نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 508 از 805 نخستنخست ... 8408458498499500501502503504505506507508509510511512513514515516517518558608 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,071 تا 5,080 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط AliZ1145 نمایش پست ها
    با سلام
    قبلا در این فروم گفته شده بود که بهتره ds160 چند روز قبلتر از روز مصاحبه confirm بشه. میخواستم بدونم 5-6 روز کافیه یا باید فاصله بیشتر باشه؟؟؟ شاید ربطی به جواب این سوال نداشته باشه ولی من میخوام از دوبی وقت بگیرم.

ممنون میشم راهنمایی کنید
    نه اصلاً مهم نیست...

ولی هر چه زودتر بفرستیدچه ایرادی داره!؟
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط jigo0ol نمایش پست ها
    سلام

من یه مشکل عجیب دارم. فرم DS صفحه personal اون بالا expiration date زده. از من 30 اپریل بود اما می شد پر کنم هایزنبرگ گفتی یه DS جدید ایجاد کنم و از اول پر کنم اما جالب اینجاست DS جدید هم که می سازم این تاریخ همون 30 اپریل هست همچنان! مشکل چیه؟
    اگر مشکل برای همه هست که توجه نکنید و پر کنید...

وقتی میذاره پر کنید یعنی مشکلی نیست!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    نه اصلاً مهم نیست...

ولی هر چه زودتر بفرستیدچه ایرادی داره!؟
    مرسی از جوابتون
    آخه من امروز DS160 رو پر کردم و میخواستم 20 may وقت سفارت بگیرم. گفتم نکنه این فاصله کم باشه و باید دیرتر وقت بگیرم. من فردا برم آژانس های مسافرتی میتونن تو این فرصت کم ویزای امارات بگیرن؟؟ من برای این عجله دارم چون تو DS2019 نوشته باید 1 july اونجا باشم!!!

مرسی از جوابتون
    آخه من امروز DS160 رو پر کردم و میخواستم 20 may وقت سفارت بگیرم. گفتم نکنه این فاصله کم باشه و باید دیرتر وقت بگیرم. من فردا برم آژانس های مسافرتی میتونن تو این فرصت کم ویزای امارات بگیرن؟؟ من برای این عجله دارم چون تو DS2019 نوشته باید 1 july اونجا باشم!!!
    ربطی نداره

اون expiration برای موقعیه که نصفه نیمه پر کرده باشید فرم رو...

ولی اگر سابمیت کنید دیگه DS-160 میمونه... و 3ماه دیگه هم برید پاک نمیشه!

به عبارتی اون 30 روز مدت زمان edit هست... بعد از سابمیت دیگه expire نمیشه :-)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    ربطی نداره

اون expiration برای موقعیه که نصفه نیمه پر کرده باشید فرم رو...

ولی اگر سابمیت کنید دیگه DS-160 میمونه... و 3ماه دیگه هم برید پاک نمیشه!

به عبارتی اون 30 روز مدت زمان edit هست... بعد از سابمیت دیگه expire نمیشه :-)

آقای هایزنبرگ فکر میکنم سوال من را با فرد دیگه ای اشتباه گرفتید. من مشکلی با پر کردن DS160 نداشتم و امروز (13may) کامل پرش کردم و میخوام برای 5-6 روز دیگه وقت بگیرم ولی بعضیا گفتن که این کار بده چون اونا فرصت مطالعه مدارک رو ندارن تو این زمان کم. ولی فکر کنم از نظر شما این کار ایرادی نداره و میتونم سریع وقت بگیرم. درست متوجه شدم؟؟؟؟؟

آقای هایزنبرگ فکر میکنم سوال من را با فرد دیگه ای اشتباه گرفتید. من مشکلی با پر کردن DS160 نداشتم و امروز (13may) کامل پرش کردم و میخوام برای 5-6 روز دیگه وقت بگیرم ولی بعضیا گفتن که این کار بده چون اونا فرصت مطالعه مدارک رو ندارن تو این زمان کم. ولی فکر کنم از نظر شما این کار ایرادی نداره و میتونم سریع وقت بگیرم. درست متوجه شدم؟؟؟؟؟
    اصلاً مهم نیست ... حتی روز قبلش هم باشه مشکلی نیست!

ولی من به همه میگم در اولین فرصت سابمیت کنند!

آخهکس دیگه ای سوال مشابه پرسید... من فکر کردم یکی میخواد طول بده مخصوصاً تا بتونه وقت بگیره و DS-160 اش منقضی نشه!

فکر کردم شاید یه نفر فکر کرده حتی اگر سابمیت هم بکنه یک ماه اعتبار داره!!!!!!!!11

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط venus_ نمایش پست ها
    سلام
    برای خانمی که شاغل نیست ( خانه دار ) و ویزیتوری میخواد بره اینکه هزینه سفرش رو کی پرداخت میکنه بهتره بزنه خودش یا همسرش در کل کدوم بهتره اگه بتونه برای هر دو BS ببره؟
    سلام
    همسرتون رو بزنید . البته بودند کسانی که ویزیتوری می رفتند و اینجا ملک و املاک کرایه داشتند و خودشون رو زدند و اون املاک هم تای محسوب شده. ولی شما که خانه دارید بهتره کسی غیر شما باشه که این شائبه ایجاد نشه که توان ماندن دارید.

با سلام
    قبلا در این فروم گفته شده بود که بهتره ds160 چند روز قبلتر از روز مصاحبه confirm بشه. میخواستم بدونم 5-6 روز کافیه یا باید فاصله بیشتر باشه؟؟؟ شاید ربطی به جواب این سوال نداشته باشه ولی من میخوام از دوبی وقت بگیرم.

ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام
    5-6 روز قبل خوبه. ربطی نداره از کجا ولی نزارید دقیقه ی 90. سایته اینترنته و هزاران مشکل پیش بینی نشده. مثلا تصور کنید شما بزارید 2 رزو آخر سابمیت کنید ناگهان سایتشون ایراد پیدا کنه.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member

سلام
    ببخشید یه سوال داشتم
    من توی فرم ds مدت اقامتو اشتباها به جای 3 سال 2 سال زدم. الان چطور می تونم درستش کنم؟
    مرسی

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط makia نمایش پست ها
    سلام
    ببخشید یه سوال داشتم
    من توی فرم ds مدت اقامتو اشتباها به جای 3 سال 2 سال زدم. الان چطور می تونم درستش کنم؟
    مرسی
    سلام
    اگر سابمیت نکردید که میتوانید ادیت کنید. اگر سابمیت کرده اید یک فرم جدید پر کنید. در هر صورت این عدد اهمیتش در حد موارد دیگه ی فرم نیست.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member

اخه من سابمیت کردم و باهاش وقت رو گرفتم. نمی تونم به جایی میل بزنم بگم درستش کنن؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)