نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 521 از 805 نخستنخست ... 21421471511512513514515516517518519520521522523524525526527528529530531571621 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,201 تا 5,210 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

در صورتی که جواب یکی از سوالات را اشتباه واردکرده در فرم دی اس و الان سابمیت شده وو قت هم اوکی شده باشه. چه طور میشه اصلاح کرد؟ تا کی فرصت اصلاح هست؟ برای اینکه مجبورنشیم دوبار ه اطلاعات را وارد کنیم چیکار باید کنیم؟
    ممنون میشم اگه همین جاوخلاصه جواب بدین.مرسی

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط manhasta نمایش پست ها
    در صورتی که جواب یکی از سوالات را اشتباه واردکرده در فرم دی اس و الان سابمیت شده وو قت هم اوکی شده باشه. چه طور میشه اصلاح کرد؟ تا کی فرصت اصلاح هست؟ برای اینکه مجبورنشیم دوبار ه اطلاعات را وارد کنیم چیکار باید کنیم؟
    ممنون میشم اگه همین جاوخلاصه جواب بدین.مرسی
    این رو بخون
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

سلام ببخشید 2 تا سوال داشتم:
    -اگر من شماره تلفن دومی که گفته وارد کنید رو شماره یکی از اون دو نفر که آخرش گفته معرفی کنید اشکال داره؟
    -امکانش هست کاری انجام بدیم که اپلیکیشنی که سابمیت شده از بین بره؟
    پیشاپیش مرسییییی

Junior Member Manafian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Tourism, University of Florida

مشاغلی که توی فرم دی اس باید پر کنیم چقدر تاثیرگذاره؟ مثلا من فقط یه تدریس زبان انگلیسی رو بنویسم کافیه یا بهتره بقیه تجربه هامم وارد کنم؟(مثلا همکاری با آزانس های مسافرتی به عنوان راهنما و تور گاید) و.... خواهش میکنم جواب فوری میخام . دارم فرم رو نهایی میکنم.

Junior Member

سلام
    یک سوال دارم. من پارسال روی پروژه ای کار کردم که بنا بر درخواست یکی از اعضای هیئت علمی جهاد دانشگاهی تبدیل به مقاله شد تا چاپ شود. ایشان هم برای جبران زحمت بنده، اسم من را در قسمت اسامی نویسندگان اضافه کرده و عنوان بنده را کارشناس جهاد دانشگاهی زده است. با توجه به حساسیت نسبت به اسم جهاددانشگاهی و اینکه اگر به فارسی نام من سرچ شود این مقاله با اسم بنده میاید، و آدرس ایمیلم هم در این مقاله ذکر شده است (ایمیل رسمی که با دانشگاه مکاتبه کرده ام و ایمیلی که در دی اس 160 وارد کرده ام)، به نظر شما آیا در فرم چه چیزی باید بنویسم؟
    بنده فقط سابقه کار تدریس دارم آن هم در دانشگاه به صورت پاره وقت و بنابراین بجز شغل تدریس، شغل دیگری ذکر نکرده ام!

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hani2013 نمایش پست ها
    سلام،

دانشجویان فول فاند در جواب به سوال Person/Entity paying for your trip چه گزینه ای را باید انتخاب کنند؟ آیا منظور از این سوال هزینه زندگی در آمریکاست یا صرفاً منظور هزینه سفر می باشد؟

سلام
    هزینه ی سفره. میتونه هر کسی باشه. خودتون بزنید کم دردسر تره. کلا اهمیتش در برابر سوالات دیگه خیلی نیست.

