صفحه 446 از 5471 نخستنخست ... 3463964364374384394404414424434444454464474484494504514524534544554564965469461446 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,451 تا 4,460 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud nik نمایش پست ها
    و اما يک سوال از دوستان:
    مي خواستم بدونم Pending Review دقيقا به چه معناست ؟
    يعني اينکه الان پرونده ما در دست بررسي هست يا نه فقط يه فايل نامبر در دمشق خورده و افتاده يه گوشه اي و در واقع از زمان In process شدن رسيدگي به آن آغاز خواهد شد ؟
    چون بنظز مي رسه که 6 ماه براي بررسي يک پرونده خيلي زياد مي باشد٫ من حدس مي زنم که اين آفيسر ها براي رسيدگي به پرونده ها ساعتي حقوق مي گيرند٫ واسه خاطر همين سعي مي کنند که زمان رسيدگي به پرونده ها رو بيشتر کش بدند.....!!
    دوست عزيز

به نظر من اين Pending يعني در انتظار بررسي و هيچ اتفاقي نمي‌افتد. اما در آخر اين زمان يك سري نقصي‌ها و ... داده مي‌شود و در اوايل In process تا بدين لحظه مصاحبه دارها هم اعلام شده اند اما دوستي بود در روز 80 In Process برايش مصاحبه اعلام شده است.
    ششماه زمان زيادي نيست چون براي دوستان سابق اين زمان 12 تا ..... ماه بوده است دوست عزيز. اين زمان به خيلي مسايل بر مي‌گردد كه تمام موارد تنها يك سري حدس‌ها مي‌باشد.
    در خصوص حقوق اين آفيسرها هم والا چه عرض كنم. سوال سختي مي‌كني مثل اينه كه بگيد حقوق رييس جمهور چطوري محاسبه مي‌شود.

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    نه دوست عزیز ، حتماً اینگونه نیست !

ممکن است مشابه من زمانیکه مدارک را به دمشق فرستاده بوده ، هنوز بوکلت دمشق ویرایش نشده بوده !
    این بلا سر ما هم اومد و توی بوکلت قبلی هیچ نشانی از مدارک دال بر اقامت فامیل و گردش مالی شش ماهه نخواسته بودند .
    واقعيت اينه که در اين يه مورد ٫ چون براي من هم صدق مي کرد( اقوام درجه يک)٫ از چند ماه پيش همين بوده ....

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    دوست عزيز

به نظر من اين Pending يعني در انتظار بررسي و هيچ اتفاقي نمي‌افتد. اما در آخر اين زمان يك سري نقصي‌ها و ... داده مي‌شود و در اوايل In process تا بدين لحظه مصاحبه دارها هم اعلام شده اند اما دوستي بود در روز 80 In Process برايش مصاحبه اعلام شده است.
    ششماه زمان زيادي نيت چون براي دوستان سابق اين زمان 12 ماه بوده است دوست عزيز.
    در خصوص حقوق اين آفيسرها هم والا چه عرض كنم. سوال سختي مي‌كني مثل اينه كه بگيد حقوق رييس جمهور چطوري محاسبه مي‌شود.

موفق باشي
    مرسي از پاسخ٫ قسمت حقوقيش جهت مزاح بود......

Senior Member afshinnnn آواتار ها

و اما يک سوال از دوستان:
    مي خواستم بدونم Pending Review دقيقا به چه معناست ؟
    يعني اينکه الان پرونده ما در دست بررسي هست يا نه فقط يه فايل نامبر در دمشق خورده و افتاده يه گوشه اي و در واقع از زمان In process شدن رسيدگي به آن آغاز خواهد شد ؟
    چون بنظز مي رسه که 6 ماه براي بررسي يک پرونده خيلي زياد مي باشد٫ من حدس مي زنم که اين آفيسر ها براي رسيدگي به پرونده ها ساعتي حقوق مي گيرند٫ واسه خاطر همين سعي مي کنند که زمان رسيدگي به پرونده ها رو بيشتر کش بدند.....!!
    نه دوست عزیز اتفاقاً pending review بهمان اندازه مرحله In process اهمیت دارد و برخی دوستان در همین مرحله رد شده اند .
    در این مرحله آفیسر مدارک شما را در خصوص کم و کسری و حدنصاب نمره موردنیاز و حائز بودن حداقل شرایط جهت بررسی نهائی را انجام می دهد .

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    باسلام به همگي
    من الان با آيلتس تهران تلفني صحبت ميكردم كه بتونم دوتا مدرك آيلتس ازشون بگيرم. يه چيزي گفت كه ترسيدم. گفتم با شماها چك كنم.
    ميگفتن سفارتها از جمله سفارت كانادا فقط در صورتي مدرك آيلتس شمارو قبول ميكنه كه از طرف ما و در پاكت در بسته ما و مهر موم شده براشون ارسال بشه. شماها چجوري مدرك آيلتستونو فرستاديد؟ همينجوري؟ يا اينكه نسخه اي كه به داوطلب ميدنو گذاشتيد با بقيه مداركتون فرستاديد؟
    يكي ميتونه با اطمينان جواب بده؟
    با تشكر
    سلام
    من مدرك آيلتسي را كه به خودم دادند همراه با بقيه مداركم دادم والان رسيده دمشق.
    با اطمينان مي گم كه مشكلي نيست. چون با تاييد وكيل سخت گير و ريز بين ما بوده.
    فایل نامبر اول: Sept. 8, 2009 ارسال مدارك به دمشق : Nov. 3, 2009 رسيدن مدارك به دمشق : Nov.27,2009 فایل نامبر دوم: Dec. 8, 2009

Senior Member afshinnnn آواتار ها

واقعيت اينه که در اين يه مورد ٫ چون براي من هم صدق مي کرد( اقوام درجه يک)٫ از چند ماه پيش همين بوده ....
    ما فروردین مدارک را فرستادیم ، هنور این تغییرات نبود !

