صفحه 16 از 123 نخستنخست ... 6789101112131415161718192021222324252666116 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 1226

موضوع: آنکارا (ترکیه) - وقت گرفتن در سال ۲۰۱۴

Junior Member

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - وقت گرفتن در سال ۲۰۱۴

سلام دوستان

آیا میتونیم برای ویزای دانشجویی به کنسولگری استانبول مراجعه کنیم؟ یا اینکه الآن فقط آنکارا مصاحبه می‌کنه؟

خیلی ممنون!

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Michael82 نمایش پست ها
    با سلام،

اگه کسی لاتری ثبت نام کرده باشه و الان هم I20 دستش باشه و بخواد واسه ویزای دانشجویی وقت بگیره، آیا بهتره صبر کنه تا نتیجه لاتری بیاد و بعدا واسه سفارت وقت بگیره؟
    منظورم اینه که اگه تا قبل اعلام نتایج لاتری، واسه ویزای دانشجویی وقت بگیرین و مصاحبتونو انجام بدین و هنوز تکلیف کلیر شدنتون معلوم نشده، چند روز بعدش اسمتون تو لاتری در بیاد، خب این یعنی شما قصد تحصیل نداشتین و قصدتتون از اول اقامت بوده، خب تکلیف این بنده خدا چی میشه؟ واسه هر دو ویزاش مشکل پیش میاد و ریجکتش میکنند؟
    کلا بهترین کار واسه کسی که الان I20 داره و توی لاتری هم ثبت نام کرده واسه گرفتن وقت چیه؟

با سپاس
    سلام
    بهترين كار اينه كه فعلا اصلا به روي خودش نياره همچين ثبت نامي كرده. لاتاري نوعي فان هم محسوب ميشه و نتيجش هم مشخص نيست كه با اطمينان به برد الان پروسه ي ويزاي دانشجويي رو بخاطرش متوقف كنيد. ضمن اينكه الانم خلافي صورت نگرفته نه بردي در كا بوده كه پنهان شه نه چيز ديگه ايي.
    شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط maryamu نمایش پست ها
    آره متاسفانه

ممنون از کمکتون، اگه وقت جدید باز کنن، به نظرتون حدودا واسه چقد دیگه س؟
    دوست عزیزم! از این روش استفاده کن!

کامپیوترت رو چند روز روشن بزار! و صدای اسپیکر رو هم زیاد کن!!! فقط باید درست تنظیمش کنی! به محض باز شدن می فهمی.... و فرصت کمی داری که وقت رو بگیری!

اگر نتونستی راش بندازی یکی رو پیدا کن که وارد باشه... چون بران سخته بخوام راهنمایی کنم!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

هایزنبرگ ممنون از پاسخت، در مورد ویزای کار شرایط وقت سفارت به چه گونه هست آیا اون بازه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Hila1488 نمایش پست ها
    هایزنبرگ ممنون از پاسخت، در مورد ویزای کار شرایط وقت سفارت به چه گونه هست آیا اون بازه؟
    ویزای کار با دسته بندی دیگر ویزاهاست... باید وایسی تا باز شه! هر وقت توریستی ها باز شه اونم باز میشه! از 2 تا پست بالاتر کمک بگیر!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط amir110 نمایش پست ها
    شما چطور اینو متوجه شدین؟مگه رندوم نیست؟
    نه اونطوری نیست! آفیسر مو بور معمولاً مصاحبه ها رو دیرتر شروع می کنه و کیس ها رو قبل از این که برید جلوی باجه مطالعه می کنه! اگر برید احتمالاً میبینید که باجه 5 مومشکی ... چند تا شماره میخونه تا این که باجه 3 موبور راه بیافته!

اگر جدول پارسال رو ببینید 53 نفر با مو مشکی بودند 55 تا با موبور! تازه یکی که با مو بور بوده اشتباهاً تو جدول با مو مشکیه نوشته شده!! یعنی 56 تا موبور... 52 تا مو مشکی!

مو مشکی

مو بور

البته جدول درست نیست! ولی مشت نمونه خرواره!

توصیه هایزنبرگی: اصلا به این که آفیسرتون کی میشه و خدا کنه این بشه خدا کنه اون نشه توجه نکنید! یهو میبینید یه کس جدید یا اون کسی که نمی خواهید میشه گندکاری می کنید! تجربه دیگه هم نشون میده که با آفیسر مورد علاقه هم بیافتید ممکنه گاردتون رو بندازید و چیزایی بگید که نمی خواستید بگید! چون فکر می کنید 80 درصد راه رو رفتید! متاسفانه باید بگم که این تجربه خود من بود که تمایل ندارم یادش بیافتم دیگه!!

Junior Member

سلام،
    برای گرفتن وقت سفارت حتما باید زنگ زد؟ بعد اینکه زنگ زدیم فارسی صحبت میکنند برای دادن وقت یا انگلیسی؟
    اگه جواب دانشگاه من اواسط May بیاد و کلا اوایل August کلاسها شروع بشه و اینکه دانشگاه هم late arrival نمیده! من کی باید برای سفارت اقدام کنم؟
    این سفارت یه جدول زمانی نداره متوجه بشیم چه تاریخهایی باز هست برای رزرو کردن؟
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط PrH نمایش پست ها
    سلام،
    برای گرفتن وقت سفارت حتما باید زنگ زد؟ بعد اینکه زنگ زدیم فارسی صحبت میکنند برای دادن وقت یا انگلیسی؟
    اگه جواب دانشگاه من اواسط May بیاد و کلا اوایل August کلاسها شروع بشه و اینکه دانشگاه هم late arrival نمیده! من کی باید برای سفارت اقدام کنم؟
    این سفارت یه جدول زمانی نداره متوجه بشیم چه تاریخهایی باز هست برای رزرو کردن؟
    ممنون
    بساط وقت تلفنی برچیده شده دوست عزیز!

شما خیلی از قضیه عقب هستید... شروع کنید سریع مطالعه کنید: اینجا <----- سوالات تخصصی راجع به وقت رو اینجا بپرسید فقط و فقط!

جدول وقت های آزاد

اینجا اکانت بسازید

سوالات کاملاً مرتبط به وقت گرفتن در مورد آنکارا رو در همین تاپیک بپرسید!

Junior Member

سلام دوستان. ببخشید من جواب این سوالمو پیدا نکردم واقعا عذر میخوام اگه سوالم تکراریه. و اگه بی ربط به تاپیک است، مدیران لطفا منتقلش کنن.
    میخواستم ببینم من الان با I-20 یه دانشگاه وقت سفارت از آنکارا گرفتم، حالا آیا میتونم با I-20 یه دانشگاه دیگه برم برای مصاحبه؟ آیا میشه اطلاعات وقت سفارت را با حفظ تایمش تغییر داد به I-20 جدید؟؟؟

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط RF4 نمایش پست ها
    سلام دوستان. ببخشید من جواب این سوالمو پیدا نکردم واقعا عذر میخوام اگه سوالم تکراریه. و اگه بی ربط به تاپیک است، مدیران لطفا منتقلش کنن.
    میخواستم ببینم من الان با I-20 یه دانشگاه وقت سفارت از آنکارا گرفتم، حالا آیا میتونم با I-20 یه دانشگاه دیگه برم برای مصاحبه؟ آیا میشه اطلاعات وقت سفارت را با حفظ تایمش تغییر داد به I-20 جدید؟؟؟
    خب شما فقط باید شماره سویس رو عوض کنید که میشه و روندش توی همین تاپیک هم گفته شده.یه دی اس جدید پر کردن هم که کاری نداره.راحت پر کنید و بی درد سر.
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)