صفحه 426 از 5471 نخستنخست ... 3263764164174184194204214224234244254264274284294304314324334344354364765269261426 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,251 تا 4,260 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط بهارک نمایش پست ها
    آقای پیمان خیلی ممنون از جوابتون.راستش من به دلیل تغییر مداوم قوانین مهاجرت استرالیا تصمیم گرفتم که اصلا پرونده استرالیایم را فراموش کنم و برای کانادا اقدام کنم.برای همینه که تا اسمی از تغییرات می آید ,سکته ناقص می کنم.
    باز هم ممنون
    خوشبختانه قوانین مهاجرت کانادا برعکس استرالیا اگر تغییری هم کرده در مسیر تسهیل آن بوده.
    موفق باشید

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    برای چی می خواهید ایمیل بزنید؟ سفارت همینطور جواب سوالهای مربوط به پرونده ها را نمی دهد. قانون مهاجرت که هر سال تغییر نمی کند که. اولش بین احزاب مختلف جر و بحث به وجود می آید بعد به توافق می رسند و به بعدش یک مهلت چندین ماه می گذارند که مثلاً از 10 ماه بعد قانون جدید به اجرا خواهد تازه از کجا می دانید که قانون جدید به ضرر شما خواهد شد؟؟؟؟؟ شما اگر یک سال و نیم پیش در خواست مهاجرت می کردید باید حداقل 7 سال منتظر می ماندید.
    بهتون قول می دهم تا سال 2015 هیچ تغییری در قوانین مهاجرت به کانادا از طریق فدرال احمال نشود.
    سلام، اما اگر قوانين هم تا آن زمان به همين شكل بماند(به قول شما دوست عزيز) به اين معني نيست كه ليست مشاغل تغييري نميكند.طبيعي است كه نياز كشور كانادا محدود به اين 38 رشته در بلند مدت نمي باشد و احتمال دارد با ثابت ماندن قوانين ،بر حسب تخصص هاي مورد نياز در كشور كانادا اين ليست تغيير نمايد و اين تغييرات به سياستها و مشاغل مورد نياز اين كشور بر مي گردد كه ممكن است بزودي رخ دهد يا براي مدتها بدون تغيير باقي بماند.

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehranam نمایش پست ها
    سلام، اما اگر قوانين هم تا آن زمان به همين شكل بماند(به قول شما دوست عزيز) به اين معني نيست كه ليست مشاغل تغييري نميكند.طبيعي است كه نياز كشور كانادا محدود به اين 38 رشته در بلند مدت نمي باشد و احتمال دارد با ثابت ماندن قوانين ،بر حسب تخصص هاي مورد نياز در كشور كانادا اين ليست تغيير نمايد و اين تغييرات به سياستها و مشاغل مورد نياز اين كشور بر مي گردد كه ممكن است بزودي رخ دهد يا براي مدتها بدون تغيير باقي بماند.
    باز من بعید می دونم که این 38 شغل تغییر کند. تمامی این مشاغل نه تنها در کانادا بلکه در تمامی کشورهای توسعه یافته جزو مشاغل High Demand هستند، که هیچ وقت تغییر نخواهند کرد. مشاغلی مانند پرستار، پزشک، مدیر شایسته، استاد، حسابدار ....

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط pedram27 نمایش پست ها
    سلام - مدتی بود از شما خبری نبود .
    بله الان شما 2 تا فایل نامبر دارید . بعد از ارسال مدارک به سوریه دومین فایل نامبر را گرفته اید ولی هر دو تا با B شروع می شوند و هیچ فرقی نمی کند یکی را در مرحله اول از سیدنی کانادا می گیرید و دومی را از دمشق و هر دو را می شود آن لاین چک کرد و اطلاعات آنها یکی است فرقی نمی کند .
    قاعدتا" باید تا الان مدیکال شما آمده باشد . اما یادم می آید در مرحله اول فاصله بین Pending و پروسس شما خیلی کم بود که باعث تعجب همه شده بود . اما باز هم پیگیری کنید باید مدیکال شما آمده باشد ویا همین روزها به شما اطلاع بدهند .
    موفق باشید
    سلام قربان
    بله اینجا ساین این کردن ام یک کمی به مشکل برخورده بود ولی دنبال می کردم مطالب را
    از بس که خبری نشده من دیگه قطع امید کرده ام. من دسترسی مستقیم به وکیل ام در ایران ندارم ولی ظاهرا او هم خیلی امیدی به این که زود نتیجه بگیریم ندارد. وگرنه اینجا بچه ها روند خوبی را طی کرده اند و تقریبا تعداد قابل توجهی در ۶ ماه به نتیجه رسیده اند.
    از نظر اینکه وکیل م چک بشود که در ایران سپرده ام . ولی واقعا غیر از مراجعه به وکیل کار دیگری به نظر شما می رسد؟
    در مورد اینکه فاصله پندینگ و پراسس من کم بود حق با شماست اصلا در استیتوس من ننوشتند که قضیه چی بود یعنی نوشتند دریافت شده بدون اینکه بنویسند که کی و فقط تاریخ این پراسس شدن را زده ۹ می

من به دو چیز شک دارم یکی اینکه ظاهرا در تابستان اکثر افیسر ها بریک می گیرند و سرعت رسیدگی کلا کند می شه .
    دو اینکه پرونده من مشکلی غیر از مدارک ارسالی ام داره.
    باز هم ممنون

