سلام، اما اگر قوانين هم تا آن زمان به همين شكل بماند(به قول شما دوست عزيز) به اين معني نيست كه ليست مشاغل تغييري نميكند.طبيعي است كه نياز كشور كانادا محدود به اين 38 رشته در بلند مدت نمي باشد و احتمال دارد با ثابت ماندن قوانين ،بر حسب تخصص هاي مورد نياز در كشور كانادا اين ليست تغيير نمايد و اين تغييرات به سياستها و مشاغل مورد نياز اين كشور بر مي گردد كه ممكن است بزودي رخ دهد يا براي مدتها بدون تغيير باقي بماند.
سلام قربان
بله اینجا ساین این کردن ام یک کمی به مشکل برخورده بود ولی دنبال می کردم مطالب را
از بس که خبری نشده من دیگه قطع امید کرده ام. من دسترسی مستقیم به وکیل ام در ایران ندارم ولی ظاهرا او هم خیلی امیدی به این که زود نتیجه بگیریم ندارد. وگرنه اینجا بچه ها روند خوبی را طی کرده اند و تقریبا تعداد قابل توجهی در ۶ ماه به نتیجه رسیده اند.
از نظر اینکه وکیل م چک بشود که در ایران سپرده ام . ولی واقعا غیر از مراجعه به وکیل کار دیگری به نظر شما می رسد؟
در مورد اینکه فاصله پندینگ و پراسس من کم بود حق با شماست اصلا در استیتوس من ننوشتند که قضیه چی بود یعنی نوشتند دریافت شده بدون اینکه بنویسند که کی و فقط تاریخ این پراسس شدن را زده ۹ می
من به دو چیز شک دارم یکی اینکه ظاهرا در تابستان اکثر افیسر ها بریک می گیرند و سرعت رسیدگی کلا کند می شه .
دو اینکه پرونده من مشکلی غیر از مدارک ارسالی ام داره.
باز هم ممنون
سللام
می خواستم ببینم جدیدا" یه فرم جدید به فرمهای اداره مهاجرت اضافه شده
من قبلا" ندیده بودم
Applicants who apply on or after September 08, 2009, are now able to pay with a credit card (Visa, MasterCard, American Express). All applicants need to complete the Fee Payment Form – Application for Permanent Residence – Federal Skilled Worker (IMM 5620), regardless of the chosen method of payment.
Note: Applications received prior to September 8, 2009, do not require the fee payment form (IMM 5620).
سلام بهارك خانم
توي سايت سازمان مهاجرت كانادا به تازگي اومده كه سال 2010مثل سال 2009 قوانين اعمال ميشه و تغييري نخواهند داشت.ميتونيد به اين لينك بريد و بخوانيد.
http://www.cic.gc.ca/english/departm...2009-10-30.asp
موفق باشيد.
با سلام.
2 تا سوال
1-توی فرمها جایی که تاریخ شروع و پایان کار رو میخواد تاریخ پایان چی بنویسم چون هنوز من مشغول به کارم
2-توی main duty جا نمیشه وظایف بنویسم چیکار باید کرد؟
بلی ، این فرمه :
IMM5620E.pdf
و بهمین جهت ، چک لیست مربوطه اصلاح شده:
IMM5612E.pdf
علاقه مندی ها (Bookmarks)