صفحه 474 از 5471 نخستنخست ... 3744244644654664674684694704714724734744754764774784794804814824834845245749741474 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,731 تا 4,740 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط 1000eyes نمایش پست ها
    منظورم این بود که آیا اطلاع میدن که مدارک شما به دست ما رسیده؟یا اینکه باید 2 ماه انتظار بکشم وقتی فایل نامبر دادن بفهمم 2 ماه پیش دستشون رسیده...
    بله . دقيقا همينطوره . اينكه به دستشون رسيده يا نه كه خودت رفتي چك كردي ديدي بدستشون رسيده. اما براي مرحله بعد بايد منتظر فايل نامبرت باشي. در ضمن فرض كن الان فايل نامبرت اومده. شروع كن كمتر از 120 روز مداركتو جمع كن. چون ممكنه وقتي فايل نامبرت به دستت برسه كه ببيني از مهلت 120 روزت 110 روزش گذشته.
    خوش باشي

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyaca نمایش پست ها
    دوستانی که می خواین مدارکتون رو بفرستین سیدنی ,
    من امروز دفتر DHL بودم .. یه امضا ازتون میگیرن که اگه مدارک دیرتر رسید تقصیر اونا نیست
    و اینو میگم که برای ارسال روی 10-12 روز حساب کنید .... دیگه از 3-4 روز خبری نیست
    (البته برای کانادا نه ارسال به سوریه )
    تازه هزینه هم شده 72.000 تومان
    سلام دوست عزیز
    من پنجشنبه مدارک یکی از دوستان رو با DHL فرستادم کانادا هیچ امضایی نگرفتند و کل مبلغ شد 41500 تومان.

نقل قول نوشته اصلی توسط 1000eyes نمایش پست ها
    منظورم این بود که آیا اطلاع میدن که مدارک شما به دست ما رسیده؟یا اینکه باید 2 ماه انتظار بکشم وقتی فایل نامبر دادن بفهمم 2 ماه پیش دستشون رسیده...
    دوست عزیز
    شما میتونید بعد از 4 روز وضیعت بسته پستی رو از وب سایت دی اچ ال ببنید و یا اگر از شعبات دی اچ ال در دفاتر پستی اقدام کردید برای پیگیری و گرفتن بارنامه با شماره 84088888 تماس بگیرید.خیلی خوش برخورد و مودب هستند و کاملآ جواب شما رو میدن.اگر بارنامه دارید به وب سایت www.dhl.com و در ستون سمت چپ در فیلد Fast Track بارنامه خودتون رو وارد کنید و بعد Go....
    ویرایش توسط بهادر : November 23rd, 2009 در ساعت 09:45 AM

سلام دوستان
    یه اتفاق جالب برام افتاد...دیروز که RADY عزیز ایمیل سیدنی رو بهم داد. منم سریع براشون ایمیل زدم و گفتم بابا 2 ماه مدارک من رسیده سیدنی، جرا فایل نامبرمو نمی دین.....جوابشونو براتون می زارم بخونین......جالبه
    Dear Sir/Madam

Thank you for your e-mail of 22 November 2009. Please note that the Centralized Intake Office is located in the city of Sydney, Nova Scotia, Canada. This city is not the same as Sydney, New South Wales, Australia we have no one by the name you have quoted in our office. We are writing to you from the Consulate General of Canada, Sydney, New South Wales, Australia.

We regret being unable to help you with your query. If you have any questions for the Centralized Intake Office (Sydney Nova Scotia), please write to them directly at the address below. Unfortunately, we cannot transfer your message or enquire on your behalf with the Centralized Intake Office (Sydney Nova Scotia). The Centralized Intake Office (Sydney, Nova Scotia) does not accept telephone calls or e-mails.
    نتیجه اخلاقی : دوستان گرامی، دیگه به این آدرس ایمیل نزنین

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط SAEED110 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    یه اتفاق جالب برام افتاد...دیروز که RADY عزیز ایمیل سیدنی رو بهم داد. منم سریع براشون ایمیل زدم و گفتم بابا 2 ماه مدارک من رسیده سیدنی، جرا فایل نامبرمو نمی دین.....جوابشونو براتون می زارم بخونین......جالبه
    Dear Sir/Madam

Thank you for your e-mail of 22 November 2009. Please note that the Centralized Intake Office is located in the city of Sydney, Nova Scotia, Canada. This city is not the same as Sydney, New South Wales, Australia we have no one by the name you have quoted in our office. We are writing to you from the Consulate General of Canada, Sydney, New South Wales, Australia.

We regret being unable to help you with your query. If you have any questions for the Centralized Intake Office (Sydney Nova Scotia), please write to them directly at the address below. Unfortunately, we cannot transfer your message or enquire on your behalf with the Centralized Intake Office (Sydney Nova Scotia). The Centralized Intake Office (Sydney, Nova Scotia) does not accept telephone calls or e-mails.
    داستان تعريف كرده.
    ولي آخرش نفهيميديم بفرستيم يا نفرستيم.
    اولش قسمت سبز ميگه بفرستيد به اين آدرس . در قسمت قرمز ميگه ولي جواب نميدن. يعني چه ؟
    شما ها منظورشو متوجه ميشيد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط satcanada نمایش پست ها
    من كم كم دارم نگران ميشم.
    الان يك email زدم سوريه و ازشون سوال كردم. به نظرتون جواب درست و حسابي ميدن؟، با توجه به اينكه هيچ پرونده اي ندارم و فرمي هم به هيج جا ارسال نكردم.
    دوست عزیز
    معمولآ به این جور ایمیل ها و سوالات و ایمیل هایی که فایل نامبر ندارند جواب نمیدن.

Junior Member pooyaca آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    من پنجشنبه مدارک یکی از دوستان رو با DHL فرستادم کانادا هیچ امضایی نگرفتند و کل مبلغ شد 41500 تومان.
    جدا" ؟ پس یه بوم و 2 هواس.... من با سرویس express 12 فرستادم ...
    شما با چه سرویسی فرستادید ؟ از کدوم دفتر DHL ؟ بسته چی بود ؟
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط SAEED110 نمایش پست ها
    سلام دوستان

Dear Sir/Madam

.
    دوست عزیز
    این آدرس ایمیل دفتر "Consulate General of Canada" در (استرالیا)Sydney, New South Wales, Australia هستش و تاکید کرده که اون دفتری که تو سیدنی کاناداست به ایمیل جواب نمیده.

Post پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام
    اگر از هم مسیران عزیز کسی هست که به این سوال پاسخ بده متشکر میشم.
    "مهر خارجه روی ترجمه ها به چه معنیه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyaca نمایش پست ها
    جدا" ؟ پس یه بوم و 2 هواس.... من با سرویس express 12 فرستادم ...
    شما با چه سرویسی فرستادید ؟ از کدوم دفتر DHL ؟ بسته چی بود ؟
    ممنون
    چیزی در مورد نوع سرویس نپرسید ما هم چیزی نگفتیم.از دفتر پست شهرک اکباتان فرستادم.فرمهای مهاجرت بود که فرستادم برای دوستم.پیگیری کردم گفتند دیروز از کشور خارج شده.الان تو رسیدش نگاه کردم چیزی در مورد نوع سرویس ندیدم.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)