لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
مرسی از جوابتون
آخه من امروز DS160 رو پر کردم و میخواستم 20 may وقت سفارت بگیرم. گفتم نکنه این فاصله کم باشه و باید دیرتر وقت بگیرم. من فردا برم آژانس های مسافرتی میتونن تو این فرصت کم ویزای امارات بگیرن؟؟ من برای این عجله دارم چون تو DS2019 نوشته باید 1 july اونجا باشم!!!
آقای هایزنبرگ فکر میکنم سوال من را با فرد دیگه ای اشتباه گرفتید. من مشکلی با پر کردن DS160 نداشتم و امروز (13may) کامل پرش کردم و میخوام برای 5-6 روز دیگه وقت بگیرم ولی بعضیا گفتن که این کار بده چون اونا فرصت مطالعه مدارک رو ندارن تو این زمان کم. ولی فکر کنم از نظر شما این کار ایرادی نداره و میتونم سریع وقت بگیرم. درست متوجه شدم؟؟؟؟؟
اصلاً مهم نیست ... حتی روز قبلش هم باشه مشکلی نیست!
ولی من به همه میگم در اولین فرصت سابمیت کنند!
آخهکس دیگه ای سوال مشابه پرسید... من فکر کردم یکی میخواد طول بده مخصوصاً تا بتونه وقت بگیره و DS-160 اش منقضی نشه!
فکر کردم شاید یه نفر فکر کرده حتی اگر سابمیت هم بکنه یک ماه اعتبار داره!!!!!!!!11
سلام
همسرتون رو بزنید . البته بودند کسانی که ویزیتوری می رفتند و اینجا ملک و املاک کرایه داشتند و خودشون رو زدند و اون املاک هم تای محسوب شده. ولی شما که خانه دارید بهتره کسی غیر شما باشه که این شائبه ایجاد نشه که توان ماندن دارید.
سلام
5-6 روز قبل خوبه. ربطی نداره از کجا ولی نزارید دقیقه ی 90. سایته اینترنته و هزاران مشکل پیش بینی نشده. مثلا تصور کنید شما بزارید 2 رزو آخر سابمیت کنید ناگهان سایتشون ایراد پیدا کنه.
شادزی
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
من توی فرم ds مدت اقامتو اشتباها به جای 3 سال 2 سال زدم. الان چطور می تونم درستش کنم؟
مرسی
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
اخه من سابمیت کردم و باهاش وقت رو گرفتم. نمی تونم به جایی میل بزنم بگم درستش کنن؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)