نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 506 از 805 نخستنخست ... 6406456496497498499500501502503504505506507508509510511512513514515516556606 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,051 تا 5,060 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط DKa نمایش پست ها
    ممنونم یه سوال دیگه ! کارآموزی که جز واحدهای درسی دانشگاه تو مقطع لیسانس بوده رو باید بنویسیم؟ جز سابقه کار به حساب میاد؟
    سلام

نه لازم نیست بزنید.... البته گفته training رو بزنید... ولی internship رو نه!

کلاً میشه نزد و اگر سوالی هم بود میگید paid job که نبوده! course بوده! همین!!!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط AliZ1145 نمایش پست ها
    مرسی از پاسختون
    آخه واقعا بعد فارغ التحصیلی کار انجام ندادم. درس خوندم و تحقیق کردم. من می ترسم مدرک ازم بخوان که کجا کار می کردم. بزنم other بعد چند خط توضیح بدم که چند تا مرکز تحقیقات که تو CV هم نوشتمشون کار میکردم و درس هم میخوندم و تاکید هم بکنم که self employed بودم و جای خاصی مثلا درمانگاه خاصی به طور ثابت نبودم تو این مدت، ایرادی داره؟

ممنون میشم بازم راهنمایی کنید
    شما چون پزشک هستید میزان حساسیت روتون مینیمم هست! اصلاً نگران نباشید....! یه چیزی بزنید... بره!!! بهتر از بیکار عنوان کردنه که!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    سلام

نه لازم نیست بزنید.... البته گفته training رو بزنید... ولی internship رو نه!

کلاً میشه نزد و اگر سوالی هم بود میگید paid job که نبوده! course بوده! همین!!!
    ااا خب تو ترجمه کارنامه من کارآموزی رو training نوشته اگه تو DS ننویسیم بعدا شر نشه؟!

Junior Member

سلام دو تا سوال داشتم
    1- اون قسمتی که از state/province می پرسه خالی بذاریم یا اسم استان محل زندگی رو بنویسیم؟
    2- اون قسمتی که از تاریخ ورود به امریکا رو می پرسه تاریخ دقیق روی I-20 بزنیم؟
    ببخشید می دونم این سوال تکراری هست تو پستای قبلی بعضی گفته بودند دقیق تاریخ I-20 بعضی هم گفته بودند دو هفته زودتر؟؟!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط silbermond نمایش پست ها
    ااا خب تو ترجمه کارنامه من کارآموزی رو training نوشته اگه تو DS ننویسیم بعدا شر نشه؟!
    شر نمیشه!

paid که نبوده! internship بوده!

نقل قول نوشته اصلی توسط monaH نمایش پست ها
    سلام دو تا سوال داشتم
    1- اون قسمتی که از state/province می پرسه خالی بذاریم یا اسم استان محل زندگی رو بنویسیم؟
    ببخشید می دونم این سوال تکراری هست تو پستای قبلی بعضی گفته بودند دقیق تاریخ I-20 بعضی هم گفته بودند دو هفته زودتر؟؟!!!
    1. اسم استان رو بنویسید:

en.wikipedia.org/wiki/Provinces_of_Iran

اگر خیلی درازه و جا نمیشه تا جایی که میشه بنویسید!

2. 2 هفته زودتر از تاریخ I-20 بنوسید!

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط nisha نمایش پست ها
    سلام دوستان من خواهرم فرصت مطالعاتی آمریکاست 2 ماه دیگه برمیگرده حالا من باید چه جوابی به این سوال بدم
    Do you have any immediate relatives, not including parents, in the United States?
    سلام
    فکر میکنم امار این چیزا رو راحت بتوننن برسسی کنند. خواهرتون بر میگرده و به شما چه ارتباطی داره. به نظرم بگید بهتره.

سلام دوستان
    منم بیشتر از یک ساله از فارغ التحصلیم می گذره. سابقه کار حین تحصیلمو که جناب هایزنبرگ گفتن حذف کن. من تو رزومه تدریس خصوصی رو هم زده بودم که فک کنم گفتین اشکالی نداره که باشه. حالا من بزنم قبلا self employed بودم؟ اگر آره و الان بزنم بیکارم مشکلی نداره؟نمی گن چرا ولش کردی؟ بگم این مدت زبان خوندم و اپلای کردم کافیه؟ یا بنویسم که پدرم هم بیمار بوده و درگیر اون و خانواده بودم؟ اصلا نوشتن همچین موضوعی تو DS خوبه؟ مطرح کردنش تو مصاحبه چطور؟
    بازم ممنون از راهنمایی تون!
    سلام
    موردی نداره. همون بگید زبان میخواستم بخونم ول کردم. نگران نباشید خیلی اخلاقای کنجکاوی ندارن اگر مورد عجیب غریب نباشه. ولی جواب اماده داشته باشید.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

سلام من 2 تا سوال داشتم اول اینکه آیا شماره کارت ملی رو لازم هست تو فرم DS-160 بنویسیم؟
    دوم هم اینکه برای سوال travel plans برای دانشجویی لازم چیزی بنویسیم ؟ برای کسی که ویزیتوری میخواد بره بچه هاشو ببینه چطور لازم چیزی بنویسه؟

سلام

نزدید هم موردی نداره. شما تا ویزا نگیرید برنامه ی سفرتون نامشخصه و این رو باید نه بزنید .

شادزی

ممنونم یه سوال دیگه ! کارآموزی که جز واحدهای درسی دانشگاه تو مقطع لیسانس بوده رو باید بنویسیم؟ جز سابقه کار به حساب میاد؟
    سلام
    کاراموزی کار محسوب نمیشه . نیازی به عنوانش نیست خصوصا اگر جای حساسی بوده باشه.

شادزی

از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

سلام
    training توکارنامه همون کاراموزیه و اون منظورش از Training چیز دیگه است. مشکلی نداره نزنید به نظر من.

نقل قول نوشته اصلی توسط monaH نمایش پست ها
    سلام دو تا سوال داشتم
    سلام
    استان رو بزنید.
    تاریخ دقیق I-20 یا دو هفته زودتر هر دو خوبه. این قطعی نیست و سلیقه اییه.

شادزی

Junior Member

در فرم DS-160 یه sevis ID میخواد یه Principal Applicant SEVIS ID
    چه فرقی دارند؟؟؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)