صفحه 451 از 5471 نخستنخست ... 3514014414424434444454464474484494504514524534544554564574584594604615015519511451 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,501 تا 4,510 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط King_Dani نمایش پست ها
    تشکر قربان
    عرض شود که الان ساعت ۶ صبح وکیل مان از خواب بیدارم کرد و گفت که فرم های مدیکال را همین حالا دارد می دهد به دی اچ ال
    باهاش صحبت کردم در این مورد با توجه به اینکه من یک ماه و بیست روز بیشتر نیست که اینجا هستم و وکیل هم گفت که به جز استیتمنت بانک ام چیز دیگری نخواسته است ،‌ ظاهرا نیازی به مثلا پلیس سرتیفیکیت از اینجا نیست (‌زیر شش ماه )‌
    در مورد اینکه بعدش چه می شود نمی دانم ولی وکیل ادرس اقامت جدید مان را گرفت که به اطلاع ایشان برساند
    اما هرچه اصرار کردم مدارک جدید برایش بفرستیم قبول نکرد
    به هر حال ما اخر این هفته می رویم پیش دکتر اگر فرم های مان برسد و ظاهرا تنها کافی ست به خود دکتره بگیم که ما پرونده مان در سوریه هست و خودش می داند چه کند.وکیل گفت فقط تاکید کنید که ما پرونده مان سوریه هست همین
    گفت پزشکان معتمد م یدانند که کجا بفرستند.
    همگی موفق باشید

امیدوارم پروسه ی شما و ما و همه دوستان به خوبی و خوشی طی بشه.
    راستی دوستان یه اتفاق جالب، برای یکی از دوستان من که البته از روش قدیم اقدام کرده و پرونده ش ورشو رفته 12 روز بعد از مدیکال ویزا اومد!! به این فروم مربوط نیست اما خواستم بگم به این زودی هم امکانش هست (آقا مهرداد آماده باش!)
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    صبا عزيز

با توجه به نظر بعضي از دوستان فكر كنم اين داستان تا سال جديد داره يواش يواش جدي مي‌شود براي همين منتظر تغيير وضعيت به زودي باشيد

موفق باشي

خدا از زبونت بشنوه داداش! ولی من که هنوز زوده، بعید می دونم تا قبل از شروع سال جدید اتفاق خاصی برای ما بیفته..
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug

دوستان عزيز

بالاخره مديكال من آمد امروز وكيلم نامه زده كه مديكالم در مونترال به دستش رسيده براي اطلاعات بيشتر با دفتر تهران تماس بگيرم. خلاصه اين انتظار كشنده تا اين مرحله به پايان رسيد.

موفق باشيد

با تبریک فراوان خدمت آقا مهرداد

آقا خیلی خوشحال شدم و امیدوار که یواش یواش داره یه خبرهایی میشه. ضمنا شیرینی ما یادت نره!!!!

پس ما با این حساب باید آخرهای آذر ماه خوشحال بشیم

به امید خبرهای خوش برای بقیه بچه ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    من هنوز اول راهم یک ماه و نیمه که پندینگ شدم (45 روز)
    میبینم که کلی خبرهای خوب اینجا هست! من به همه ... مهرداد- دنی...تبریک میگم از ته ته ته قلبم صبا جون منم مثل تو وسطهای راهم ، دوماه و 15 روزه که پندینگم! امیدوارم برای ما هم زود زود خبرهای خوب برسه! راستی به نظر دوستان اگر قوانین تغییر بکنه که ما پندیگ ها طفلک و بیچاره نمیشیم؟هان؟
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

نقل قول نوشته اصلی توسط Rana نمایش پست ها
    میبینم که کلی خبرهای خوب اینجا هست! من به همه ... مهرداد- دنی...تبریک میگم از ته ته ته قلبم صبا جون منم مثل تو وسطهای راهم ، دوماه و 15 روزه که پندینگم! امیدوارم برای ما هم زود زود خبرهای خوب برسه! راستی به نظر دوستان اگر قوانین تغییر بکنه که ما پندیگ ها طفلک و بیچاره نمیشیم؟هان؟
    فکر نمی کنم، چون به هر حال ما از زمانی که مدارک رو فرستادیم سوریه پروسه مون شروع شده..

