نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 507 از 805 نخستنخست ... 7407457497498499500501502503504505506507508509510511512513514515516517557607 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,061 تا 5,070 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط hmhm نمایش پست ها
    در فرم DS-160 یه sevis ID میخواد یه Principal Applicant SEVIS ID
    چه فرقی دارند؟؟؟؟؟
    دارید برای F2 پر می کنید؟!

اگر برای F2 پر می کنید...

تو Sevis ID برای خودتون رو بنویسید

تو Principal Applicant SEVIS ID مال همسر... رو.... که F1 هستند!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

سلام
    برای خانمی که شاغل نیست ( خانه دار ) و ویزیتوری میخواد بره اینکه هزینه سفرش رو کی پرداخت میکنه بهتره بزنه خودش یا همسرش در کل کدوم بهتره اگه بتونه برای هر دو BS ببره؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    سام
    وقت رو تلف نکن! از نو پر کن!
    نقل قول نوشته اصلی توسط jigo0ol نمایش پست ها
    سلام
    من یک فرم DS-160 یک ماه و نیم پیش نصفه پر کردم و save کردم حالا وقتی retrieve می کنم فرم را میاره اما بالای فرم تاریخ expriration date رو زده آخر April که یعنی گذشته است. این یعنی من دیگه نمی تونم این فرم را تکمیل کنم و بفرستم؟
    سوال دیگه اینکه من این فرم رو وقتی برای یک سفارت دیگه upload می کنم بهم یک شماره جدید میده اما باز همان تاریخ انقضای قبلی یعنی آخر اپریل اون بالای فرم وجود داره. مشکل چیه ؟
    من همین امروز هم اگه بخوام یه فرم جدید پر کنم باز برای هر سفارتی که انتخاب میکنم expiration date رو اون بالا زده April,30 این مشکل از کجاست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط venus_ نمایش پست ها
    سلام
    برای خانمی که شاغل نیست ( خانه دار ) و ویزیتوری میخواد بره اینکه هزینه سفرش رو کی پرداخت میکنه بهتره بزنه خودش یا همسرش در کل کدوم بهتره اگه بتونه برای هر دو BS ببره؟
    سلام

به نظرم اگر source خودشون نباشه میتونه بهتر باشه! یعنی ایشون نمیتونند خودشون رو ساپورت کنند...
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط venus_ نمایش پست ها
    من همین امروز هم اگه بخوام یه فرم جدید پر کنم باز برای هر سفارتی که انتخاب میکنم expiration date رو اون بالا زده April,30 این مشکل از کجاست؟
    browser رو عوض کنید

مثلاً اگر تا الان از internet explorer استفاده می کردید حالا از firefox استفاده کنید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    browser رو عوض کنید

مثلاً اگر تا الان از internet explorer استفاده می کردید حالا از firefox استفاده کنید.
    این کار رو هم کردم اما باز تغییر نمیکنه!

Junior Member

سلام

من یه مشکل عجیب دارم. فرم DS صفحه personal اون بالا expiration date زده. از من 30 اپریل بود اما می شد پر کنم هایزنبرگ گفتی یه DS جدید ایجاد کنم و از اول پر کنم اما جالب اینجاست DS جدید هم که می سازم این تاریخ همون 30 اپریل هست همچنان! مشکل چیه؟

Junior Member

سلام

من یه مشکل عجیب دارم. فرم DS صفحه personal اون بالا expiration date زده. از من 30 اپریل بود اما می شد پر کنم هایزنبرگ گفتی یه DS جدید ایجاد کنم و از اول پر کنم اما جالب اینجاست DS جدید هم که می سازم این تاریخ همون 30 اپریل هست همچنان! مشکل چیه؟
    دقیقا من هم همین مشکل رو دارم !

Junior Member

سلام

این مشکل منم هست!

Junior Member

با سلام
    قبلا در این فروم گفته شده بود که بهتره ds160 چند روز قبلتر از روز مصاحبه confirm بشه. میخواستم بدونم 5-6 روز کافیه یا باید فاصله بیشتر باشه؟؟؟ شاید ربطی به جواب این سوال نداشته باشه ولی من میخوام از دوبی وقت بگیرم.

ممنون میشم راهنمایی کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)