اگه دوست داشتید ، بوکلت قبلی و فعلی را برای مقایسه خدمتتان ارسال کنم !

Maybe you were right

ApplyAbroad Hero

افشين فكر كنم كلكسيون يا آرشيو بوكلتهات از خود كاناداييها كاملتر باشه.

دو تا سئوال از مطلعين و باتجربه ها
    1- من الان با يك وكيلي صحبت ميكردم يه چيزي گفت داشتم شاخ در مياوردم (ايناهاش )خواستم با شماها چك كنم:
    ميگه كليه مدارك بايد مهر دادگستري و وزارت امور خارجه بخوره !! البته موضوع صحبتمون مدرك سابقه كار خانم (متقاضي اصلي ) بود كه بيمه نداره گفت بايد حتما اون مهرها باشه. حتي من گفتم اصلا براي اينكه اون مهرها رو نزنم سابقه كارشو انگليسي ميگيرم. ولي اون جواب داد فرق نداره حتي اگه انگليسي هم بگيري بايد ببري تائيد كنن اون دوجا .
    شماها اين كارو كرديد؟

2- ( بخاطر ريسكي بودن پروندمون كه سابقه كار و تحصيلات با هم نميخونه و سابقه خانمم هم همراه با بيمه نيست)من قصد دارم سابقه بيمه خودمو بفرستم و تو نامه توضيح بديم كه چون من بيمه بودم ديگه خانمم خودشو بيمه نكرد لذا سابقه بيمه همسر ارسال ميگردد. بنظرتون جنبه مثبتي ايجاد ميكنه يا نه؟ كه ديگه بعدا اگه به سرشون زد ازمون سابقه بيمه بخوان لااقل شايد قبلش توجيه كرده باشيمشون؟

Junior Member

نه دوست عزیز ، حتماً اینگونه نیست !

ممکن است مشابه من زمانیکه مدارک را به دمشق فرستاده بوده ، هنوز بوکلت دمشق ویرایش نشده بوده !
    این بلا سر ما هم اومد و توی بوکلت قبلی هیچ نشانی از مدارک دال بر اقامت فامیل و گردش مالی شش ماهه نخواسته بودند .
    سلام افشین خان
    خسته نباشی من دقیقا متوجه نشدم جریان چیه ما اوایل اردیبهشت مدارک رو فرستادیم سیدنی و فقط کپی کارت اقامت دایم فامیل درجه 1 مون را فرستادیم میشه یه توضیح مختصر بدین اگه مشکلیه ما در اسرع وقت قبض آب برق تلفن گاز موبایل رسید شارژ و... بفرستیم

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها

افشين فكر كنم كلكسيون يا آرشيو بوكلتهات از خود كاناداييها كاملتر باشه.

دو تا سئوال از مطلعين و باتجربه ها
    1- من الان با يك وكيلي صحبت ميكردم يه چيزي گفت داشتم شاخ در مياوردم (ايناهاش )خواستم با شماها چك كنم:
    ميگه كليه مدارك بايد مهر دادگستري و وزارت امور خارجه بخوره !! البته موضوع صحبتمون مدرك سابقه كار خانم (متقاضي اصلي ) بود كه بيمه نداره گفت بايد حتما اون مهرها باشه. حتي من گفتم اصلا براي اينكه اون مهرها رو نزنم سابقه كارشو انگليسي ميگيرم. ولي اون جواب داد فرق نداره حتي اگه انگليسي هم بگيري بايد ببري تائيد كنن اون دوجا .
    شماها اين كارو كرديد؟

2- ( بخاطر ريسكي بودن پروندمون كه سابقه كار و تحصيلات با هم نميخونه و سابقه خانمم هم همراه با بيمه نيست)من قصد دارم سابقه بيمه خودمو بفرستم و تو نامه توضيح بديم كه چون من بيمه بودم ديگه خانمم خودشو بيمه نكرد لذا سابقه بيمه همسر ارسال ميگردد. بنظرتون جنبه مثبتي ايجاد ميكنه يا نه؟ كه ديگه بعدا اگه به سرشون زد ازمون سابقه بيمه بخوان لااقل شايد قبلش توجيه كرده باشيمشون؟
    بنظر من :
    نامه سابقه کار رو مي تونيد مستقيما به انگليسي تهيه کنيد و يا فارسي باشه و بديد دارالترجمه براتون ترجمه کنه و فکر نمي کنم که نياز به مهر دادگستري باشه ٫ چون علاوه بر اون بايد قرارداد کاريتون رو هم بفرستيد که اونها بايد رسمي باشند و در واقع اين قرار داد رسمي ٫ صحت سابقه کار رو تاييد مي کنه٫ضمن اينکه شما کارت مدير مربوطه را نيز ضميمه مي کنيد و بدين ترتيب امکان بررسي صحت ادعاي شما از سوي سفارت و جود داره...

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)