صفحه 459 از 5471 نخستنخست ... 3594094494504514524534544554564574584594604614624634644654664674684695095599591459 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,581 تا 4,590 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده... بابت یه پروژه یه دفعه 15 میلیون تومن به حساب مشترک من و همسرم واریز شده. حالا با توجه به اینکه در گردش 6 ماهه میگن اگه اخیراً پول زیادی به حسابتون واریز شده باید بگین از کجا اومده، به نظرتون تا وقتی که مدیکال ما بیاد و دوباره گردش بخوان اینو هم باید بگیم که از کجا اومده؟ (من 5/1 ماهه که پندینگم) به نظرتون حالا که ریخته شده بذاریم تو حساب باشه یا اینکه همه شو بریزیم تو یه حساب دیگه و کم کم برگردونیم؟
    صبا عزيز

فكر كنم تا مديكال شما بياد همان 6 ماه طول بكشد پس اگر به اين پول احتياج نداري بهش دست نزن جاش خوبه چون دقيقا لحاظ شده recently پس اگر در گردش مالي مربوط به 5 ماه پيش باشد اصلا مهم نيست با خيال راحت بگذار بماند

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Senior Member afshinnnn آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده... بابت یه پروژه یه دفعه 15 میلیون تومن به حساب مشترک من و همسرم واریز شده. حالا با توجه به اینکه در گردش 6 ماهه میگن اگه اخیراً پول زیادی به حسابتون واریز شده باید بگین از کجا اومده، به نظرتون تا وقتی که مدیکال ما بیاد و دوباره گردش بخوان اینو هم باید بگیم که از کجا اومده؟ (من 5/1 ماهه که پندینگم) به نظرتون حالا که ریخته شده بذاریم تو حساب باشه یا اینکه همه شو بریزیم تو یه حساب دیگه و کم کم برگردونیم؟
    دوست عزیز ، هیچ مشکلی ندارید و بحسابتون دست نزنید !

دقت کنید نوشته اگر " اخیـــراً " پول زیادی بحساب واریز کردید ، توضیح دهید . منظورش اینه که مثلاً چند روز قبل از پرینت گردش مالی پول زیادی واریز کرده باشید .

شما با احتساب اینکه 1.5 ماهه که پندینگ هستید ، حدود 4-5 ماه تا مدیکال دارید و تا آن موقع به آفیسر ثابت کرده اید که پول متعلق بخودتان است ،نه قرضی !

If you have recently deposited a large amount of money into your bank account, you
    must clearly explain the provenance of these funds (ex. Sale of property,
    inheritance, etc.) and provide supporting evidence

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

ممنون از هر سه دوست گرامی (افشین، مهرداد و پیمان). فکر کنم حالا باید دعا کنم مدیکال خیلی هم زود نیاد!!!! البته با این تفسیری که فرمودید فکر می کنم مهم اینه که تاریخ واریز پول بعد از تاریخ نامه مدیکال یا همون حوالی نباشه...
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

سلام دوستان
    من وقتي فرمهامو پر كردم و فرستادم در مورد اينكه علاوه بر ليسانس من دو مدرك فني و حرفه اي داشتم چيزي نگفتم ولي موقع فرستادن آپديت مدارك اينا رو هم ترجمه كردم و با تاييد دادگستري فرستادم.
    به نظرتون واسه بيشتر شدن امتياز مفيد هست؟

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

خانم صبا با توجه به اينكه شما رجيانا رو واسه لندينگ انتخاب كرديد ميخواستم بدونم كه جايي هست در رابطه با هزينه هاي زندگي در اين شهر توضيحي داده باشه؟

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

يك سوال

البته اين سوال براي اينكه من هنوز فرم‌هاي مديكال بدستم نرسيده و يكم عجله دارم.

به نظر شما پسر من كه يسال و پنج ماهش هم هست بايد آزمايش بدهد؟؟

به نظرم خيلي اين قسمت اگر بايد انجام بشود كار سختي است.

موفق باشيد
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    خانم صبا با توجه به اينكه شما رجيانا رو واسه لندينگ انتخاب كرديد ميخواستم بدونم كه جايي هست در رابطه با هزينه هاي زندگي در اين شهر توضيحي داده باشه؟
    سلام، بله سایتهای مختلفی در این مورد هست. هزینه زندگی و مالیاتها در این شهر خیلی پایینه و حتی قیمت خونه تا 60% از ونکوور کمتره. احتمالاً امروز در وبلاگم در این مورد یه پست کامل خواهم گذاشت با ذکر منبع. البته از منابعی که در پست رجاینا (قسمت اول) گذاشتم هم می تونید استفاده کنید. روی این لینک کلیک کنید
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    دوست عزیز

از ورژن Adobe Acrobat 8.0 Pro با حجم حدود 263M استفاده کنید . ورژن Adobe Acrobat 7.0 این امکانات رو نداره.
    بهادر جان یعنی بدون شکستن قفل امکان تغییر فونت در این ورژن وجود داره یا باید قفل هم شکسته شود

Senior Member afshinnnn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    يك سوال

البته اين سوال براي اينكه من هنوز فرم‌هاي مديكال بدستم نرسيده و يكم عجله دارم.

به نظر شما پسر من كه يسال و پنج ماهش هم هست بايد آزمايش بدهد؟؟

به نظرم خيلي اين قسمت اگر بايد انجام بشود كار سختي است.

موفق باشيد
    بلی مهرداد عزیز ،

همه اعضاء بایستی آزمایش بدهند ! حتی فرزند کوچولوی شما !

دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده... بابت یه پروژه یه دفعه 15 میلیون تومن به حساب مشترک من و ....

سلام ،
    تا باشه از این نوع مشکل ها....
    امروز یه مطلبی رو تو وبلاگ شما خوندم در مورد "ارسال مدارک تا پایان 120 روز....
    من مدارکم را در روز 123 ام به دمشق فرستادم و مدارکم روز 125 ام به دستشان رسید و خوشبختانه فایل بنده بسته نشد...البته فکر کنم زمان ارسال مدارک من و شما حدودا به هم نزدیک باشه ، من نامه فایل نامبر دوم را هم دریافت کردم، از فایل نامبر دوم شما خبری نشد؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)