نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 520 از 805 نخستنخست ... 20420470510511512513514515516517518519520521522523524525526527528529530570620 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,191 تا 5,200 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa_CM نمایش پست ها
    من عضو نظام مهندسی هستم، جواب این سوال رو
    Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social, or charitable organization?
    نظام مهندسی بزنم اشکالی نداره که؟
    میتونی بزنی...! مشکلی نیست... ولی نزنی هم مشکلی نیست..!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط plank نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    من الان تو فرم DS-160 دو مورد اختلافی وجود داره. اول طول دوره تحصیل که به جای 69 ماه پر کردم 48 ماه و دوم اینکه اسم رشته رو به جای Electrical and Electronics Engineering پر کردم Electrical and Systems Engineering که چون نامه I-20 دستم نبود موقع پر کردن این طور شد. البته در نامه ی پذیرشم که دانشگاه ایمیل زده بود اسم رشتم رو همونی زده که الان در فرم DS-160 پر کردم. من الان از ارمنستان وقت گرفتم. لطف کنید بگید چی کار کنم؟ آیا نیازی هست که تغییر بدم فرمو؟ یا اصلا صداشم درنیارم؟

ممنون که جواب میدین!!
    سلام

این کارایی که میگم رو اننجام بده ... وقتت هم نمیپره!

ببین برو تو سایت DS!

بعد Retrieve رو بزن

بعد به جای پرینت بزن create a new application

بعد اپلیکیشن رو میاره که باید دونه دونه صفحه به صفحه بری جلو و میتونی edit کنی... (پر شده میاره)

ایراد ها رو برطرف کن!

بعد که برطرف کردی.... سابمیت کن!

آخر هم از این استفاده کن:

راهنمای حل مشکلات رایج گرفتن وقت با سیستم US VISA INFO!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط hani2013 نمایش پست ها
    سلام،

دانشجویان فول فاند در جواب به سوال Person/Entity paying for your trip چه گزینه ای را باید انتخاب کنند؟ آیا منظور از این سوال هزینه زندگی در آمریکاست یا صرفاً منظور هزینه سفر می باشد؟
    دانشگاه!!!

شما درست میگید.. مشخص نیست... چون این سوالیه که از همه کلاس های ویزا میپرسه... از کار.. .توریستی... درمانی!

برای همین شما هم دانشگاه رو بزنید!

نقل قول نوشته اصلی توسط hani2013 نمایش پست ها
    سلام،

دانشجویان فول فاند در جواب به سوال Person/Entity paying for your trip چه گزینه ای را باید انتخاب کنند؟ آیا منظور از این سوال هزینه زندگی در آمریکاست یا صرفاً منظور هزینه سفر می باشد؟
    دانشگاه آینده
    Fall seven times, stand up eight. – Japanese proverb
    No act of kindness, no matter how small, is ever wasted. – Aesop

Junior Member

نوشته اصلی توسط d_ak
    سلام جناب هایزنبرگ. من دکتری مکانیک فول فاند پذیرش گرفتم. من فرم DS-160 دو هفته پیش پر کردم و باکو وقت گرفتم. اما چند تا موضوع بود که ذهنم مشغول کرده که نکنه کار اشتباهی انجام داده باشم:
    1- اون قسمت که از فرم که میگه چند ماه میخواین بمونین من نوشتم 56 ماه در حالی که روی i-20 نوشته مدت زمان معمولی تحصیل 60 ماه. این یعنی اینکه به من ویزای 56 ماه میدن یا ربطی نداره؟ توجیهم برای این کار این بود که شاید بتونم درسم زودتر تموم کنم و برگردم و به نوعی به آفسیر بگم که دوست ندارم زیاد یو اس بمونم!!
    2- من عکسم تقریبا 4*6 بود آپلود کردم و ایرادی هم نگرفت! ممکنه روز مصاحبه گیر بدن؟ با این وجود چندتا 5*5 اماده کردم برای روز مصاحبه که اگه گفتن بهشون بدم!
    3- اون قسمت که میپرسه دو نفر غیرمقیم امریکا بگین. من چون از دوتا از استادام خیلی مطمئن بودم اسم دو تا از استادام گفتم. چون یکیشون گرینکارد داره و سالی یک بار میره امریکا. اون یکی هم گرین کارد کانادا داره و استاد وابسته یکی از دانشگاهای کاناداست و بیومکانیک کار میکنه! اینا مشکل ساز نمیشن که؟!
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    1. نه مشکلی نیست... ولی کار بی خوودی بود کلاً!!

2. 100% گیر میدن... حتما 5 در 5 ببرید

3. مشکلی نیست خویه!!

میتونید هم DS-160 جدید سابمیت کنید... و تو جدیده هم عکس 5 در 5 بزنید.. هم این که اون 60 ماه رو درست کنید!

بعد هم از طریق راهنمای حل مشکلات رایج گرفتن وقت با سیستم US VISA INFO! آپدیتش کنید!

