صفحه 447 از 5471 نخستنخست ... 3473974374384394404414424434444454464474484494504514524534544554564574975479471447 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,461 تا 4,470 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها

افشين فكر كنم كلكسيون يا آرشيو بوكلتهات از خود كاناداييها كاملتر باشه.

دو تا سئوال از مطلعين و باتجربه ها
    1- من الان با يك وكيلي صحبت ميكردم يه چيزي گفت داشتم شاخ در مياوردم (ايناهاش )خواستم با شماها چك كنم:
    ميگه كليه مدارك بايد مهر دادگستري و وزارت امور خارجه بخوره !! البته موضوع صحبتمون مدرك سابقه كار خانم (متقاضي اصلي ) بود كه بيمه نداره گفت بايد حتما اون مهرها باشه. حتي من گفتم اصلا براي اينكه اون مهرها رو نزنم سابقه كارشو انگليسي ميگيرم. ولي اون جواب داد فرق نداره حتي اگه انگليسي هم بگيري بايد ببري تائيد كنن اون دوجا .
    شماها اين كارو كرديد؟

2- ( بخاطر ريسكي بودن پروندمون كه سابقه كار و تحصيلات با هم نميخونه و سابقه خانمم هم همراه با بيمه نيست)من قصد دارم سابقه بيمه خودمو بفرستم و تو نامه توضيح بديم كه چون من بيمه بودم ديگه خانمم خودشو بيمه نكرد لذا سابقه بيمه همسر ارسال ميگردد. بنظرتون جنبه مثبتي ايجاد ميكنه يا نه؟ كه ديگه بعدا اگه به سرشون زد ازمون سابقه بيمه بخوان لااقل شايد قبلش توجيه كرده باشيمشون؟

برای گرفتن مهر دادگستری و امور خارجه معمولا سه مدرک احتیاج هست:

1- روزنامه رسمی شرکت
    2- دانشنامه (در صورت وجود برای اثبات عناوینی مثل مهندس و ...)
    3- بیمه

اکثر دارلترجمه ها برای گرفتن مهر به ارائه تمامی موارد بالا اصرار دارند ولی هستند جاهایی که بدون بیمه هم مهر دادگستری و امور خارجه را میگیرند.

مورد دومی که گفتید را به شما پیشنهاد نمیکنم.

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط sohrab نمایش پست ها
    سلام افشین خان
    خسته نباشی من دقیقا متوجه نشدم جریان چیه ما اوایل اردیبهشت مدارک رو فرستادیم سیدنی و فقط کپی کارت اقامت دایم فامیل درجه 1 مون را فرستادیم میشه یه توضیح مختصر بدین اگه مشکلیه ما در اسرع وقت قبض آب برق تلفن گاز موبایل رسید شارژ و... بفرستیم
    براي اثبات بايد هر سه اين مدارک در پرونده تان موجود باشد...

(PROOF OF RELATIONSHIP IN CANADA (IF APPLICABLE

Relationship: provide identity documents and family lists which clearly establish
    the family relationship between you and your relative in Canada (for example if
    you claim to have a maternal uncle in Canada, provide official evidence that your
    mother and uncle share the same parents).(Copy Rasmi Shenasnameh )

Status in Canada: provide proof of your relative's status in Canada. Submit a
    copy of your relative's Permanent Resident Card, citizenship card.

Residency in Canada: provide evidence that your relative currently resides in
    Canada. This should include but is not limited to: recent pay stubs, T4 slip for
    previous year
    , recent utility bills, and recent banking history showing transactions in Canada. Do not submit copies of driver's licenses, property tax assessments, Social or Health Insurance cards as these types of documents are not sufficent proof of residency in Canada.

البته من خودم هم recent banking history اقوام را نفرستادم !
    ویرایش توسط Masoud nik : November 16th, 2009 در ساعت 04:47 PM دلیل: Edit

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

افشين فكر كنم كلكسيون يا آرشيو بوكلتهات از خود كاناداييها كاملتر باشه.

دو تا سئوال از مطلعين و باتجربه ها
    1- من الان با يك وكيلي صحبت ميكردم يه چيزي گفت داشتم شاخ در مياوردم (ايناهاش )خواستم با شماها چك كنم:
    ميگه كليه مدارك بايد مهر دادگستري و وزارت امور خارجه بخوره !! البته موضوع صحبتمون مدرك سابقه كار خانم (متقاضي اصلي ) بود كه بيمه نداره گفت بايد حتما اون مهرها باشه. حتي من گفتم اصلا براي اينكه اون مهرها رو نزنم سابقه كارشو انگليسي ميگيرم. ولي اون جواب داد فرق نداره حتي اگه انگليسي هم بگيري بايد ببري تائيد كنن اون دوجا .
    شماها اين كارو كرديد؟

