صفحه 416 از 5471 نخستنخست ... 3163664064074084094104114124134144154164174184194204214224234244254264665169161416 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,151 تا 4,160 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza_rad نمایش پست ها
    بابک جان تبریک
    خیلی خوشحال شدم

ولی یک چیز عجیب:
    شما پاسپورت ریکوئست شدی یا مدیکال رو گرفتی؟ آخه خبر مدیکال گرفتنت رو نداده بودی قبلا
    چرا من 30 سپتامبر مديکالم اومد اما به دلايل امنيتي اينجا منتشر نکردم

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    بابك عزيز

بالاخره انتظار شما به پايان رسيد با تبريك فراوان و به اميد اينكه به زودي براي من هم مديكال ارسال شود آيا از وضعيت دوستان ديگري هم كه در بازه 60 روز مديكال ارسال شده باشد اطلاع داريد؟؟ من الان 100 روز است كه در In Process هستم و هنوز منتظر احساس مي‌كنم يك مشكلي براي ما كه زمانمان از حد معمول مي‌گذرد بايد باشد!!! اليته اين را براي نگراني نمي‌گويم چون خودم به اندازه كافي نگران هستم.

با تبريك فراوان مجدد لطفا زمان‌هاي مراحل خود را اعلام فرماييد

موفق باشي
    مرسي
    هيچ مشکلي نيست نگران نباشيد من از زمان رسيدن مدارک مديکالم به پاريس 15 روز بيشتر نگذشته که ويزا ريکوئست شدم در صورتي که بچه هايي ديگه تقريبا 50 روزي طول کشيده بود خوب اين يعني پرونده به پرونده زمانها متفاوته

من فقط از بچه هاي اينجا در خصوص پروسسه فدرال خبر دارم
    يکي از همکارهام هم که فعلا دو ماهي هست که پندينگ هست
    از بچه هاي اينجا هم سياوش و همين دوستمونsomeone2009 باخبرم

سلام دوستان راستش با نمره زبانی که الان دارم امتیازم به 67 می رسه ولی فکر میکنم بهتره دوباره امتحان بدم تا امتیازم بیشتر از 67 بشه به نظر دوستانی که پروندشون در مراحل آخره آیا این کار بکنم یا همان امتیاز که آورده ام کافیه اگه دوستانی هستند که اونها هم امتیازشون مثل من یه جورایی لب مرزه بوده و پروندشون در مراحل آخره لطفا راهنمایی کنند

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza56 نمایش پست ها
    دوستان یه سئوال
    ترجمه فوق دیپلم چی میشه؟یعنی یه نفر که فوق دیپلمه کدوم یکی از گزینه های education رو باید تیک بزنه؟
    با تشکر
    Associated Degree

Trade/Apprenticeship

نقل قول نوشته اصلی توسط babakdin نمایش پست ها
    چرا من 30 سپتامبر مديکالم اومد اما به دلايل امنيتي اينجا منتشر نکردم
    آقا بابک خیلی تبریک! ترسیدی چش بخورری هیچی نگفتی؟ شوخی کردم .. خیلی خوشحالم که به زودی ویزات رو میگیری، میشه فقط حدود زمان بندی هات رو بگی؟
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

یکی از دوستا که لیسانس زبان هست می تونه برای کد 0711 (مدیریت ساخت) اقدام کنه؟سابقه کاری معتبر تو این زمینه داره
    این که مدرکش با سابقه کاریش متناسب نیست مشکلی ایجاد نمی کنه؟
    کسی در باره این سئوال نظری نداره؟

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Thumbs down پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

کسی در باره این سئوال نظری نداره؟

سلام دوست عزيز

متاسفانه امكان پذير نيست چون در نيازمنديهاي اين شغل آمده است

• A university degree in civil engineering or a college diploma in construction technology is usually required.
    • A master's degree in project management may be required.
    • Several years of experience in the construction industry, including experience as a construction supervisor or field superintendent, are usually required.
    • Extensive experience in the construction industry may substitute for post-secondary education requirements.
    • Professional engineering status or construction trade certification may be required by some employers.

به نوشته قرمز شده دقت كنيد.

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

نقل قول نوشته اصلی توسط babakdin نمایش پست ها
    دوستان يه خبر خوش

من پاسپورت ريکوئست شدم
    چه خوب، تبریک میگم.
    دوستان من بعد از گذشت یک و نیم ماه از رسیدن مدارکم به سوریه هنوز فایل نامبرم رو دریافت نکردم. از اونجا که توی چک آنلاین نوشته visa office MAY contact you آیا واقعاً گرفتن فایل نامبر سوریه مهمه و باید پیگیری کنم یا اهمیتی نداره؟
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    چه خوب، تبریک میگم.
    دوستان من بعد از گذشت یک و نیم ماه از رسیدن مدارکم به سوریه هنوز فایل نامبرم رو دریافت نکردم. از اونجا که توی چک آنلاین نوشته visa office MAY contact you آیا واقعاً گرفتن فایل نامبر سوریه مهمه و باید پیگیری کنم یا اهمیتی نداره؟

با توجه به اينكه شما با هر دو فايل نامبر مي‌توانيد پرونده را رسيدگي كنيد مشكلي نيست اما اگر بخواهيد با سوريه مكاتبه كنيد نياز به اين فايل نامبر مي‌باشد پس به نظر من بد نيست اگر تا آخر 2 ماه براي شما فايل نامبر ارسال نشد حتما نامه بزنيد و درخواست فايل نامبر بكنيد.

موفق باشيد
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

سلام
    توی سایت اعلام کردن که 2010 قوانین تغییر میکنه و توی گزارشی که وزیر مهاجرت به مجلس ارائه کرده این موضوع رو تاکید کرده .
    آیا کسی میدونه که این تغییرات شامل چیه و از کی اعمال میشه؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)