ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
IELTS
سلام
ميتونيد با اين ايميل تماس بگيريد
sydney-im-enquiry@international.gc.ca
ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
IELTS
بهادر جان ممنون از پاسخ
اين لينك رو قبلا ديدم واسه همين شك دارم آخه نوشته
bachelor's degree in petroleum engineering or in a related engineering discipline is required
خط بعدش هم نوشته Master degree in related engineering discipline....
كه related engineering discipline به نظر من ميتونه اشاره داشته باشه به مهندسان كنترل ابزاردقيق،مهندسان پروسس، Piping و غيره كه در پروژه هاي نفت و گاز كار ميكنند.
به نظر خودم اين منطقيه ولي نميدونم اون افيسري كه اونجا نشسته سر در بياره و بفهمه كه رشته ابزار دقيق تو خيلي از فيلدها كاربرد داره و جنراله يا نمي فهمه؟!
باز هم ممنون ميشم اگه كسي نظري داره
آیا درباره اینکه علمی کاربردی دانشگاه محسوب نمیشود جایی چیزی خواندید؟
چون معادل اینگلیسی آن university of applied sciences and technology هست.
در مواردی مانند مهاجرت به نیوزلند منظور از دانشگاه دقیقا" قید شده. حتی نام دانشگاه ها هم آمده و مثلا دانشگاه آزاد در فهرستشان وجود ندارد. اما در مورد کانادا چنین چیزی وجود ندارد. به نظر بنده علمی کاربردی دانشگاه محسوب میشود.
(جسارت بنده را ببخشید! در هر صورت شما استاد دانشگاه هستید نه بنده.)
IELTS
سلام، دوست عزيز حرف شما كاملا درسته. اما دوستي كه سوال داشتند اظهار ميكنند كه در دانشگاه آزاد تدريس دارند و مدركشون هم فوق ليسانسه.دانشگاه آزاد كه علمي- كاربردي نيست و همانطور كه ميدونيد به آن University اطلاق ميشه.من در پست قبلي خودم هم گفتم كه نميتوان بطور قطع در اين خصوص اظهار نظر كرد و بر داشت ها متفاوت هست و هر كسي نظرات شخصي خودش رو بيان ميكنه و تصميم گيري با فرد اقدام كننده است.
علاقه مندی ها (Bookmarks)