2- ( بخاطر ريسكي بودن پروندمون كه سابقه كار و تحصيلات با هم نميخونه و سابقه خانمم هم همراه با بيمه نيست)من قصد دارم سابقه بيمه خودمو بفرستم و تو نامه توضيح بديم كه چون من بيمه بودم ديگه خانمم خودشو بيمه نكرد لذا سابقه بيمه همسر ارسال ميگردد. بنظرتون جنبه مثبتي ايجاد ميكنه يا نه؟ كه ديگه بعدا اگه به سرشون زد ازمون سابقه بيمه بخوان لااقل شايد قبلش توجيه كرده باشيمشون؟
    رضا عزيز

در خصوص سوال 1: بعضي پستچي هاي گران قيمت اين موضوع را اسرار مي‌كنند براي محكم كاري كار خودشان اما هيچ‌جايي اشاره به اين دو مهر نشده است پس نگران نباش اما مي‌تواني براي آن سابقه قرارداد همسر محترم را هم ارسال كني كه بايد ترجمه بشود.
    2- اصلا پيشنهاد نمي‌شود چرا چيزي كه هنوز آفيسر به آن فكر نكرده برايش موضوع شك كردن درست مي‌كني؟!!!!
    اما اگر تمايل داشتي كه حتما مهر اين دو ارگان بسيار محترم بر روي تمام مدارك سوابق ده شود يك راه حل مي‌توانم پيشنهاد كنم كه زياد اخلاقي نيست پس اگر خواستي فقط براي اينكه از اين مرحله رد شوي يك راه حل دارد و آن گرفتن روزنامه رسمي شركتهايي كه براي همسر سابقه گرفتي، مدرك تحصيلي همسر و دفترچه بيمه كه زياد به آن سخت‌گيرانه نگاه نمي‌كنند بعضي از داالترجمه‌ها كه روابط خوبي با اين دو ارگان دارند مي‌توانند بدون آن نيز مهر هر دو را دريافت كنند.

خلاصه چيزي ننويس كه مجبور به پاسخ باشي چيزي ننويس كه بتواني جوابي برايشس داشته باشي البته با توجه به سوال درخواستي دوست عزيز .

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Question پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط sohrab نمایش پست ها
    سلام افشین خان
    خسته نباشی من دقیقا متوجه نشدم جریان چیه ما اوایل اردیبهشت مدارک رو فرستادیم سیدنی و فقط کپی کارت اقامت دایم فامیل درجه 1 مون را فرستادیم میشه یه توضیح مختصر بدین اگه مشکلیه ما در اسرع وقت قبض آب برق تلفن گاز موبایل رسید شارژ و... بفرستیم

سهراب عزيز

امكان دارد در خصوص پرونده خود (jتاريخ‌هاي Pending و InProcess) اطلاعاتي در اختيار ما قرار دهيد يعني كي مدارك را ارسال كرديد كي Pending شديد و آيا In Process شديد و اگر بله چند وقت است كه در In Process هستيد و در نهايت با چه كدي اقدام كرديد؟

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

دوستان عزیز
    با سلام
    خیلی از بچه ها را می بینم که از نوشته هاشون متوجه می شوم اصلاٌ نمی دونند وظیفه ی دادگستری چی است و کار تایید وزارت امورخارجه چی هست. درک نکردن این دو موضوع و فرق آن ممکن است آدم را به اشتباه بیاندازد و هیچ وقت متوجه نشوید که مفهوم این دو در اصل چی است. سعی می کنم با یک مثال ساده این موضوع را توضیح دهم.
    فرض کنید که من می خواهم برای عمه ام در خارج از کشور یک نامه به فارسی بنویسم و بدم دارالترجمه اول ترجمه اش کند، بعد بدم دادگستری تاییدش کند و بعد بدم وزارت امورخارجه باز هم تاییدش کند.
    خب دارالترجمه نامه را به انگلیسی ترجمه می کند.
    دادگستری متن فارسی نامه را با ترجمه ی دارالترجمه متاقبت می کند و اگر مغایرتی از نظر ترجمه نداشته باشد تایید می کند. توجه داشته باشید دادگستری فقط ترجمه را چک می کند که صحیح باشد و اشتباهی نداشته باشد. کاری به چیز دیگری ندارد.
    حالا می رسیم به وزارت امورخارجه، ایشان تایید نمی کند، چرا؟
    اولاً یک نامه معمولی که اسناد رسمی کشور نیست که صحت اصل بودن آن تایید شود.
    اسناد رسمی کشور عبارت است از شناسنامه، کارت پایان خدمت، عقد نامه، کارت ملی، دفتر چه بیمه،
    دوماً اگر وزارت امورخارجه می خواست نامه من را تایید کند به این صورت باید تایید می کرد اول مطمئن می شد که من این شخصی که هستم که واقعاً هستم بعد می دید که اون شخص واقعاً عمه ام هست بعد می دید اصلاٌ عمه ام خارج از کشوره و الی ....

