صفحه 10 از 123 نخستنخست 123456789101112131415161718192060110 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 1226

موضوع: آنکارا (ترکیه) - وقت گرفتن در سال ۲۰۱۴

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - وقت گرفتن در سال ۲۰۱۴

نقل قول نوشته اصلی توسط Roya82 نمایش پست ها
    خواهرم پزشک هستن و الان قراره روی یک پروژه اگه اشتباه نکنم psychiatric کار کنن. من فکر کم منظورمو خوب نرسوندم. ایشون جولای میخواد پروازش باشه نه وقت سفارت. برنامه قبلی اش این بود که دقیقا" 3 ماه زودتر از پروازش (آپریل) وقت بگیره ولی الان چون مارچ وقت میده میگه که الان برم واسه وقت سفارت. ولی ما الان میگیم که بر فرض اینکه الان بخواد بره (مارچ) و بدون کلیرنس وایزا بگیره، از اون ور که فاصله صدور ویزا و فاصله پروازش زیاد میشه مشکل بوجود نمیاد؟ سوال من اینه که:
    شما اطلاع دارین که روز صدور ویزا (بر فرض نخوردن کلیر) همون روز مصاحبه هست؟ و چقدر بعد از صدور ویزا میشه وارد آمریکا شد؟ واسه چند تا از دوستاش موقع صدور ویزا گفتن 90 روز و واسه یه سری هم حدوده 6 ماه بعد از صدور ویزا اجازه ورود به خاک آمریکا رو زدن.
    یکم دود دل شده واسه همین موضوع
    احتمال درجا بودنش از ترکیه کلاً کمه!

اگر اپروو شه همون روز پاس رو میدن پست... و 2 3 روز کاری بعدش تحویل میگرن و از لحظه تحویل گرفتن 3 ماه اعتبار داره.. معمولاً آفیسر اگر ببینه زمان کافی تا شروع ترم هست کلیرنس رو میزنه! برا همین به نظرم همون اوایل اپریل خوبه و امنه! مشکلی نباید باشه!

ویزای مالتیپل باشه داستان فرق می کنه و من دقیق نمیدونم چند ماه بعدش میشه!! شاید همین 6 ماه باشه!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    برای عوض کردن SEVIS CODE قبل از مصاحبه:

بعضی از دوستان به جای سویس کد 0000000 میذارن یا شماره رو اشتباه وارد می کنند برای تصحیحش:

1. مانند پست بالا عمل می کنید تا قدم 9!

2. به جای این که تو مرحله 9 بالای صفحه منزل رو بزنید... ادامه میدید و ارسال رو میزنید!

3. بعد از ارسال وارد صفحه ای میشید که میتونید SEVIS CODE رو ویرایش کنید!

4. بعد از اتمام ویرایش ارسال رو بزنید!

تمام! شمارتون ویرایش شد!
    هایزنبرگ جان
    این مراحلی که برای تغییر سویس کد گفتی فقط توی سایت آنکارا میشه رفت؟ چیزایی که گفتی و توی سایت دبی می رم می گه باید وقت تو اول کنسل کنی که. (البته من خودم نمی خام عوض کنم، فقط محض کنجکاوی و سوال یه سری دوستای دیگه م می خاستم یاد بگیرم چی جوری میشه)
    بعدش هم مگه اصلا میشه سویس کد و عوض کرد بدون لغو وقت مصاحبه؟

خب من تحقیق کردم..

اون J که کار تابستانیه واسه کساییه که برای Internship میخوان ویزا بگیرن! شامل شما نمیشه!

بنابراین شما لازم نیست ایمیل بزنید!!

تمام J هایی که به عنوان exchange visitors برای فرصت مطالعاتی میرن باید با خود سیستم وقت بگیرند!

فقط میمونه این که وقت شما شامل student ها میشه!؟ یا سایر ویزاها!؟ که اون هم تحقیق می کنم خبر میدم!!!

هایزنبرگ عزیز
    در مورد ویزای توریستی مشخص شد بالاخره چطور باید وقت گرفت؟!!!!
    یکم عجیبه که چند ماهه وقتهای توریستی پره. اگه هم وقتی موجود باشه احتمال زیاد کنسلی بوده.
    مگه میشه آخه از الان حتی وقتهای ماه بعد پر شده باشه در صورتیکه همیشه در سایت نوشته شده وقت موجود نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ویرایش توسط adaada : March 4th, 2014 در ساعت 10:19 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط zesafdari نمایش پست ها
    هایزنبرگ جان
    این مراحلی که برای تغییر سویس کد گفتی فقط توی سایت آنکارا میشه رفت؟ چیزایی که گفتی و توی سایت دبی می رم می گه باید وقت تو اول کنسل کنی که. (البته من خودم نمی خام عوض کنم، فقط محض کنجکاوی و سوال یه سری دوستای دیگه م می خاستم یاد بگیرم چی جوری میشه)
    تو ترکیه یادمه که بدون کنسل وقت یکی از دوستان این کارو کرد پارسال... الان هم بهش مسج دادم پرسیدم و گفت که کنسل نکرده!! و بدون کنسلی I-20 رو شمارش رو عوض کرده از آنکارا!!!!

