نقل قول نوشته اصلی توسط keivan68 نمایش پست ها
سلام هایزنبرگم
تو سایت سفارت ها دیدم افراد زیر 14 و بالای 80 سال رو از حضور معاف کردن اما متاسفانه یه بند زدن که این معافیت شامل ایرانی ها نمیشه! با اینحساب من و همسرم مجبوریم جدا بریم من اواخر فروردین میرم و همسرم توی تیرماه.
با اینحساب به گفته دانشگاه من فول فاند حساب میشم. تا الان گیر جور کردن bs پدرم بودم اما حالا به دانشگاه میگم I-20 من رو صادر کنن تا بتونم سریع برم سفارت. بعد هر وقت bs جور شد و فرزندم به دنیا اومد، I-20 های همسر و فرزندم رو صادر کنن.
1- حالا خودم که میخوام تنها و به صورت فول فاند اقدام کنم، بهتره از بین ایروان و باکو یکی رو انتخاب کنم، درسته؟ (که شما ایروان رو توصیه میکنی)
2- همسرم هم لزوما (یا ترجیحا) باید همون سفارتی بره که من رفتم؟
سلام

کار خوبی می کنید! اینطوری همسرتون میتونند باکو برن ... اگر ویزاتون تا اون موقع آماده شده باشه و رفته باشید احتمال ریجکت مصاحبه صفر... و شانس مالتی به خاطر باکو 100% میشه!

در مورد I-20 و فاند باید بگم که دانشگاه اشتباه گفته شما باید حتماً ساپورت مالی همسر رو با خودتون ببرید سفارت! حتی اگر از نظر قانونی حق با شما باشه آفیسر ممکنه ندونه و بخواد... اونوقت چیکار می کنید؟!؟ مورد مشابه داشتیم که پارسال سفارت عشق آباد کسی رو با ویزای H1 با بند 214b رد کرد گفت بر نمیگردی! در صورتی که این بند شامل ویزای H1 نمیشه! بعد که به عشق آباد اطلاع دادند گفت نمی خواد دوباره اقدام کنی فرستادیمت clearance! آفیسر ها شاهکار خلقتن خلاصه! شما ریسک نکن!

در مورد I-20 جدا... ایده بدی نیست! به شرطی که فول فاند بزننت! شما به هر حال تو سفارت باید بگی همسرت باردار هستند و دکتر اجازه سفر نداده و مدارک هم ببری! یه سند ازدواج و گواهی دکتر ببری خوبه... میتونی یه خالی ببندی بگی واسه پیک آپ که میام خانمم میاد برای ویزا! از این حرف ها!

در مورد سفارت هنوز پیشنهاداتم همون قبلی هاست! فقط یه مسئله ای!

معمولاً بچه زیر یه تعداد ماهی... مثل 2 یا 3... رو سوار هواپیما نمی کنند! سراغ دارم کسی رو که الان حدود 30 سالشه ولی چون تو یه ماهگی سوار هواپیما شده مشکلات شدید گوشی پیدا کرده... و در ضمن تو فصل سرماخوردگی با یه مریضی ساده خیلی اذیت میشه!

یه سری چیز برای استارت برات گذاشتم... حتماً قبل از این که بچه رو تو سن کوچیک جابجا کنید حتماً با یک دکتر کارکشته گوش و حلق و بینی مشورت کنید!

اینجا

اینجا