نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 124

موضوع: بیوانفورماتیک (Bioinformatics)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Member Renegade آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Bioinformatics

پیش فرض پاسخ : ادامه تحصیل در رشته ی بیوانفورماتیک

سلام
    من دانشجوی ارشد آمارزیستی هستم و موضوع پایان نامه ام در مورد خوشه بندی داده های بیان ژنی هست، که یکی از فیلدهای بیوانفورماتیک هستش و برای ادامه تحصیل قصد دارم برم آمریکا، چونکه به شدت اونجا خوب کار می کنن. در حال حاضر دپارتمان های Biostatistics و Bioinformatics معمولاً یا یکی هستند و یا این که اشتراکات زیادی با هم دارند (تا اون جایی که من سرچ کردم)
    البته من بیشتر روی موضوعات تحلیلی داده ها، به خصوص بخش بیان ژنی کار می کنم که یک بخشش خوشه بندی این نوع داده ها است.
    واقعیتش تا اون جایی که من سرچ کردم استرالیا و کانادا که وضعیتشون تو بیوانفروماتیک نسبت با آمریکا خیلی خراب تره. اروپا بد نیست اما، بیشتر موسسات تحقیقاتی هستند که روی بیوانفورماتیک کار می کنند تا دانشگاه ها و در مقایسه با آمریکا به نظرم باز هم حرفی برای گفتن ندارن.
    البته چون این رشته بیوانفروماتیک تلفیقی از چندین رشته است که آمار هم جزو اون هست، هر جا که رشته آمار قویتر باشه مسلماً بیوانفروماتیک هم قویتر عمل می کنه، که در مورد آمار، آمریکا و به خصوص انگلستان حرف اول و آخر و تو دنیا می زنن.
    در مورد آینده شغلی این رشته هم باید این و بگم که هنوز در آمریکا (که لیدر علمی جهان هست) بسیاری از دانشگاه ها تازه در حال راه اندازی دپارتمان ها و گرایش های مرتبط با بیوانفورماتیک هستند، دیگه بقیش و خودتون بگیرید. به همین خاطر پذیرش تو این رشته هم فعلاً هم خوبه و هم راحتره
    ویرایش توسط Renegade : November 26th, 2009 در ساعت 12:15 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)