نقل قول نوشته اصلی توسط MinaToo نمایش پست ها
من هر سه کیس رو دقیق خوندم حالا یک سئوال بنظرت کدام کیس مناسب تر است با این وجودی که شما تعریف کردید و گفتید ؟

من کیس چهارمی رو می توانم تعریف کنم که به عنوان همسر دانشجو با قبول تمام سختی ها با شما هم هدف میشه و هم ایده با تمام واقعیت ها آشناست و تمام سختی ها رو به جون می خره برای رسیدن به اون هدف یعنی زندگی بهتر ( در هیچ کدوم از ایکس های فوق این کیس رو ندیدم ) ، در اصل کسی که شما رو از لحاظ روحی و فکری حمایت میکنه تا به هدفتون برسید ( خانه دار - از لحاظ هزینه های موجود توسط خانواده تامین میشه هر دو نفر ) .
سلام دوست عزیز،
همونطور که گفتم کیس دوم اشتراکات بیشتری دارن و شادتر زندگی میکنند. حداقل 5 مورد از دوستانم رو میشناسم که تو این دسته بودن. معمولا احتمال گرفتن پذیرش و فاند از یک دانشگاه و یک زمان برای دو نفر نزدیک به صفر هست. یکی عموما میره و نفر بعد حضوری اپلای میکنه که تاثیر بیشتری داره! مهم ترین تفاوتش با کیس اول اینه که "هردو میدونند که چرا قراره سختی هایی رو تحمل کنند". معمولا چیزایی که سخت بدست میاد، با ارزش ترن. یه دختری که اصلا با پروسه ی اپلای آشنا نیست و ندونه که چقدر زحمت کشیدی برای رسیدن به هدفت، چطور میتونه شرایط تورو درک کنه؟
در مورد کیس چهارم،
Just WOW
واقعا کیس نادری هست و یکم رویایی. من اعتقاد دارم ازدواج کاملا دوطرفه (بده و بستون) هست و تجربه روابطی که داشتم هم همینو نشون میداد. این فرد به همون اندازه که به شما روحیه میده و وقت میذاره، به همون اندازه هم از شما توقع داره. به هرحال اگر همچین فردی هست و از اینکه نتونین خوبی هاشو جبران کنین، عذاب وجدان نمیگرین، رویایی ترین انتخابه! خصوصا برای ما مردسالارها ولی به قول معروف:
We do not live in that world