لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
برای همه جدا جدا باید DS-160 رو پر کنید... بعد وقت رو برای اپلیکنت اصلی میگیرید و افراد دیگه رو دونه دونه به نفر اول اضافه می کنید:
0 تا 100 گرفتن وقت سفارت آمریکا (شامل همه موارد مهم مثل تعویض SEVIS ID, DS-160, Post)
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
سلام دوستان،از اونجاییکه من سربازیم رو زیر نظر بنیاد ملی نخبگان نیروهای مسلح با انجام پروژه مرتبط با رشتم (معماری) گذروندم در قسمت Have you ever served in the militaryBranch of service
وMilitary Specialty رو چی بنویسم؟
با سلام
من رشته ام رو در فرم ds160 زدم Business Administration و الان که I20 دستم رسیده زده Business Administration and Management. به نظر شما باید ds160 رو اصلاح کنم؟ اصلا قابل اصلاح هست؟
ممنون
specialty رو چیزی ننویس!
از این تاپیک استفاده کن:مسائل مربوط به سربازی نخبگان در پروسه ی ویزا
روی کارتت چی نوشته؟! تاریخ خدمت داری؟! من یه نفر سراغ دارم که گفته و رد شده! پزشک هم بوده!
به نظرم قبل از این که عجله کنی مشورت کن تو اون تاپیک.... من خودم هم میام سر میزنم اونجا ..... ممکنه بتونی چیزی بنویسی به جاش که شر نشه!
سلام
شما با مدکر ارشدتون تشریف می برید یا این مقطع رو اصلا نمیخواهید عنوان کنید؟ اگر قرار برای دکتری بردی این میشه مقطع در حال حاضرتون دیگه.
سلام
خیلی ایراد اساسی نیست اگر وقت نگرفتید میتوندی یکی دیگه بسازید و اصلاح کنید ولی اگر وقت گرفتید از نظر شخصی بنده موردی نداره بخاطر یک کلمه.
شادزی
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)