نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 124 از 460 نخستنخست ... 2474114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133134174224 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,231 تا 1,240 , از مجموع 4597

موضوع: با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : با شرایط من، کدام سفارت را برای انجام مصاحبه مناسب‌تر می دانید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    اگر با پول خودتون میرید اصلا عشق آباد، باکو و ایروان نرید!

فقط به ترتیب آنکارا و دبی!

برای برگشت هر چیزی مثل سند، جاب آفر و غیره ببرید!

جناب هایزنبرگ من به توصیه دوستان که قبلا در دانشکده خودمون رفته بودن فرصت مطالعاتی، ایروان رو انتخاب کرده بودم (البته ایشون خودشون رفته بودن عشق آباد) و هفته قبل فرم DS160 رو پر کردم برای ایروان!!! اما هنوز پول رو پرداخت نکردم همش دو به شک بودم که امروز اینجا سوال پرسیدم. حالا به نظرتون عوضش کنم؟ اصلا میشه عوضش کرد؟ حالا اگه ایروان برم و اونجا برگه حمایت مالی سفارت رو هم نشون بدم حتما باز تو پاسپورت میزنن که 2 سال تعهد خدمت به کشور مبدا دارم؟!

از یه طرف ترکیه هم هزینه اش خیلی میشه تو این گرونی دلار و اینا. نمیدونم چکار کنم حسابی گیج شدم.

Junior Member

با سلام به دوستان عزیز. من هنوز منتظر آی 20 هستم و میخوایم برای نیمه دوم فروردین وقت سفارت بگیریم.
    با شرایط زیر کدوم سفارت رو به من و شوهرم پیشنهاد می کنید؟

رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده:فیزیک ماده چگال، دکتری
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟ فیزیک
    رشته و مقاطع قبلی: فیزیک ماده چگال، فوق لیسانس
    نام دانشگاه‌های پیشین: بین المللی امام خمینی قزوین(لیسانس)، (ارشد) گیلان
    زمینه کاری در لیسانس: حالت جامد
    زمینه کاری در فوق لیسانس: ماده چگال
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟
    سال فارغ التحصیلی:90
    زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟تئورتیکال
    زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟هنوز مشخص نیست ولی ترجیحا اکسپریمنتال

مشخصات بورسیه تحصیلی

آیا فاند دارید؟بله full TA
    نوع فاند؟ ) (TA, RA, Scholarship, Full or Partial

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟
    آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟هنوز مشخص نشده
    اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟-
    منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟دانشگاه
    فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟
    آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟خیر
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی:1
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی:0
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی:0
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:3
    آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید. نه
    زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟ مربوط به سیستمهای همبسته قوی میشود، بصورت تئوری
    آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید. خیر
    آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهید. خیر
    آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید.
    خیر
    آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهیدخیر
    آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید.خیر
    در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید.زمینه کاری همسرم در فوق حساس نبوده و 4 کنفرانس داخلی دارند و جایی اپلای نکردند
    آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید. خیر

اطلاعات در مورد Research Plan

آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟خیر
    سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟خیر خصوصی
    سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟بله 2 سال تهران
    آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟ خیر
    آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟خیر
    آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟خیر
    سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟خیر
    سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟بله

Junior Member

سلام.
    من از( Washington State University (Pullman پذیرش direct PhD گرفتم . لیسانس مهندسی شیمی دارم. مهندسی شیمی این دانشگاهه bio & Catalyst داره فقط. هنوز معلوم نیست با چه استادی قراره کار کنم. گفتن بعد از یک سال مشخص میکنن. من تو CV م نوشم کاتالیست و محیط زیست میخوام کار کنم که محیط زیست نداره
    (
    1*کاتالست خطرناکه حالا؟
    ( لازم به دکره که اونجا 4-5 نفر ایرانی داره که دارن bio میخونن)
    2* CV & Sop رو با دانشگاه چک نمیکنن ایا؟ میتونم عوضشون کنم ؟
    22 آگوست باید برم که کلاسامون شروع میشه ، کی و کجا اقدام کنم بهتره؟

Junior Member

میزان فاندم : 1905 $ + بیمه + tution + 1000$ scholar ship

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    لطفاً این رو پر کنید: اینجا
    راجع به سابقه کارتون هم دقیق توضیح بدید!
    رشته و مقطع تحصیلی بعدی:زمینه تحقیقاتی آینده:
    در چه گرایشی پذیرش دارید؟ Data science program از زیرشاخه های computer science
    رشته و مقاطع قبلی: لیسانس کامپیوتر، نرم افزار از دانشگاه آزاد
    نام دانشگاه‌های پیشین: آزاد قزوین
    زمینه کاری در لیسانس: پروژه ام تحلیل علمی جرایم بر اساس هوش مصنوعی بوده
    زمینه کاری در فوق لیسانس: -
    علایق تحقیقاتی عنوان شده در سفارت و رزومه؟ هوش مصنوعیArtificial Intelligence، یادگیری ماشین Machine learning، مدیریت پروژه نرم افزاری
    سال فارغ التحصیلی: 1387
    زمینه تحقیق شما در ایران تئورتیکال بوده یا اکسپریمنتال؟ اکسپریمنتال بوده
    زمینه تحقیق شما در آمریکا تئورتیکال می باشد یا اکسپریمنتال؟ به احتمال زیاد اکسپریمنتال

