نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 500 از 805 نخستنخست ... 400450490491492493494495496497498499500501502503504505506507508509510550600 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,991 تا 5,000 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط mm217 نمایش پست ها
    سلام
    من تو پستهای قبلی گشتم.
    در مورد وارد کردن شماره تلفن، تو صفحه اول شماره کامل را با 009821 قبول میکنه! یعنی میتونی 14 رقم بنویسی ولی در مورد شماره تلفن شرکتهای که کار کردی رقم کم میاری! اون وقت باید چیکار کنم؟ مثلا بنویسم 9821 و بعد شماره شرکت یا نمیدونم! شما بگید. با + هم طبق پستهای قبلی قبول نمیکنه
    98 خالی بنویسید هم مشخصه که مال ایرانه!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط incrediblehame نمایش پست ها
    سلام دوستان ببخشید ممکنه سوالم تکراری باشه.

آیا باید برای تمام همراهان فرم ds-160 رو پر کرد. یه جایی خوندم باید گروهی پر کنی و بعدش برای تک تک افراد جداگانه فرم رو پر کنی. آیا درسته؟ من با همسر و فرزندم می خام برم.

با تشکر
    برای همه جدا جدا باید DS-160 رو پر کنید... بعد وقت رو برای اپلیکنت اصلی میگیرید و افراد دیگه رو دونه دونه به نفر اول اضافه می کنید:

0 تا 100 گرفتن وقت سفارت آمریکا (شامل همه موارد مهم مثل تعویض SEVIS ID, DS-160, Post)

کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

سلام دوستان،
    از اونجاییکه من سربازیم رو زیر نظر بنیاد ملی نخبگان نیروهای مسلح با انجام پروژه مرتبط با رشتم (معماری) گذروندم در قسمت Have you ever served in the military
    Branch of service
    و
    Military Specialty ر
    و چی بنویسم؟

Member
    رشته و دانشگاه
    تربیت مدرس

با سلام
    من رشته ام رو در فرم ds160 زدم Business Administration و الان که I20 دستم رسیده زده Business Administration and Management. به نظر شما باید ds160 رو اصلاح کنم؟ اصلا قابل اصلاح هست؟
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpi نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    از اونجاییکه من سربازیم رو زیر نظر بنیاد ملی نخبگان نیروهای مسلح با انجام پروژه مرتبط با رشتم (معماری) گذروندم در قسمت Have you ever served in the military
    Branch of service
    و
    Military Specialty ر
    و چی بنویسم؟
    specialty رو چیزی ننویس!

از این تاپیک استفاده کن:مسائل مربوط به سربازی نخبگان در پروسه ی ویزا

روی کارتت چی نوشته؟! تاریخ خدمت داری؟! من یه نفر سراغ دارم که گفته و رد شده! پزشک هم بوده!

به نظرم قبل از این که عجله کنی مشورت کن تو اون تاپیک.... من خودم هم میام سر میزنم اونجا ..... ممکنه بتونی چیزی بنویسی به جاش که شر نشه!

نقل قول نوشته اصلی توسط alved نمایش پست ها
    با سلام
    من رشته ام رو در فرم ds160 زدم Business Administration و الان که I20 دستم رسیده زده Business Administration and Management. به نظر شما باید ds160 رو اصلاح کنم؟ اصلا قابل اصلاح هست؟
    ممنون

یکی دیگه پر کن...

برو retrieve کن...

دو تا گزینه میده.. پرینت.. و submit another application یا همچین چیزی... دومی رو بزن... و بعد فرمت میاد و میتونی اون رو تصحیح کنی و دوباره بزنی.. بقیه اش پر شده

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    specialty رو چیزی ننویس!

از این تاپیک استفاده کن:مسائل مربوط به سربازی نخبگان در پروسه ی ویزا

روی کارتت چی نوشته؟! تاریخ خدمت داری؟! من یه نفر سراغ دارم که گفته و رد شده! پزشک هم بوده!

به نظرم قبل از این که عجله کنی مشورت کن تو اون تاپیک.... من خودم هم میام سر میزنم اونجا ..... ممکنه بتونی چیزی بنویسی به جاش که شر نشه!

هایزنبرگ جان کارتم اطلاعات خاصی نداره، یه کارت معمولیه با تاریخ خدمت.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Olivier نمایش پست ها
    سلام سایمون

من یه چیزی رو متوجه نمیشم، مگه لازمه که تو قسمت past مقطعی که هنوز ازش فارغ نشدیم رو وارد کنیم؟ من هنوز دارم ارشد میخونم و این مقطعو تو فرم ننوشتم ولی به جاش تو قسمت present نوشتم که هنوز student هستم. فرم رو هم سابمیت کردم. الان لازمه یه فرم جدید پر کنم و مثل همه بچه ها این مقطع رو هم به تحصیلات گذشتم اضافه کنم.

ممنون
    سلام

شما با مدکر ارشدتون تشریف می برید یا این مقطع رو اصلا نمیخواهید عنوان کنید؟ اگر قرار برای دکتری بردی این میشه مقطع در حال حاضرتون دیگه.

نقل قول نوشته اصلی توسط alved نمایش پست ها
    با سلام
    ممنون
    سلام
    خیلی ایراد اساسی نیست اگر وقت نگرفتید میتوندی یکی دیگه بسازید و اصلاح کنید ولی اگر وقت گرفتید از نظر شخصی بنده موردی نداره بخاطر یک کلمه.

شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member

سلام.
    این سوال منم هست. معمولا این جور سربازی با بخشی از تحصیل همپوشانی داره. پس شاید عنوان نکردنش مشکل ساز بشه.

هایزنبرگ عزیز چیو گفتن که رد شدن ایشون؟!

تاریخ خدمتش چند ماهه!؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)