صفحه 442 از 5471 نخستنخست ... 3423924324334344354364374384394404414424434444454464474484494504514524925429421442 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,411 تا 4,420 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط S.FATEH نمایش پست ها
    سلام
    به نظرتون جایی هست که منو تا 4 ماه دیگه به حد hi تو هر 4 اسکیل برسونه
    پایه زبانم بد نیست

سلام ببخشيد كه وارد بحث مي‌شوم اما اين سوال شما خيلي سخت است چون هيچ كس از دانش زبان شما دقيقا خبر ندارد اما به نظر من بهتر است شما يك تست زبان يا همان شبيه‌سازي آيلتس را بدهيد و با يك درصد خطايي به سطح زبان خود پي ببريد و سپس در خصوص ميزان تلاش براي يادگيري اقدام كنيد
    البته به عنوان يك پيشنهاد

موفق باشيد
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    سلام ببخشيد كه وارد بحث مي‌شوم اما اين سوال شما خيلي سخت است چون هيچ كس از دانش زبان شما دقيقا خبر ندارد اما به نظر من بهتر است شما يك تست زبان يا همان شبيه‌سازي آيلتس را بدهيد و با يك درصد خطايي به سطح زبان خود پي ببريد و سپس در خصوص ميزان تلاش براي يادگيري اقدام كنيد
    البته به عنوان يك پيشنهاد

موفق باشيد
    با سلام
    ممنون از راهنماییتون
    با شما کاملا موافقم
    جایی هست که این کار رو بکنه(آزمون شبیه سازی شده برگزار بکنه)

Senior Member afshinnnn آواتار ها

Cool پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

قابل توجه دوستان مجردی که احیاناً پس از صدور ویزا متاهل بشوند ! :

When I applied for permanent residence I was single. I have received my visa, but now I am married. Can I go to Canada and sponsor my spouse later?
    No, your visa is not valid if it does not accurately reflect your legal status and you will not be permitted to enter Canada. You must inform us immediately, in writing, of your new matrimonial status. If your spouse is not a citizen or permanent resident of Canada, he or she must be examined in the context of your application, whether or not he or she will accompany you to Canada. We will send you the forms which your spouse must complete as well as a list of documents required. He or she will have to undergo a medical examination. If your spouse is is accompanying you to Canada, you will also have to pay the required fees and submit a copy of his or her passport. If your destination is in the province of Quebec, your spouse must also obtain a Certificat de sélection du Québec (CSQ).
    You MUST return your visa and Confirmation of Permanent Residence forms to our office for cancellation. Once your spouse has been examined, unless he or she is inadmissible, we will issue the visa(s).
    Any current family member not examined in this application can NEVER be sponsored by you in the future. Misrepresenting or withholding information would render you inadmissible to Canada.

مشابه این قضیه برای فرزند نورسیده متاهلان می باشد !

منبع سایت cic دمشق !

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

با سلام
    ممنون از راهنماییتون
    با شما کاملا موافقم
    اكثر موسسات اين كار را انجام مي‌دهند فكر كنم سفير داشته باشند من خودم آريانپور كه تو وليعصر هست رفتم. كار خاصي هم نمي‌كنند سوالات يك دوره را انتخاب مي‌كنند و همان را امتحان مي‌گيرند اما خوب شامل خيلي مزايا مي‌باشد يكي با نحوه تست و وضعيت آزمون آشنا مي‌شويد

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط mehranam نمایش پست ها
    سلام، يك نكته اي وجود داره و اون هم اينست كه در بوكلت OP 6در صفحه 30 اينچنين آمده است:
    Officer must:

Not take into account whether the applicant meets the “Employment requirements” description set forth in the NOC for the occupation(s )listed;