Senior Member pedram27 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    پدرام عزيز

البته شرايط من با ايشان يك مقدار متفاوت است من الان 172 روز است كه مداركم در دمشق است كه 70 روز Pending و 102 روز In Process ماحصل آن است و تا به امروز به اميد مديكال چشم انتظار هستم از نظر تاريخ تقريبا جزء سري اولي‌ها هستم و از نظر رشته و تاريخ‌ها خيلي نزديك به بابك عزيز اما همچنان براي من هيچ خبري نيامده است من 18May مداركم توسط سوريه دريافت شده و 28Jul پرونده‌ام In Process شده است اما نمي‌دانم چرا مديكال نرسيده است آيا شما نظري در اين خصوص داريد؟؟ به نظر شما من وقتش نيست يك نامه به سفارت بزنم؟؟؟

موفق باشي
    خیلی عجیب است که بعضی پرونده ها انقدر طولانی می شود . راستش دلایل زیادی برای تاخییر گفته اند از جمله تعطیلات و.. ولی دیگه باید مدیکال شما بیاید . به نظر من اگر تا یک هفته دیگر نیامد یک پیگیری انجام بدید .

Senior Member pedram27 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط King_Dani نمایش پست ها
    سلام قربان
    بله اینجا ساین این کردن ام یک کمی به مشکل برخورده بود ولی دنبال می کردم مطالب را
    از بس که خبری نشده من دیگه قطع امید کرده ام. من دسترسی مستقیم به وکیل ام در ایران ندارم ولی ظاهرا او هم خیلی امیدی به این که زود نتیجه بگیریم ندارد. وگرنه اینجا بچه ها روند خوبی را طی کرده اند و تقریبا تعداد قابل توجهی در ۶ ماه به نتیجه رسیده اند.
    از نظر اینکه وکیل م چک بشود که در ایران سپرده ام . ولی واقعا غیر از مراجعه به وکیل کار دیگری به نظر شما می رسد؟
    در مورد اینکه فاصله پندینگ و پراسس من کم بود حق با شماست اصلا در استیتوس من ننوشتند که قضیه چی بود یعنی نوشتند دریافت شده بدون اینکه بنویسند که کی و فقط تاریخ این پراسس شدن را زده ۹ می

من به دو چیز شک دارم یکی اینکه ظاهرا در تابستان اکثر افیسر ها بریک می گیرند و سرعت رسیدگی کلا کند می شه .
    دو اینکه پرونده من مشکلی غیر از مدارک ارسالی ام داره.
    باز هم ممنون
    واقعا به غیر از مراجعه به وکیلتون راه دیگری نیست و پیگیری از طریق وکیل . اما اگر کسری مدارک داشتید و یا مشکلی بود که به مدارک بیشتر احتیاج داشتند حتما تا الان به شما خبر داده بودند .

سللام
    می خواستم ببینم جدیدا" یه فرم جدید به فرمهای اداره مهاجرت اضافه شده
    من قبلا" ندیده بودم

Applicants who apply on or after September 08, 2009, are now able to pay with a credit card (Visa, MasterCard, American Express). All applicants need to complete the Fee Payment Form – Application for Permanent Residence – Federal Skilled Worker (IMM 5620), regardless of the chosen method of payment.
    Note: Applications received prior to September 8, 2009, do not require the fee payment form (IMM 5620).

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط بهارک نمایش پست ها
    آقای پیمان خیلی ممنون از جوابتون.راستش من به دلیل تغییر مداوم قوانین مهاجرت استرالیا تصمیم گرفتم که اصلا پرونده استرالیایم را فراموش کنم و برای کانادا اقدام کنم.برای همینه که تا اسمی از تغییرات می آید ,سکته ناقص می کنم.
    باز هم ممنون
    سلام بهارك خانم
    توي سايت سازمان مهاجرت كانادا به تازگي اومده كه سال 2010مثل سال 2009 قوانين اعمال ميشه و تغييري نخواهند داشت.ميتونيد به اين لينك بريد و بخوانيد.
    http://www.cic.gc.ca/english/departm...2009-10-30.asp
    موفق باشيد.

با سلام.
    2 تا سوال
    1-توی فرمها جایی که تاریخ شروع و پایان کار رو میخواد تاریخ پایان چی بنویسم چون هنوز من مشغول به کارم
    2-توی main duty جا نمیشه وظایف بنویسم چیکار باید کرد؟

Senior Member afshinnnn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط کامران نمایش پست ها
    سللام
    می خواستم ببینم جدیدا" یه فرم جدید به فرمهای اداره مهاجرت اضافه شده
    من قبلا" ندیده بودم

Applicants who apply on or after September 08, 2009, are now able to pay with a credit card (Visa, MasterCard, American Express). All applicants need to complete the Fee Payment Form – Application for Permanent Residence – Federal Skilled Worker (IMM 5620), regardless of the chosen method of payment.
    Note: Applications received prior to September 8, 2009, do not require the fee payment form (IMM 5620).

بلی ، این فرمه :

IMM5620E.pdf

و بهمین جهت ، چک لیست مربوطه اصلاح شده:

IMM5612E.pdf

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)