صفحه 463 از 5471 نخستنخست ... 3634134534544554564574584594604614624634644654664674684694704714724735135639631463 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,621 تا 4,630 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    پس مال من چرا نمیاد...؟! تازه به ایمیلم هم هنوز جوابی ندادن...

سلام،
    من یکبار از طریق ایمیل با دمشق مکاتبه داشتم، جواب ایمیلم را بعد از 2 هفته دادند...Be Patient

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud nik نمایش پست ها
    سلام،
    من یکبار از طریق ایمیل با دمشق مکاتبه داشتم، جواب ایمیلم را بعد از 2 هفته دادند...Be Patient
    خود سایت هم گفته تا 28 روز، در واقع یعنی یک ماه!! منتظرم هنوز...!
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

مثل اینکه یه وکیل دیگه هم همین کارو کرده اما به نظرم جابجا کردن اسما منطقی نیست...!
    صبا جون، این یکی اپلیکنته و اون یکی main applicant ، باهم فرق دارن.. تو اون فرم باید جای اسمها عوض بشه.
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

سلام دوستان عزيز
    من ميخواستم بدونم كه اگر كسي مدرك ناقصي داشته باشه توي چه مرحله اي ازش درخواست ميكنن؟ پندينگ يا اين پراسس
    و چقدر بعد ار آپديت كلا اين درخواستو ازش ميكنن؟
    اگه مثلا سه ماه از پندينگ بگذره يعني ديگه كسري مدرك نداشته؟
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط Rana نمایش پست ها
    صبا جون، این یکی اپلیکنته و اون یکی main applicant ، باهم فرق دارن.. تو اون فرم باید جای اسمها عوض بشه.
    چه جالب به این نکته توجه نکرده بودم، مرسی... به هر حال من که توی هر دو برای applicant اسم خودم رو نوشتم و بالاش نوشتم که این فرم برای چه کسی پر شده!! فکر نمی کنم آفیسر هم اونقدر خنگ باشه!
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug

از دوستان عزیزReza1100 و Bahi متشکرم به خاطر جواب بخش گردش مالی.
    اما برای قسمت اول سوالم پاسخی از کسی دریافت نکردم. خواهش می کنم از دوستانی که تجربه و اطلاعات بیشتری دارند به ما اول راهیها کمک کنند. سوالم رو تکرار می کنم:

- برای تکمیل فرمهای اولیه در بخش مربوط به نظام وظیفه: من همسرم از طریق قانون حمایت از نخبگان شامل معافیت شده. حالا اونجا چی بنویسم؟ آیا کلمه پیشنهادی "NONE" شامل وضعیت همسرم میشه؟

- راستی من امتحان IELTS رو دادم و راحت شدم جز گروه 19 نوامبر بودم. تا جوابا چقدر خوشحال کننده باشند.

چک کردم درسته...
    من تغيير آدرس داشتم‌(يعني پلاك قديم رو هم اضافه كرده بودم وقتي ميخواستم به دمشق بفرستم)، روي پاكت فايل نامبر دوم، آدرس جديد را زده بودند، ولي تو سايت هنوز عوض نشده، يعني آفيسر ظاهرا آدرس را از فرم شما برميدارد نه از روي سايت
    ویرایش توسط kajkolahkhan : November 21st, 2009 در ساعت 12:31 PM

[QUOTE=bahi;159613]
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rana نمایش پست ها

رنا جان ممنون از جوابتون
    منتها من تو دانشگاه آزاد بيشتر تدريس مي كنم . از اين لحاظ فرقي كه نمي كنه ؟
    فکر نکنم فرقی کنه، نظر شخصی منه
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

نقل قول نوشته اصلی توسط shimax نمایش پست ها
    از دوستان عزیزReza1100 و Bahi متشکرم به خاطر جواب بخش گردش مالی.
    اما برای قسمت اول سوالم پاسخی از کسی دریافت نکردم. خواهش می کنم از دوستانی که تجربه و اطلاعات بیشتری دارند به ما اول راهیها کمک کنند. سوالم رو تکرار می کنم:

- برای تکمیل فرمهای اولیه در بخش مربوط به نظام وظیفه: من همسرم از طریق قانون حمایت از نخبگان شامل معافیت شده. حالا اونجا چی بنویسم؟ آیا کلمه پیشنهادی "NONE" شامل وضعیت همسرم میشه؟

- راستی من امتحان IELTS رو دادم و راحت شدم جز گروه 19 نوامبر بودم. تا جوابا چقدر خوشحال کننده باشند.
    فكر كنم شما بايد بنويسيد Exempted يعني معاف و توضيح بدهيد كه با اين قانون معاف شدن

نقل قول نوشته اصلی توسط kajkolahkhan نمایش پست ها
    من تغيير آدرس داشتم‌(يعني پلاك قديم رو هم اضافه كرده بودم وقتي ميخواستم به دمشق بفرستم)، روي پاكت فايل نامبر دوم، آدرس جديد را زده بودند، ولي تو سايت هنوز عوض نشده، يعني آفيسر ظاهرا آدرس را از فرم شما برميدارد نه از روي سايت

شاید، ولی من تغییر آدرس هم نداشتم... این که هیچ، امیدوارم مدیکال رو حتماً با ایمیل خبر بدن که بفهمیم و بریم پیگیری کنیم..

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)