نقل قول نوشته اصلی توسط Manafian نمایش پست ها
    مشاغلی که توی فرم دی اس باید پر کنیم چقدر تاثیرگذاره؟ مثلا من فقط یه تدریس زبان انگلیسی رو بنویسم کافیه یا بهتره بقیه تجربه هامم وارد کنم؟(مثلا همکاری با آزانس های مسافرتی به عنوان راهنما و تور گاید) و.... خواهش میکنم جواب فوری میخام . دارم فرم رو نهایی میکنم.
    سلام
    اگر کارهای پاره وقت و بدون بیمه هستند به نظر من اصلا عنوان نشه. هر اسم اضافه در DS ممکنه دوران کلیر رو طولانی کنه. ممکنم هست خیر. تجربیات شما حساس نیستند ولی به نظرم گفتنشون لطفی نداره. حالا با خودتونه.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط makia نمایش پست ها
    سلام ببخشید 2 تا سوال داشتم:
    -اگر من شماره تلفن دومی که گفته وارد کنید رو شماره یکی از اون دو نفر که آخرش گفته معرفی کنید اشکال داره؟
    -امکانش هست کاری انجام بدیم که اپلیکیشنی که سابمیت شده از بین بره؟
    پیشاپیش مرسییییی
    سلام
    مشکلی نداره
    خیر نمیتونید و دست شما نیست. مادامیکه سابمیت نکردید میشه تغییر داد سابمیت شد دیگه تو سیستم سفارت ثبت شده.
    شادزی

از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط PrH نمایش پست ها
    سلام،
    توی Present Work/Education/Training Information - DS-160 من دانشجو Undergraduate باید چی بزنم؟
    School name رو چی بزنم؟
    Phone number رو چی بزنم؟عجیبه ها!(یعنی شماره تلفن مدرسه رو بزنم؟!!!!)
    شرح وظایف رو چی بزنم؟ آقا وظیفه ما درس خوندن هست :دی
    سلام
    بیکار رو انتخاب کنید. فرض بر این است که درستون تموم شده که از جای دیگه پذیرش گرفتید دیگه.در غیر اینصورت هر چی پرسید در رباطه با دانشگاه جواب بدید از شماه و ادرس .

شادزی

نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa_CM نمایش پست ها
    من فــول فاندم، اما برای خــانومم باید BS بدم، توی قسمت هزینه های سفر برای همسرم توی DS-160 هزینها رو بزنم کی میده؟ دانشگاه یا اسپانسر؟
    سلام
    بزندی خودتون میدید. میتوندی دانشگاه هم بزنید. خیلی فرقی نداره.
    شادزی

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa_CM نمایش پست ها
    من عضو نظام مهندسی هستم، جواب این سوال رو
    Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social, or charitable organization?
    نظام مهندسی بزنم اشکالی نداره که؟
    سلام
    خیلی اهمیتی نداره بزنید یا خیر. اما این رو در نظر داشته باشید که نظام مهندسی یک سازمانه و نیاز به بررسی خواهد داشت. شایدم در جا گرفتید اما ریسکش که کلیر طولانی شه به جای خود باقیست.
    شادزی

نقل قول نوشته اصلی توسط makia نمایش پست ها
    یعنی اپلیکیشن قبلی تحت هیچ شرایطی از بین نمی ره که؟ نه؟
    سلام
    چرا ممکنه بعد از مدتی این همه فرمهایی که به اشتباه سابمیت میشه مثلا حذف شه اما اینها حدس و گمانه و نمیشه بهتون با مدرک نشون بدم همچینی قانونی هست. توصیه میکنم اگر چیز حساسی رو دارید تو فرم جدید تغییر میدید مراقب نتیجش هم باشید.
    شادزی

سلام یک سوال دارم، ممنون می شم اگه کسی جواب بده.

من یک فرم DS-160 حدود 1.5 ماه پیش ساختم و پر کردم ولی سابمیت نکردم. الان دوباره رفتم وارد فرم شدم با همون اپلیکیشن آی دی، همه اطلاعاتم بود و هیچ مشکل خاصی نبود. پس این که تو وب سایت نوشته بود که اگه تا 30 روز فرم رو پر نکنین اطلاعاتتون از بین میره و اکسپایر میشه داستانش چیه؟؟!! یعنی الان مشکلی پیش نمیاد اگه من همین فرو رو ادامه بدم و سابمیت کنم؟؟!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)