صفحه 417 از 5471 نخستنخست ... 3173674074084094104114124134144154164174184194204214224234244254264274675179171417 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,161 تا 4,170 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام
    من میخوام فرمهای اولیه رو پر کنم و پروسه خودم رو شروع کنم
    لطفا به من بگید از کجا فرمها رو دانلود کنم و چه فرمهایی رو باید دانلود کنم و چگونه باید پر کنم(دستی پر کنم و بعد اسکن بگیرم و یا با کامپیوتر و میدونم که فرمها pdf هستن و چجوری فرمهای pdf رو با کامپیوتر پر کنم) و اگر کسی نمونه ای از فرمهای پر شده داره و یا میتونه به من کمک کنه به من بگه؟ با تشکر

Senior Member afshinnnn آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط کامران نمایش پست ها
    سلام دوستان راستش با نمره زبانی که الان دارم امتیازم به 67 می رسه ولی فکر میکنم بهتره دوباره امتحان بدم تا امتیازم بیشتر از 67 بشه به نظر دوستانی که پروندشون در مراحل آخره آیا این کار بکنم یا همان امتیاز که آورده ام کافیه اگه دوستانی هستند که اونها هم امتیازشون مثل من یه جورایی لب مرزه بوده و پروندشون در مراحل آخره لطفا راهنمایی کنند
    امتیاز 67 ، یعنی قبولی و نیازی نیست حتماً بیش از آن باشد ،مگر اینکه در اخذ یکی دو امتیاز بنا به دلایلی شک دارید !
    اگر شکی هم نداشتید و یقین به کسب 67 امتیاز داشتید ، در صورت علاقه مندی می توانید امتحان مجدد بدهید و پس از دریافت نتیجه بهتر ، ایمیل مستقیم به دمشق بزنید و آنها را ازین قضیه آگاه کنید و متعاقباً کارنامه جدید را براشون بفرستید .

Senior Member afshinnnn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    چه خوب، تبریک میگم.
    دوستان من بعد از گذشت یک و نیم ماه از رسیدن مدارکم به سوریه هنوز فایل نامبرم رو دریافت نکردم. از اونجا که توی چک آنلاین نوشته visa office MAY contact you آیا واقعاً گرفتن فایل نامبر سوریه مهمه و باید پیگیری کنم یا اهمیتی نداره؟

دوست عزیز ،

من که سالهاست (شوخی می کنم 5 ماهه!) در مرحله In Process هستم ، با فایل نامبر اولیه ام هم می تونم وضعیت آنلاین پرونده ام را چک کنم .

اما این به آن معنی نیست که فایل نامبر جدید ضرورتی نداشته باشد و شما در زمان ارسال هر نوع مدرکی در مراحل بعدی (مدیکال،گردش مالی،لندینگ فی و ...) روی پاکت خود بایستی فایل نامبر دمشق را بنویسید .

توصیه می کنم یه فاکس و یا نامه به لینک زیر بزنید و فایل نامبر جدید خود را درخواست کنید :

https://dmp-portal.cic.gc.ca/cicemai...ssion=damascus

نقل قول نوشته اصلی توسط saman.shakeri نمایش پست ها
    سلام
    لطفا به من بگید از کجا فرمها رو دانلود کنم و چه فرمهایی رو باید دانلود کنم و چگونه باید پر کنم(دستی پر کنم و بعد اسکن بگیرم و یا با کامپیوتر و میدونم که فرمها pdf هستن و چجوری فرمهای pdf رو با کامپیوتر پر کنم) و اگر کسی نمونه ای از فرمهای پر شده داره و یا میتونه به من کمک کنه به من بگه؟ با تشکر
    سلام
    توسايت اداره مهاجرتشون همه فرمها هست. سمت چپ سايت immigrate را انتخاب كن بعدش ديگه بايد وقت بذاري تا پيداش كني.
    با نرم افزار acrobat pro ميتوني فرمهاي pdf را پر و ذخيره كني ولي با adobe reader فقط ميتوني پر كني ، قابليت ذخيره كردن نداره

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    چه خوب، تبریک میگم.
    دوستان من بعد از گذشت یک و نیم ماه از رسیدن مدارکم به سوریه هنوز فایل نامبرم رو دریافت نکردم. از اونجا که توی چک آنلاین نوشته visa office MAY contact you آیا واقعاً گرفتن فایل نامبر سوریه مهمه و باید پیگیری کنم یا اهمیتی نداره؟
    سلام
    من چند روز بعد از شما فرستادم و 4 شنبه فايل نامبرم اومد

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

برای ارسال مدارک به دمشق آیا لازمه فایل نامبر سیدنی را روی فرمی پر کنیم یا همان کپی ایمیل کافیه؟
    راستی مدارک لازم برای ارسال به دمشق همونایی که توی ویکی قرار دادم کافیه یا نه؟

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

نقل قول نوشته اصلی توسط saman.shakeri نمایش پست ها
    سلام
    فرمها رو از لینک زیر که برات گذاشتم می تونی down load کنی
    هم می تونی فرمها رو دستی پر کنی هم می تونی print بگیری که خانم نیلوفر بیشتر توضیح دادند.
    http://www.cic.gc.ca/english/informa...ns/skilled.asp

خوب اينم تاريخهاي پرونده من که دوستان خواسته بودن

27 ژانويه 2009- ارسال مدارك از تهران به سيدني
    6 فوريه 2009- رسيدن نامه به سيدني
    24 مي 2009- تاريخ نامه سيدني كه حاوي فايل نامبر است
    25 مي 2009 - ارسال مدارك به سفارت كانادا در سوريه
    27 مي 2009- رسيدن مدارك به سوريه
    20 جون 2009- رسيدن نامه از سوريه (فايل نامبر جديد)
    3 اگوست 2009 - تغيير وضعيت پرونده از Pending Review به In Process
    30 سپتامبر 2009 – تاريخ نامه مديكال
    7 اکتبر 2009 – دريافت نامه مديكال در تهران
    22 اکتبر 2009 – رسيدن مدارك مديكال به فرانسه
    2 نوامبر2009- رسيدن پرينت حساب به سوريه
    5 نوامبر 2009–سيدن ايميل پاسپورت ريكوئست

نقل قول نوشته اصلی توسط niloofar.g نمایش پست ها
    سلام
    توسايت اداره مهاجرتشون همه فرمها هست. سمت چپ سايت immigrate را انتخاب كن بعدش ديگه بايد وقت بذاري تا پيداش كني.
    با نرم افزار acrobat pro ميتوني فرمهاي pdf را پر و ذخيره كني ولي با adobe reader فقط ميتوني پر كني ، قابليت ذخيره كردن نداره
    سلام
    از شما و علیرضا به خاطر جوابتون ممنونم
    فرمها رو همونطور که گفتید پیدا کردم
    چیزی که الان نیاز دارم گرفتن مانی اردر و چون وقت کم دارم باید سریع اونو بگیرم(احتمالا قوانین از اواسط نوامبر تغییر میکنه)سریعترین راه برای مانی اردر و کدوم کشوره؟
    آیا از ایران هم کسی برام انجام میده و زمان اون چقدره؟
    باتشکر

Cool پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط babakdin نمایش پست ها
    چرا من 30 سپتامبر مديکالم اومد اما به دلايل امنيتي اينجا منتشر نکردم
    سلام
    آقا مبارک باشه.
    چه دلايل امنيتي ؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)