مشخصات بورسیه تحصیلی

آیا فاند دارید؟ خیر متاسفانه
    نوع فاند؟ ) (TA, RA, Scholarship, Full or Partial

در صورت داشتن فاند TA آیا نوع آن مشخص شده است؟ فاند سال اول شما به چه صورت است؟
    آیا استاد شما مشخص شده است؟ به صورت دائم یا موقت؟ بله مشخص است قرار است با چه کسی کار کنم.
    اصلیت استاد شما مربوط به کدام کشور است؟ آمریکا
    منبع فاند شما از کجا تامین شده است؟ نوع سازمان؟ ندارم
    فاندهای استاد شما معمولاً از کجا تامین می شود؟ به من که فاند ندادن ولی ممکنه فاندهاش از جاهای حساس تامین شه
    آیا تحقیقات استاد شما حساس می‌باشد؟
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان انگلیسی: دو عدد
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان انگلیسی: یک عدد
    تعداد کل مقالات ژورنالی به زبان فارسی: -
    تعداد کل مقالات کنفرانسی به زبان فارسی:-
    آیا مقالات شما به نوع به لیست تحقیقات حساس مرتبط می‌شود؟ لطفاً مشخص نمایید.
    زمینه کاری مقالات شما به چه موضوعی مربوط می‌باشد؟ همون حوزه جرم شناسی هستن دو تاشون یکیشونم سیستم های اطلاعات جغرافیایی، نمی دونم حساسه یا نه
    آیا مقالاتی مرتبط با شکست، نانو، پلیمر، کامپوزیت یا مواد دیگر داشتید... آیا کارتون مرتبط با سازه هست!؟؟ لطفاً توضیح دهید. خیر.
    آیا مقالاتی مرتبط با توربوماشین ها داشتید؟ لطفاً توضیح دهیدخیر
    آیا مقالاتی مرتبط با FEM یا CFD داشتید؟ لطفاً توضیح بدهید؟ لطفاً توضیح دهید. خیر

آیا مقالاتی در مورد دینامیک، ارتعاشات و کنترل داشتید؟ لطفاً توضیح دهید خیر
    آیا مقالاتی در مورد انرژی، نفت و گاز دارید؟ لطفاً توضیح دهید. خیر
    در صورت داشتن F2 ای که به سوالات بالا مرتبط می‌شود خلاصه توضیح دهید. ندارم
    آیا در مقالات خود همکارانی که دارای سابقه تحقیقات حساس یا مربوط به سوالات بالا بوده باشند؟ لطفاً توضیح دهید. نه. فکر نمی کنم.

اطلاعات در مورد Research Plan

آیا در سفارت یا بعد از مصاحبه ریسرچ پلن تحویل دادید؟ -
    سابقه کار دولتی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ خیر
    سابقه کار خصوصی؟ زمینه کار یا محل کار؟ مدت؟ شرکت های خصوصی نرم افزاری 4 سال
    آیا سابقه کار مرتبط با نفت، گاز، پتروشیمی، هسته‌ای یا انرژی داشته اید؟ خیر.
    آیا سابقه کار پژوهشگاهی داشتید؟ زمینه؟ محل؟ بله تو یکی از دانشگاه های دولتی تو همون زمینه تحلیل جرایم با یکی از استادام کار می کردم
    آیا سابقه کار مهندسی در زمینه‌هایی که تا حدودی حساس هستند داشته‌اید؟ خیر. فکر نکنم
    سابقه تدریس در دانشگاه به عنوان استاد؟ اگر بله فقط تدریس؟ یا همراه با تحقیق؟ خیر
    سابقه دستیار آموزشی یا پژوهشی؟ یا هردو؟ خیر

Member keivan68 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    برق شریف / کنترل