Smile پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

دوستان خوبم سلام.
    اولاً تبریک می گم به همه تو مدتی که من سایتها رو می گشتم این فروم از همه بهتر و دقیقتر به سوالات پاسخ داده. من 5 شنبه امتحان ایلتس دارم و پس از دریافت نتیجه فرمها مو ارسال می کنم. (تقریبا دو هفته دیگه) و از طریق رشته کد 4131 شرکت می کنم.
    دو سوال دارم که اگه دوستانی که تجربه بیشتر دارند کمکم کنند ممنون میشم.

- در بخش مربوط به نظام وظیفه: من همسرم از طریق قانون حمایت از نخبگان شامل معافیت رهبری شده. حالا اونجا چی بنویسم؟ آیا کلمه پیشنهادی "NONE" شامل وضعیت همسرم میشه؟

- صورتحساب گردش مالی رو در چه مرحله ای از ما می خواهند که ارسال کنیم؟ آیا در مرحله دوم و و قتی که از سفارت سوریه نامه ارسال مدارک رو دریافت میکنیم باید همان موقع به همراه همه مدارک گردش مالی هم بفرستیم؟

از راهمنماییتون متشکرم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rady نمایش پست ها
    برای گرفتن مهر دادگستری و امور خارجه معمولا سه مدرک احتیاج هست:

1- روزنامه رسمی شرکت
    2- دانشنامه (در صورت وجود برای اثبات عناوینی مثل مهندس و ...)
    3- بیمه

اکثر دارلترجمه ها برای گرفتن مهر به ارائه تمامی موارد بالا اصرار دارند ولی هستند جاهایی که بدون بیمه هم مهر دادگستری و امور خارجه را میگیرند.

مورد دومی که گفتید را به شما پیشنهاد نمیکنم.
    دوست عزیز RADY جایی سراغ دارید که بدون بیمه مهر دادگستری و امور خارجه رو بگیره ؟
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط meb نمایش پست ها
    دوست عزیز RADY جایی سراغ دارید که بدون بیمه مهر دادگستری و امور خارجه رو بگیره ؟
    ممنون
    ما به نوفر دادیم بیمه نخواست مهرها رو هم گرفت

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    ما به نوفر دادیم بیمه نخواست مهرها رو هم گرفت
    ولی من الان باهاشون تماس گرفتم گفتن حتما باید بیمه ارایه بشه تا تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه گرفته بشه. شما آشنایی چیزی دارید که بدون بیمه مهرهارو گرفتید؟؟ !!!!
    موفق باشید
    ویرایش توسط meb : November 17th, 2009 در ساعت 02:33 PM

Senior Member afshinnnn آواتار ها

افشين عزيز

من بي‌صبرانه منتظر دريافت خبرهاي خوب براي شما هستم و اين را از صميم قلب خواستار هستم براي حس پاك و كمك طلبانه‌اي كه از شما در اين مدت ديدم كه بدن چشم داشت كوچكترين چيزي در اين مدت به دوستان در خصوص مهاجرت كمك كرديد.

اما اصل ماجرا بعد از اين حرفها

نامه‌اي كه امروز من از وكيل دريافت كردم به طور واضح اعلام شده بود كه فرم‌ها در مونترال مي‌باشد پس نامه نيست و در اين مدت هم براي من نامه نزدند چون اگر زده بودند حتما وكيلم براي خلاص شدن از شر پيگيري حتما اعلام مي‌كرد. پس فرم‌هاي مديكال من بدون خبر امروز (يعني در اصل ديروز) به مونترال ارسال شده است.

موفق باشي

با سپاس فراوان ،

مهرداد خان ، آیا در کنار فرم مدیکال ، خدای نکرده گردش مالی (مشابه آقای پادشاه دنی !) درخواست نشده !؟؟؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)