امیدوارم تفاوت این دو را متوجه شده باشید

رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    دوستان عزیز
    با سلام
    خیلی از بچه ها را می بینم که از نوشته هاشون متوجه می شوم اصلاٌ نمی دونند وظیفه ی دادگستری چی است و کار تایید وزارت امورخارجه چی هست. درک نکردن این دو موضوع و فرق آن ممکن است آدم را به اشتباه بیاندازد و هیچ وقت متوجه نشوید که مفهوم این دو در اصل چی است. سعی می کنم با یک مثال ساده این موضوع را توضیح دهم.
    فرض کنید که من می خواهم برای عمه ام در خارج از کشور یک نامه به فارسی بنویسم و بدم دارالترجمه اول ترجمه اش کند، بعد بدم دادگستری تاییدش کند و بعد بدم وزارت امورخارجه باز هم تاییدش کند.
    خب دارالترجمه نامه را به انگلیسی ترجمه می کند.
    دادگستری متن فارسی نامه را با ترجمه ی دارالترجمه متاقبت می کند و اگر مغایرتی از نظر ترجمه نداشته باشد تایید می کند. توجه داشته باشید دادگستری فقط ترجمه را چک می کند که صحیح باشد کاری به چیز دیگری ندارد.
    حالا می رسیم به وزارت امورخارجه، ایشان تایید نمی کند، چرا؟
    اولاً یک نامه معمولی که اسناد رسمی کشور نیست که صحت اصل بودن آن تایید شود.
    اسناد رسمی کشور عبارت است از شناسنامه، کارت پایان خدمت، عقد نامه، کارت ملی، دفتر چه بیمه،
    دوماً اگر وزارت امورخارجه می خواست نامه من را تایید کند به این صورت باید تایید می کرد اول مطمئن می شد که من این شخصی که هستم که واقعاً هستم بعد می دید که اون شخص واقعاً عمه ام هست بعد می دید اصلاٌ عمه ام خارج از کشوره و الی ....

امیدوارم تفاوت این دو را متوجه شده باشید

پيمان جان

وزارت خارجه درست است كه نامه شما را تاييد نمي‌كند اما نامه سابقه كار را تاييد مي‌كند و علتش هم معلوم است چون مدارك شركت و وجود آشركت با گرفتن روزنامه رسمي چك مي‌شود و اين تاييد را انجام مي‌دهد اين كار را من براي تمامي مدارك ارسالي خودم حتي قراردادهاي كاري خودم هم انجام دادم و تمامي مدارك مهر هر دو وزارتخانه را دارد البته لازم نبود اما من خودم اين كار را كردم
    دريافت گواهي تحصيلي زماني مطرح مي‌شود كه در گواهي شما قيد شده باشد مهندس يا .. يعني رشته شما در گواهي لحاظ شده باشد. گواهي يا دانشنامه نيز به همين دليل گرفته مي‌شود.
    مهم اين نيست كه سند رسمي كشور باشد مهم است كه جزء اسناد يك شركت مي‌باشد و توسط آن شركت صادر گرديده است پس با يك نامه به فاميل فرق دارد.