سلام هایزنبرگم
    تو سایت سفارت ها دیدم افراد زیر 14 و بالای 80 سال رو از حضور معاف کردن اما متاسفانه یه بند زدن که این معافیت شامل ایرانی ها نمیشه! با اینحساب من و همسرم مجبوریم جدا بریم من اواخر فروردین میرم و همسرم توی تیرماه.
    با اینحساب به گفته دانشگاه من فول فاند حساب میشم. تا الان گیر جور کردن bs پدرم بودم اما حالا به دانشگاه میگم I-20 من رو صادر کنن تا بتونم سریع برم سفارت. بعد هر وقت bs جور شد و فرزندم به دنیا اومد، I-20 های همسر و فرزندم رو صادر کنن.
    1- حالا خودم که میخوام تنها و به صورت فول فاند اقدام کنم، بهتره از بین ایروان و باکو یکی رو انتخاب کنم، درسته؟ (که شما ایروان رو توصیه میکنی)
    2- همسرم هم لزوما (یا ترجیحا) باید همون سفارتی بره که من رفتم؟

سلام دوستان، من دکتری معماری میخونم و 2 ساله که امریکام، الان برای visa renewal میخوام اقدام کنم، کدوم سفارت رو پیشنهاد میکنید؟ سری قبل از آنکارا مولتی گرفتم و زمینه کاری ام هم sustainable design and facade systems است. مرسی
    When you want something you have never had, you must do something you have never done

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mpip نمایش پست ها
    CFD: FEM, FVM, FDM and Hybrid
    Nano/Micro Scales Methods: Molecular Dynamics, SPH and LBM
    Polymers and SoftMatter: Self-assembly, Polyelectrolytes, Brush, Polymer Coating, Fluid-Solid Interaction
    MEMS: Electroosmotic Flows, Electrophoresis, DNA Separation, Cell Handling/Analysis
    Biofluid Mechanics: Cardiovascular/Pulmonary Systems, Drug Delivery, Aerosols, Blood/RBC Flow آفیسر ترکیه اون پسر مو بوره خیلی رو ایروسل حساسه! احتمالاً یه گیری داره!
    Transportation Phenomena: Heat and Mass Transfer, Combustion, Multiphase Flows
    Turbulence: LES, RANS
    واقعا ممنون از لطفتون
    کلاً بزن تو خط بیو!
    سوالات غیر مربوط به سفارت در مورد رشته های حساس رو تو این تاپیک بپرسید. این حالا یک نکته مرتبط به سفارت داشت که قرمز کردم...
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط ramradfar نمایش پست ها
    سلام جناب هایزنبرگ

من فوق مکانیک میخونم برای دکتری فاند کامل گرفتم. ریسرچم شاید کمی حساس باشه نزدیک به ارتعاشات و کنترل! البته خیلی هم نزدیک نیست!
    کاراموزیهای لیسانسم هم در شرکت نفت بودم! فک کنم با توضیحاتی که دادی باید از تو رزومم بر دارمشون
    در مورد ایروان اگر سوال 12 رو بپرسن راستش فک می کنم به مشکل بخورم
    حالا به نظر شما کجا برم بهتره؟

خیلی ممنونم از کمکت
    سلام... کار آموزیت حساسه حذف کن.. مورد داشتیم به خاطر کار آموزی نفتی رد شده!

ارتعاشات و کنترل اصلاً حساس نیست... ارتعاشاتی داشتیم که از ایروان مالتی گرفته 30 روزه! ایروان فعلاً با توجه به این چیزایی که گفتید ایروان گزینه خوبیه! اگر خواستید بیشتر اطلاعات بدید راجع به حساسیت پروژه تون بیاید تو این تاپیک... یا این که تو همین تاپیک این فرم رو پر کنید: اینجا
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط gildaaa نمایش پست ها
    سلام به همگی

من از یه دانشگاه غیرانتفاعی لیسانس کامپیوتر دارم و برای Master از یه دانشگاه خصوصی بدون فاند پذیرش گرفتم. تجربه کاری خاصی نداشتم و فقط الان زبان درس میدم. ساپورتر مالیم پدرم هست. میخواستم بپرسم آیا واسه شرایط من دوبی مناسب هست؟ آیا دوبی به اینکه سند خونه یا چیز دیگه ای ببریم حساسه؟ در ضمن من داییم citizen آمریکا هستن و خالم Green Card دارن. کلا فامیل در آمریکا زیاد داریم. این به ضررم نیست؟

ممنونم از کمکتون
    شما شرایط خودتون مشکلی نداره اما با داشتن فامیل فراوان در آمریکا و نداشتن فاند من پیشنهاد می کنم سمت ایروان، باکو و عشق آباد نرید!

برای این که بتونم بهتر راهنماییتون کنم خیلی سریع جواب سوالات زیر رو بدید:

جایی که میرید چقدر با دایی یا فامیل هاتون فاصله داره!

محل زندگی فامیلاتون رو با ایالت و شهر بگید!

تمام دانشگاه هایی که اپلای کردید رو اینجا بگید! حدودی بگید هر دانشگاه با نزدیک ترین فامیلتون به اون چقدر فاصله داره!؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)