صفحه 470 از 5471 نخستنخست ... 3704204604614624634644654664674684694704714724734744754764774784794805205709701470 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,691 تا 4,700 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط SAEED110 نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان کسی ایمیلی یا تلفنی از سیدنی داره که بشه باهاشون تماس گرفت و جویای حال فایل نامبر شد؟
    سلام
    چند وقته که مدارک رو ارسال کردید؟
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

با سلام
    دوستان کسی ایمیلی یا تلفنی از سیدنی داره که بشه باهاشون تماس گرفت و جویای حال فایل نامبر شد؟
    سلام
    ميتونيد با اين ايميل تماس بگيريد
    sydney-im-enquiry@international.gc.ca

نقل قول نوشته اصلی توسط rady نمایش پست ها
    سلام
    چند وقته که مدارک رو ارسال کردید؟
    مدارک من 24 سپتامبر به سیدنی رسیده....ولی به قول دوستمون championking شاید هنوز بعد از گذشت 2 ماه هنوز واسه جواب دیر نشده...نمی دونم!!!!

در کد 4121 هم university instructor وجود داره.
    نمیدونم! شاید اشتباه میکنم؟! فقط میدونم که علمی-کاربردی و غیرانتفاعی ها اصلا university نیستن، institute محسوب میشن و استاداشون هم instructor
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

مدارک من 24 سپتامبر به سیدنی رسیده....ولی به قول دوستمون championking شاید هنوز بعد از گذشت 2 ماه هنوز واسه جواب دیر نشده...نمی دونم!!!!
    نگران نباشید.
    فایل نامبر من هم بعد از دوماه بدستم رسید.
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    به نظر من شما نمیتونید با مدرک مهندسی که دارید برای NOC 2145 اقدام کنید.چون

A bachelor's degree in petroleum engineering or in a related engineering discipline is required

یه نگاهی به لینک زیر بنداز(فکر کنم قبلآ دیده باشی.)

شما کد 7241 یا 7242 را یه بررسی بکنید

بهادر جان ممنون از پاسخ
    اين لينك رو قبلا ديدم واسه همين شك دارم آخه نوشته
    bachelor's degree in petroleum engineering or in a related engineering discipline is required

خط بعدش هم نوشته Master degree in related engineering discipline....

كه related engineering discipline به نظر من ميتونه اشاره داشته باشه به مهندسان كنترل ابزاردقيق،مهندسان پروسس، Piping و غيره كه در پروژه هاي نفت و گاز كار مي‌كنند.
    به نظر خودم اين منطقيه ولي نميدونم اون افيسري كه اونجا نشسته سر در بياره و بفهمه كه رشته ابزار دقيق تو خيلي از فيلدها كاربرد داره و جنراله يا نمي فهمه؟!
    باز هم ممنون ميشم اگه كسي نظري داره

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط Rana نمایش پست ها
    نمیدونم! شاید اشتباه میکنم؟! فقط میدونم که علمی-کاربردی و غیرانتفاعی ها اصلا university نیستن، institute محسوب میشن و استاداشون هم instructor
    نام دانشگاه علمی کاربردی به انگلیسی:

University of Applied Science and Technology

Junior Member

در امور مهاجرت به کانادا بخش Employment Requirements مشاغل نادیده گرفته میشه.
    این مطلب در بوکلت op06 قید شده.
    Rady جان سلام
    من منظورت رو از اينكه Employment Requirement ناديده گرفته ميشه متوجه نشدم. بالاخره منظورت اينه كه ميشه با اين كد اقدام كرد يا نه؟
    تشكر

آیا درباره اینکه علمی کاربردی دانشگاه محسوب نمیشود جایی چیزی خواندید؟
    چون معادل اینگلیسی آن university of applied sciences and technology هست.
    در مواردی مانند مهاجرت به نیوزلند منظور از دانشگاه دقیقا" قید شده. حتی نام دانشگاه ها هم آمده و مثلا دانشگاه آزاد در فهرستشان وجود ندارد. اما در مورد کانادا چنین چیزی وجود ندارد. به نظر بنده علمی کاربردی دانشگاه محسوب میشود.

(جسارت بنده را ببخشید! در هر صورت شما استاد دانشگاه هستید نه بنده.)
    IELTS

سلام، دوست عزيز حرف شما كاملا درسته. اما دوستي كه سوال داشتند اظهار ميكنند كه در دانشگاه آزاد تدريس دارند و مدركشون هم فوق ليسانسه.دانشگاه آزاد كه علمي- كاربردي نيست و همانطور كه ميدونيد به آن University اطلاق ميشه.من در پست قبلي خودم هم گفتم كه نميتوان بطور قطع در اين خصوص اظهار نظر كرد و بر داشت ها متفاوت هست و هر كسي نظرات شخصي خودش رو بيان ميكنه و تصميم گيري با فرد اقدام كننده است.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)