فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013 لندینگ: June 10, 2013
با سلام
من برای مهاجرت به کانادا از طریق مهارت میخواستم اقدام کنم.من دارای مدارک درجه 2 فنی و حرفه ای لوله کشی سرد و گرم بمدت 600 ساعت و تعمیر کار دستگاهای حرارت مرکزی بمدت 900 ساعت هستم و همچنین دارای لیسانس تاسیسات حرارتی و برودتی از دانشگاه آزاد تاکستان گرفتم و در ضمن یکسال سابقه کار در ایران خودرو دارم.سوالی که من داشتم اینه که بهترین راه برای اقدام کردن من از چه طریقی است و آیا به این مدارک هم امتیاز جداگانه ای تعلق خواهد گرفت و دیگر آنکه من در حال خوندن زبان برای اخذ مدرک هستم و میخواستم بدونم حداکثر تا چه زمانی باید مدرک زبان رو پس از اقدام کردنم تحویل بدم؟
خیلی ممنون از پاسخ های شما
سلام دوست من ،
شما اطلاعاتی درخصوص مجرد یا متاهل بودن و داشتن فامیل مقیم کانادا ندادید .
اگر سابقه شما در ایران خودرو نیز لوله کشی بوده ، حرفه شما جزء 38 شغل مورد نیاز کانادا می باشد و کد حرفه شما NOC 7251 می باشد و لینکهای زیر را برای یافتن عنوان شغلی و شرح وظایف مشابه مطالعه نمائید :
http://www5.hrsdc.gc.ca/NOC/English/...spx?val65=7251
http://www5.hrsdc.gc.ca/NOC/English/...251&val65=7251
اما با فرض عدم کسب امتیاز تحصیلات همسر و فامیل در کانادا ، حتی با کسب نهایت امتیاز در زبان ، حائز شرایط اقدام برای مهاجرت به روش فدرال اسکیل ورکر نیستید و نظر شخصی من اینست که مهاجرت به روش استانی را بررسی کنید .
درخصوص مدرک زبان به اطلاع می رساند که تمام مدارک ساپورتینگ از جمله زبان بایستی همزمان به سفارت کانادا ارسال شود .
مهرداد عزیز
مبارک باشه عزیز . شما هم که رفتنی شدی. برای ما هم دعا کنید.
دوستان
این قضیه مهر دادگستری و امور خارجه مثل اینکه جدیه. چند نفر بهم گفتن باید حتما هر دو مهر رو قرارداد و سابقه کار بخوره. یکسری هم میگفتن رو همه مدارک.
کسیو سراغ دارید که این مدارکو بدون این دو مهر یا حداقل مهر دادگستری ارسال کرده باشه ( بدون مهر امورخارجه) و مدیکالش صادر شده باشه؟
مهرداد و که میدونیم همه مدارکشو هر دو مهر زده . بقیه چی ؟ پدرام , بابک , وحید , کینگ دانی , پیمان , آناهیتا , سیاوش عزیز لطفا شما که مدیکال هم رد کردید هم بگید چجوری فرستادید این مدارکتونو.
چون ما بیمه نیستیم و احتمالا مهر وزارت امور خارجه را قبول نکنن بزنن و از این بابت خیلی نگرانیم.
با تشکر
يكي از پسر هاي فاميل هاي ما از طريق مديريت پروژه كامپيوتر قراره اقدام بكنه ولي امتياز زبان كم داره و ميدونه همه را نميتونه 7 بگيره ولي يك جورايي فقط امتياز همسر كم داره
به نظر شما چطور ميتونه امتياز بياره؟ (عموش كانادا است. سابقه كار مديريت پروژه كامپيوتر 3 سال.ليسانس كامپيوتر.سن 26)
ویرایش توسط Pearson : November 18th, 2009 در ساعت 09:07 AM
سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .
ممنونم از راهنماییتون
همسرم این مدرک رو در عرض 9 ماه گرفته دقیقا مثل یک سال تحصیلی ولی چون از بعضی از دوستان شنیدم که مبنای محاسبه تعداد ساعتهایی هست که تو مدرک نوشته شده نه دوره ماهیانه مرددم که چی بنویسم حالا به نظر شما همون 1 سال رو بنویسم؟
شما در مورد اینکه این مدرک امتیازی هم داره یا خیر اطلاعاتی دارین؟
با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)