فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com
دوست عزیز ، هیچ مشکلی ندارید و بحسابتون دست نزنید !
دقت کنید نوشته اگر " اخیـــراً " پول زیادی بحساب واریز کردید ، توضیح دهید . منظورش اینه که مثلاً چند روز قبل از پرینت گردش مالی پول زیادی واریز کرده باشید .
شما با احتساب اینکه 1.5 ماهه که پندینگ هستید ، حدود 4-5 ماه تا مدیکال دارید و تا آن موقع به آفیسر ثابت کرده اید که پول متعلق بخودتان است ،نه قرضی !
If you have recently deposited a large amount of money into your bank account, you
must clearly explain the provenance of these funds (ex. Sale of property,
inheritance, etc.) and provide supporting evidence
ممنون از هر سه دوست گرامی (افشین، مهرداد و پیمان). فکر کنم حالا باید دعا کنم مدیکال خیلی هم زود نیاد!!!! البته با این تفسیری که فرمودید فکر می کنم مهم اینه که تاریخ واریز پول بعد از تاریخ نامه مدیکال یا همون حوالی نباشه...
فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013 لندینگ: June 10, 2013
سلام دوستان
من وقتي فرمهامو پر كردم و فرستادم در مورد اينكه علاوه بر ليسانس من دو مدرك فني و حرفه اي داشتم چيزي نگفتم ولي موقع فرستادن آپديت مدارك اينا رو هم ترجمه كردم و با تاييد دادگستري فرستادم.
به نظرتون واسه بيشتر شدن امتياز مفيد هست؟
خانم صبا با توجه به اينكه شما رجيانا رو واسه لندينگ انتخاب كرديد ميخواستم بدونم كه جايي هست در رابطه با هزينه هاي زندگي در اين شهر توضيحي داده باشه؟
يك سوال
البته اين سوال براي اينكه من هنوز فرمهاي مديكال بدستم نرسيده و يكم عجله دارم.
به نظر شما پسر من كه يسال و پنج ماهش هم هست بايد آزمايش بدهد؟؟
به نظرم خيلي اين قسمت اگر بايد انجام بشود كار سختي است.
موفق باشيد
فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com
سلام، بله سایتهای مختلفی در این مورد هست. هزینه زندگی و مالیاتها در این شهر خیلی پایینه و حتی قیمت خونه تا 60% از ونکوور کمتره. احتمالاً امروز در وبلاگم در این مورد یه پست کامل خواهم گذاشت با ذکر منبع. البته از منابعی که در پست رجاینا (قسمت اول) گذاشتم هم می تونید استفاده کنید. روی این لینک کلیک کنید
فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013 لندینگ: June 10, 2013
سلام ،
تا باشه از این نوع مشکل ها....
امروز یه مطلبی رو تو وبلاگ شما خوندم در مورد "ارسال مدارک تا پایان 120 روز....
من مدارکم را در روز 123 ام به دمشق فرستادم و مدارکم روز 125 ام به دستشان رسید و خوشبختانه فایل بنده بسته نشد...البته فکر کنم زمان ارسال مدارک من و شما حدودا به هم نزدیک باشه ، من نامه فایل نامبر دوم را هم دریافت کردم، از فایل نامبر دوم شما خبری نشد؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)