موفق باشيد

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    پيمان جان
    وزارت خارجه درست است كه نامه شما را تاييد نمي‌كند اما نامه سابقه كار را تاييد مي‌كند و علتش هم معلوم است چون مدارك شركت و وجود آشركت با گرفتن روزنامه رسمي چك مي‌شود و اين تاييد را انجام مي‌دهد اين كار را من براي تمامي مدارك ارسالي خودم حتي قراردادهاي كاري خودم هم انجام دادم و تمامي مدارك مهر هر دو وزارتخانه را دارد البته لازم نبود اما من خودم اين كار را كردم
    دريافت گواهي تحصيلي زماني مطرح مي‌شود كه در گواهي شما قيد شده باشد مهندس يا .. يعني رشته شما در گواهي لحاظ شده باشد. گواهي يا دانشنامه نيز به همين دليل گرفته مي‌شود.
    مهم اين نيست كه سند رسمي كشور باشد مهم است كه جزء اسناد يك شركت مي‌باشد و توسط آن شركت صادر گرديده است پس با يك نامه به فاميل فرق دارد.
    موفق باشيد
    بله تایید می کند، می تونه هر چیزی را تایید کند. منظور از مثال من این بود که ورازت امور خارجه این مدارک را برای چی می خواهد؟ دانشنامه را می خواهد که ببنیند شما اصلاٌ مهندس هستید، روزنامه رسمی را می خواهد تا ببینید اصلاٌ همچین شرکتی وجود دارد، و غیره. وقتی وزارت امورخارجه چیزی را تایید می کند یعنی واقعا اون وجود خارجی دارد.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud nik نمایش پست ها
    بنظر من :
    نامه سابقه کار رو مي تونيد مستقيما به انگليسي تهيه کنيد و يا فارسي باشه و بديد دارالترجمه براتون ترجمه کنه و فکر نمي کنم که نياز به مهر دادگستري باشه ٫ چون علاوه بر اون بايد قرارداد کاريتون رو هم بفرستيد که اونها بايد رسمي باشند و در واقع اين قرار داد رسمي ٫ صحت سابقه کار رو تاييد مي کنه٫ضمن اينکه شما کارت مدير مربوطه را نيز ضميمه مي کنيد و بدين ترتيب امکان بررسي صحت ادعاي شما از سوي سفارت و جود داره...
    مسعود جان
    حكم حقوقي داره ، فيش هم داره ، قرارداد معمولي هم داره . يعني خودش امضا كرده كارفرما هم امضا كرده شرايط قراداد و مبلغ و زمان هم مشخصه. منظورت از اينكه قرارداد بايد رسمي باشه چيه؟ كار خاصي بايد روش انجام شده باشه؟

رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

مسعود جان
    حكم حقوقي داره ، فيش هم داره ، قرارداد معمولي هم داره . يعني خودش امضا كرده كارفرما هم امضا كرده شرايط قراداد و مبلغ و زمان هم مشخصه. منظورت از اينكه قرارداد بايد رسمي باشه چيه؟ كار خاصي بايد روش انجام شده باشه؟
    نه همين قرارداد به همين شكل كافي است فقط مهر شركت بايد در طرف كارفرما باشد

موفق باشي

[QUOTE=bahi;158674]
    باسلام
    بازم ميبينيم كه در مورد اين بخش از بوكلت بين علما اختلافه. من درمورد خودم اينو سئوال كردم اينجور جواب دادن كه آفيسرها بسته به وضعيت كشور متقاضي( حالا اسمشو بزاريم قوانين يا عرف غالب) براي مشاغل NOC ، يك شرايطي تعيين ميكنن.يعني در اين مورد مثلا در ايران اساتيد دانشگاههاي دولتي اكثراً دكترا هستند ولي در دانشگاه آزاد اكثراً دانشجوي دكترا و دكترا هستن. بنابراين دكترا براي اساتيد دانشگاه لازمه.
    در مورد بقيه مشاغل هم به همين ترتيب. مثلا بعضي از وكلا معتقدند براي حسابداران تحصيلات آكادميك (دانشگاهي) لازمه اما خيلي ها هم ميگن نه . چون در ايران خيلي از حسابداران از طريق تجربي يا تحصيلات موسسات فني و حرفه اي مشغول بكارند.
    يا در مورد مديريت فناوري اطلاعات ، بعضي ها ميگن تحصيلات ليسانس به بالا در زمينه كامپيوتر لازمه اما اكثرا ميگن مثلا مدارك بين المللي مثل سيسكو يا MCSC يا MCSE جهت اين شغل هم ميتونه استفاده بشه و يكسري هم ميگن مدارك فني حرفه اي و موسسات معتبر مثل مجتمع فني تهران يا ايزايران را هم قبول ميكنن . حتي در مورد اين شغل يكي دونفر ميگن بايد 5 تا 6 سال كارشناس باشي بعد مثلا 3 سال مسئول و بعد 1 سال حداقل مديريت ارائه بدي و لي اكثرآ معتقدند با توجه به اينكه در ايران مديراني هستند كه بعد از دو سه سال تجربه كارشناسي يا مسئول ( مثلا شبكه ) ، مدير هم شدن. ( البته بدون اين هم داريم و خود من ديدم و موفق هم بود)
    صغري كبرياي مسئله اينه كه درسته كه گفته نيازمنديهاي شغلي در نظر گرفته نشه ولي به اين مسئله كار دارن كه در اون كشور داشتن اون شغل با چه نيازمنديهاي تحصيلي يا تجربي امكانپذيره.
    خوش باشيد.[/QUO

ممنون از كمك و نظرتون
    رنا خانم از شما هم ممنونم
    الان با توجه به صحبتهاي شده بهتره من با كد 4131 اقدام كنم درسته ؟
    باهی جان !به نظر من ازونجایی که علمی- کاربردی ها و دانشگاههای غیر انتفاعی در ترجمه اسمشون institute ترجمه میشن، اگر سابقه کارتون مربوط به اونهاس با کد مدرس 4131 اقدام کنین.
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)