برای راحت تر فرستادنش هم میتونید.... برید retrieve رو بزنید و بعد create a new application رو بزنید که تقریباً فرم پر شده خودتون رو میاره و میتونید edit و resubmit کنید...
    ممنون از راهنماییتون جناب هایزنبرگ
    من 29 می وقت دارم و سویس هم دادم . اکه بخوام DS عوض کنم اونوقت باید Reschedule هم بزنم یا طبق همون چیزی که توی 0-100 گفتید فقط با Edit حل میشه؟( از این نظر میگم که یه موقع وقت نپره)
    من اندازه عکسم الان دقیقا چک کردم4.53*5.69 هست اما یه چیزی هم که الان بهش توجه کردم اینه که موقع اسکن خیلی کم پیش زمینه سفید آبی شده (خیلی خیلی کم) . از اونجایی که آفیسر باکو آدم گیری هست. اگه DS عوض کنم کلی سوال پیچ نمیکنه که چرا و برای چی عوضش کردی و......؟ اصلا میفهمه من عوض کردم یا نه؟ و از اون طرف هم خیلی روی عکس گیر هستن (در حد 0.5 سانت)؟

ApplyAbroad Senior Veteran

رشته و دانشگاه
    NC State University

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    چقدر باید BS بدید؟!
    4300-400 دلار
    اول کنم اندیشه تا برگزینم پیشه ای
    آنگه به یک پیمانه می، اندیشه را باطل کنم
    در روزگار تفاوت ها، همه شبیه هم اند!

Junior Member

سلام،
    توی Present Work/Education/Training Information - DS-160 من دانشجو Undergraduate باید چی بزنم؟
    School name رو چی بزنم؟
    Phone number رو چی بزنم؟عجیبه ها!(یعنی شماره تلفن مدرسه رو بزنم؟!!!!)
    شرح وظایف رو چی بزنم؟ آقا وظیفه ما درس خوندن هست :دی
    کنار هم وایمیستیم ولی همه با هم قهریم، حس میکنی که همه دارن حرفی.

Junior Member morshed_812 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس برق

نقل قول نوشته اصلی توسط PrH نمایش پست ها
    سلام،
    توی Present Work/Education/Training Information - DS-160 من دانشجو Undergraduate باید چی بزنم؟
    School name رو چی بزنم؟
    Phone number رو چی بزنم؟عجیبه ها!
    شرح وظایف رو چی بزنم؟ آقا وظیفه ما درس خوندن هست :دی
    سلام
    بزن Unemployed , باقیش حله دیگه
    "You were given this life because You are strong enough "

نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa_CM نمایش پست ها
    4300-400 دلار
    ساپورتش رو کسی رو بزن که bs میده اگر خودت BS میدی خودت رو بزن.. اگر پدرش میده پدرت رو بزن!

نقل قول نوشته اصلی توسط d_ak نمایش پست ها
    نوشته اصلی توسط d_ak
    سلام جناب هایزنبرگ. من دکتری مکانیک فول فاند پذیرش گرفتم. من فرم DS-160 دو هفته پیش پر کردم و باکو وقت گرفتم. اما چند تا موضوع بود که ذهنم مشغول کرده که نکنه کار اشتباهی انجام داده باشم:
    1- اون قسمت که از فرم که میگه چند ماه میخواین بمونین من نوشتم 56 ماه در حالی که روی i-20 نوشته مدت زمان معمولی تحصیل 60 ماه. این یعنی اینکه به من ویزای 56 ماه میدن یا ربطی نداره؟ توجیهم برای این کار این بود که شاید بتونم درسم زودتر تموم کنم و برگردم و به نوعی به آفسیر بگم که دوست ندارم زیاد یو اس بمونم!!
    2- من عکسم تقریبا 4*6 بود آپلود کردم و ایرادی هم نگرفت! ممکنه روز مصاحبه گیر بدن؟ با این وجود چندتا 5*5 اماده کردم برای روز مصاحبه که اگه گفتن بهشون بدم!
    3- اون قسمت که میپرسه دو نفر غیرمقیم امریکا بگین. من چون از دوتا از استادام خیلی مطمئن بودم اسم دو تا از استادام گفتم. چون یکیشون گرینکارد داره و سالی یک بار میره امریکا. اون یکی هم گرین کارد کانادا داره و استاد وابسته یکی از دانشگاهای کاناداست و بیومکانیک کار میکنه! اینا مشکل ساز نمیشن که؟!
    ممنون

ممنون از راهنماییتون جناب هایزنبرگ
    من 29 می وقت دارم و سویس هم دادم . اکه بخوام DS عوض کنم اونوقت باید Reschedule هم بزنم یا طبق همون چیزی که توی 0-100 گفتید فقط با Edit حل میشه؟( از این نظر میگم که یه موقع وقت نپره)
    من اندازه عکسم الان دقیقا چک کردم4.53*5.69 هست اما یه چیزی هم که الان بهش توجه کردم اینه که موقع اسکن خیلی کم پیش زمینه سفید آبی شده (خیلی خیلی کم) . از اونجایی که آفیسر باکو آدم گیری هست. اگه DS عوض کنم کلی سوال پیچ نمیکنه که چرا و برای چی عوضش کردی و......؟ اصلا میفهمه من عوض کردم یا نه؟ و از اون طرف هم خیلی روی عکس گیر هستن (در حد 0.5 سانت)؟
    سلام

ویزاتون ربطی نداره... شما وقتی وارد شی به آمریکا تا موقعی که درست طول بکشه و دانشگاه موافقت کنه میتونی بمونی... هیچ مشکلی نداره!

موقع پیک اپ عکس بفرست با پاست که اگر خواستن استفاده کننند!

هیچ مشکلی نداره استاد ها!

حل میشه میتونی اون کار رو هم بکنی! با edit کامل قضیه حل میشه!

گودلاک!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)