با توجه به اين جمله ،ظاهرا نميتوان اظهار نظر قطعي كرد كه براي كد 4121( استاد دانشگاه) براي متقاضيان مهاجرت حتما نياز به مدرك دكترا ميباشد. اگر چه عبارت حكايت از آن دارد كه نيازي نيست اما به نظر ميرسه كه اين مورد هم از جمله موارد مبهمي است كه بايد تجربه ي مصداقي آن وجود داشته باشد كه صريحا بتوان در مورد آن پاسخ دقيقي داد.
    باسلام
    بازم ميبينيم كه در مورد اين بخش از بوكلت بين علما اختلافه. من درمورد خودم اينو سئوال كردم اينجور جواب دادن كه آفيسرها بسته به وضعيت كشور متقاضي( حالا اسمشو بزاريم قوانين يا عرف غالب) براي مشاغل NOC ، يك شرايطي تعيين ميكنن.يعني در اين مورد مثلا در ايران اساتيد دانشگاههاي دولتي اكثراً دكترا هستند ولي در دانشگاه آزاد اكثراً دانشجوي دكترا و دكترا هستن. بنابراين دكترا براي اساتيد دانشگاه لازمه.
    در مورد بقيه مشاغل هم به همين ترتيب. مثلا بعضي از وكلا معتقدند براي حسابداران تحصيلات آكادميك (دانشگاهي) لازمه اما خيلي ها هم ميگن نه . چون در ايران خيلي از حسابداران از طريق تجربي يا تحصيلات موسسات فني و حرفه اي مشغول بكارند.
    يا در مورد مديريت فناوري اطلاعات ، بعضي ها ميگن تحصيلات ليسانس به بالا در زمينه كامپيوتر لازمه اما اكثرا ميگن مثلا مدارك بين المللي مثل سيسكو يا MCSC يا MCSE جهت اين شغل هم ميتونه استفاده بشه و يكسري هم ميگن مدارك فني حرفه اي و موسسات معتبر مثل مجتمع فني تهران يا ايزايران را هم قبول ميكنن . حتي در مورد اين شغل يكي دونفر ميگن بايد 5 تا 6 سال كارشناس باشي بعد مثلا 3 سال مسئول و بعد 1 سال حداقل مديريت ارائه بدي و لي اكثرآ معتقدند با توجه به اينكه در ايران مديراني هستند كه بعد از دو سه سال تجربه كارشناسي يا مسئول ( مثلا شبكه ) ، مدير هم شدن. ( البته بدون اين هم داريم و خود من ديدم و موفق هم بود)
    صغري كبرياي مسئله اينه كه درسته كه گفته نيازمنديهاي شغلي در نظر گرفته نشه ولي به اين مسئله كار دارن كه در اون كشور داشتن اون شغل با چه نيازمنديهاي تحصيلي يا تجربي امكانپذيره.
    خوش باشيد.

ApplyAbroad Hero

با سلام
    ممنون از راهنماییتون
    با شما کاملا موافقم
    اتفاقا ما دو هفته پيش اينكارو كرديم در آفرينش براي خانمم ( متقاضي اصلي) . ميگفت سطحش يكم از آزمون اصلي هم بالاتره و شرايطش مثل آزمون اصليه. البته اسپيكينگش مثل اصلي نيست . مثلا ممتحن يكم با طرف حرف ميزنه . مثلا با خانمم كه حرف زده بود گفته بود سطحت 6.5 هست اما اگه بتونين بريده بريده حرف نزنين ميشه 7.5 هم داد زمانش هم 5 دقيقه تا 10 دقيقه شد در حالي كه آزمون اصلي 15 دقيقست.اما بقيه موارد مثل آزمون اصليه.
    اگه بازم سئوال داشتي خصوصي بپرس كه بابك يا پدرام بهمون ايراد ميگيرن كه چرا موضوع نامرتبط رو تو اين انجمن بحث ميكنين

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    منظورتو خیلی مبهم گفته بودی و از قول وکیل چیزه دیگه ای نوشته بودی.عملآ اونجا دیگه به رشته و سابقه کار گیر نمیدن که حالا تو لیست هست یا نه. فقط باید بتونی ادعایی که برای سیدنی کردی تو دمشق ثابت کنی .
    ممنونم از پاسختون امیدوارم این تایید برای من هم پیش بیاد

Junior Member MovieCT آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط x_axez نمایش پست ها
    اطلاعات دقیقتر لازمه برای تصمیم گیری ، مدرک آشپزی چیزی دارید؟ دوست شما یعنی چی؟ دختر پسر نامزد؟
    فامیل تو کانادا دارید؟
    بله ... مدارک فنی حرفه ای موجوده ..
    دوستم استاد معرق هم هست. مدارک فنی حرفه ای رو داره. فقط کافیه از میراث فرهنگی هم تاییدیه بگیره ..
    من هم از مجتمع فنی تهران مدرک حسابداری بین المللی دارم.
    تقریبا میشه گفت نامزد.
    متاسفانه فامیل نداریم.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

نقل قول نوشته اصلی توسط MovieCT نمایش پست ها
    بله ... مدارک فنی حرفه ای موجوده ..
    دوستم استاد معرق هم هست. مدارک فنی حرفه ای رو داره. فقط کافیه از میراث فرهنگی هم تاییدیه بگیره ..
    من هم از مجتمع فنی تهران مدرک حسابداری بین المللی دارم.
    تقریبا میشه گفت نامزد.
    متاسفانه فامیل نداریم.
    به ویکی مراجعه کنید وببینید چطور می تونید امتیاز بیارید.در صورتی که سوالی باقی موند اینجا بپرسید ..

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

ApplyAbroad Hero

باسلام به همگي
    آقا من از بعضي دوستان تعجب ميكنم . يكسري مواردي در مورد ليست مشاغل سال جديد مطرح ميكنن كه آدم ميمونه چكار بكنه . چون هيچ جا ننوشته اين ليست رشته ها جهت سال 2009 هست. يكي سال 2009 را جهت ليست مشاغل اعلام شده در سايت مهاجرت يا يكي از سايتهاي دولتي معتبر كانادايي نشون بده .
    من فكر كنم اين ليست تاريخ نداره و منظور اينه كه تا اطلاع ثانوي اين رشته ها رو ميخوان.
    اگه اشتباه ميكنم بگين لطفا
    با تشكر

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)