اما هیچ بعید نیست این رو گذاشته باشن جدیداً که کسی سو استفاده نکنه!

اگر آپدیت شدی و فهمیدی چی به چیه خبر بده لطفاً!

نقل قول نوشته اصلی توسط adaada نمایش پست ها
    هایزنبرگ عزیز
    در مورد ویزای توریستی مشخص شد بالاخره چطور باید وقت گرفت؟!!!!
    یکم عجیبه که چند ماهه وقتهای توریستی پره. اگه هم وقتی موجود باشه احتمال زیاد کنسلی بوده.
    مگه میشه آخه از الان حتی وقتهای ماه بعد پر شده باشه در صورتیکه همیشه در سایت نوشته شده وقت موجود نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بعله میشه!!! توریستیاش خیلی خیلی سریع پر میشه! بسیار بسیار سریع تر از چیزی که فکرش رو بکنی!

از این استفاده کن: اینجا
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

هایزنبرگ جان
    تو ترکیه یادمه که بدون کنسل وقت یکی از دوستان این کارو کرد پارسال... الان هم بهش مسج دادم پرسیدم و گفت که کنسل نکرده!! و بدون کنسلی I-20 رو شمارش رو عوض کرده از آنکارا!!!!

اما هیچ بعید نیست این رو گذاشته باشن جدیداً که کسی سو استفاده نکنه!

اگر آپدیت شدی و فهمیدی چی به چیه خبر بده لطفاً!

نه الانم میشه.شما برو توی قسمت "reschedule" و برو جلو(در اصل شما نمیخوای تعیین وقت دوباره بکنی ولی راه وارد کردن سویس اینه)،بعد جلوی اسمتون ویرایش رو بزنید و "هدف از سفر" رو وانمود کنید که میخواهید تغییر بدین. بعد تا آخر برین و سویس نامبری که میخواهین وارد کنین و ارسال رو بزنید و وقتی به "تعیین یک وقت جدید" رسیدین از حساب کاربری تون خارج شین.
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amir110 نمایش پست ها
    نه الانم میشه.شما برو توی قسمت "reschedule" و برو جلو(در اصل شما نمیخوای تعیین وقت دوباره بکنی ولی راه وارد کردن سویس اینه)،بعد جلوی اسمتون ویرایش رو بزنید و "هدف از سفر" رو وانمود کنید که میخواهید تغییر بدین. بعد تا آخر برین و سویس نامبری که میخواهین وارد کنین و ارسال رو بزنید و وقتی به "تعیین یک وقت جدید" رسیدین از حساب کاربری تون خارج شین.
    این مراحل و امتحانی رفتم و دیدم که عوض کرد سویس کد مو. ممنون عزیز
    فقط یه چیزی: اینا این و نمی فهمن و جای گیر نداره به نظرت؟ نگن که یه وقتی خواستی ما رو دور بزنی و .... از این جور حرفا؟ ریسک نداره این کار؟

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

فقط یه چیزی: اینا این و نمی فهمن و جای گیر نداره به نظرت؟ نگن که یه وقتی خواستی ما رو دور بزنی و .... از این جور حرفا؟ ریسک نداره این کار؟
    باید ریسکشو به جون بخری دیگه.هر احتمالی وجود داره.
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

نقل قول نوشته اصلی توسط amir110 نمایش پست ها
    امیر جان دستت درد نکنه نکته خیلی خوبی بود!! از دستم در رفت!

تا الان من 6 7 نفر که دیدم مشکلی نخوردند! اگر طبق دستور عمل میرفتید و از توی تغییر پست اقدام میکردین سوال پیش نمیومد :دی!

Junior Member

سلام دوستان
    این آدرس پستی که شما می دید با اونی که خودِ سفارت برای ایرانیها توصیه کرده فرق داره. چرا؟ مطمئنین که اونی که شما پیشنهاد کردین سریعتر میده؟ این مال خود سفارته
    Applicants from Iran are strongly advised to choose one of the following PTT locations to pick up their passport for the easier processing.
    Advised PTT Offices:
    ANKARA - ALTINDAG - ANAFARTALAR - PTT ULUS

نقل قول نوشته اصلی توسط ahm899 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    این آدرس پستی که شما می دید با اونی که خودِ سفارت برای ایرانیها توصیه کرده فرق داره. چرا؟ مطمئنین که اونی که شما پیشنهاد کردین سریعتر میده؟ این مال خود سفارته
    Applicants from Iran are strongly advised to choose one of the following PTT locations to pick up their passport for the easier processing.
    Advised PTT Offices:
    ANKARA - ALTINDAG - ANAFARTALAR - PTT ULUS
    اینه که ما دادیم شنبه هم بازه

پنچ شنبه که میدید شنبه میگیرید!

اون یکی شنبه یک شنبه ها بستست! باید صبر کنید تا دوشنبه! 400 تومان با هزینه 2 شب بیشتر موندن و خوردو خوراک مینیمم جلو ترید!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)