان قراره روی یک پروژه اگه اشتباه نکنم psychiatric کار کنن. من فکر کم منظورمو خوب نرسوندم. ایشون جولای میخواد پروازش باشه نه وقت سفارت. برنامه قبلی اش این بود که دقیقا" 3 ماه زودتر از پروازش (آپریل) وقت بگیره ولی الان چون مارچ وقت میده میگه که الان برم واسه وقت سفارت. ولی ما الان میگیم که بر فرض اینکه الان بخواد بره (مارچ) و بدون کلیرنس وایزا بگیره، از اون ور که فاصله صدور ویزا و فاصله پروازش زیاد میشه مشکل بوجود نمیاد؟ سوال من اینه که:
شما اطلاع دارین که روز صدور ویزا (بر فرض نخوردن کلیر) همون روز مصاحبه هست؟ و چقدر بعد از صدور ویزا میشه وارد آمریکا شد؟ واسه چند تا از دوستاش موقع صدور ویزا گفتن 90 روز و واسه یه سری هم حدوده 6 ماه بعد از صدور ویزا اجازه ورود به خاک آمریکا رو زدن.
یکم دود دل شده واسه همین موضوع