مرسي
هيچ مشکلي نيست نگران نباشيد من از زمان رسيدن مدارک مديکالم به پاريس 15 روز بيشتر نگذشته که ويزا ريکوئست شدم در صورتي که بچه هايي ديگه تقريبا 50 روزي طول کشيده بود خوب اين يعني پرونده به پرونده زمانها متفاوته
من فقط از بچه هاي اينجا در خصوص پروسسه فدرال خبر دارم
يکي از همکارهام هم که فعلا دو ماهي هست که پندينگ هست
از بچه هاي اينجا هم سياوش و همين دوستمونsomeone2009 باخبرم
سلام دوستان راستش با نمره زبانی که الان دارم امتیازم به 67 می رسه ولی فکر میکنم بهتره دوباره امتحان بدم تا امتیازم بیشتر از 67 بشه به نظر دوستانی که پروندشون در مراحل آخره آیا این کار بکنم یا همان امتیاز که آورده ام کافیه اگه دوستانی هستند که اونها هم امتیازشون مثل من یه جورایی لب مرزه بوده و پروندشون در مراحل آخره لطفا راهنمایی کنند
من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.
سلام دوست عزيز
متاسفانه امكان پذير نيست چون در نيازمنديهاي اين شغل آمده است
- A university degree in civil engineering or a college diploma in construction technology is usually required.
- A master's degree in project management may be required.
- Several years of experience in the construction industry, including experience as a construction supervisor or field superintendent, are usually required.
- Extensive experience in the construction industry may substitute for post-secondary education requirements.
- Professional engineering status or construction trade certification may be required by some employers.
به نوشته قرمز شده دقت كنيد.
موفق باشي
فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com
فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013 لندینگ: June 10, 2013
فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com
سلام
توی سایت اعلام کردن که 2010 قوانین تغییر میکنه و توی گزارشی که وزیر مهاجرت به مجلس ارائه کرده این موضوع رو تاکید کرده .
آیا کسی میدونه که این تغییرات شامل چیه و از کی اعمال میشه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)