صفحه 112 از 476 نخستنخست ... 1262102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122162212 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,111 تا 1,120 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    civil engineering technician

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط amirmahdi2010 نمایش پست ها
    با سلام خدمت تمامی دوستان من فایل نامبرم برای سپتامبر 2011 هست الان 7 اوت ایمیل آپدیت برام ارسال شده. چند تا سئوال داشتم: اول اینکه من مدارک را با مهر دادگستری که کار مترجم را در اصل گواهی می کنه و کپی برابر اصل توسط دفترخانه می خوام ارسال کنم. مشکلی نیست؟ دوم گواهی سابقه پرداخت بیمه توسط تامین اجتماعی تا پایان خرداد هست. مشکلی که ایجاد نمی شه؟ من اصلشو ارسال می کنم. در ضمن من امتیازم بدون زبان و انطباق پذیری 45 هست، با این اوصاف که متاهل هستم. بنظر شما مدرک زبان B1 A2 ای که دارم رو بفرستم یا نه منتظر بمونم که خودشون درخواست کنند چون با این دو مدرک و قانون جدید امتیازم به حد نصاب نمی رسه و من حتما باید دو تا B2 داشته باشم. اگه نفرستم شاید مشمول 18 ماه مدت انتظار ارسال مدرک بشم؟
    اونجور که تو جواب اپدیت من اومده برای مجرد حداقل امتیاز که مهلت برای ارسال مدرک زبان میدن 39 امتیازه که با توجه به 10 امتیاز 2 نمره b2 میشه 49 که میتونه به مصاحبه دعوت بشه
    حالا برای متاهل شما از حداقل امتیاز دعوت به مصاحبه اگه 10 امتیاز کم کنید میشه 47 که در اینجا شما 45 امتیاز دارید و اگه مدرک زبان نفرستید کارتون ریسکی میشه
    به نظر من اگه میتونید امتحان ایلتس بدید تا اون کمبود 2 امتیازی رو جبران کنه
    دریافت فایل نامبر:اکتبر2013/دریافت اپدیت:جولای 2014/ ارسال اپدیت:اگوست 2014/دریافت جواب اپدیت:اگوست 2014/مهلت 12 ماهه برای دریافت B2،رشته 12 امتیازی مجرد/دریافت b2 پقله ژانویه 2015/ارسال مدرک b2 آپریل 2015/صدور csq بدون مصاحبه سپتامبر 2015/دریافت csq با پست اکتبر 2015

دوست عزیز

1- اگر صفحان قبل را مطالعه کنی، متوجه خواهی شد که ترجمه مدارکتو حتما با مهر دادگستری، وزارت خارجه و دفتر اسناد رسمی همراه باشد. در غیر اینصورت ریسکش بالاست و شما را ریجکت خواهند کرد.
    2- آنها تاریخ گواهی بیمه شما را چک خواهند کرد و ترجیحاً تاریخ گواهی بیمه تان پس از نامه آپدیت باشد
    3- با مدارک زبانی که در دست دارید هیچ امتیازی به شما تعلق نخواهد گرفت و باید دوباره تلاش کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط amirmahdi2010 نمایش پست ها
    با سلام خدمت تمامی دوستان من فایل نامبرم برای سپتامبر 2011 هست الان 7 اوت ایمیل آپدیت برام ارسال شده. چند تا سئوال داشتم: اول اینکه من مدارک را با مهر دادگستری که کار مترجم را در اصل گواهی می کنه و کپی برابر اصل توسط دفترخانه می خوام ارسال کنم. مشکلی نیست؟ دوم گواهی سابقه پرداخت بیمه توسط تامین اجتماعی تا پایان خرداد هست. مشکلی که ایجاد نمی شه؟ من اصلشو ارسال می کنم. در ضمن من امتیازم بدون زبان و انطباق پذیری 45 هست، با این اوصاف که متاهل هستم. بنظر شما مدرک زبان B1 A2 ای که دارم رو بفرستم یا نه منتظر بمونم که خودشون درخواست کنند چون با این دو مدرک و قانون جدید امتیازم به حد نصاب نمی رسه و من حتما باید دو تا B2 داشته باشم. اگه نفرستم شاید مشمول 18 ماه مدت انتظار ارسال مدرک بشم؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر، دانشگاه علم و صنعت ایران

سلام دوستان،
    یه سوال داشتم:
    مدارکی که اصلشون باید فرستاده بشه ( مثل گواهی کار و بیمه) ، آیا باید به ترجمه پانچ بشن یا اینکه جدا باشن؟
    مرسی
    رشته: مهندسی کامپیوتر ، ارسال مدارک به مونترال : 11-07-2011 ،دریافت فایل نامبر : 07-09-2011 ارسال مدرک زبان: 05-07-2014 (TEFAQ : B2/C1 , IELTS : 7.5) ، دریافت نامه آپدیت مدارک: 30-07-2014 - ارسال آپدیت : 09-10-2014 - تاریخ صدور CSQ ( بدون مصاحبه) :07-01-2015 - دریافت مدارک در سیدنی : 03-03-2015 - فایل نامبر فدرال : 25-06-2015 - رسال مدیکال: 17-08-2015 - پاس ریکوئست : 03-09-2015

نقل قول نوشته اصلی توسط black.tulip نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    یه سوال داشتم:
    مدارکی که اصلشون باید فرستاده بشه ( مثل گواهی کار و بیمه) ، آیا باید به ترجمه پانچ بشن یا اینکه جدا باشن؟
    مرسی
    برای من جداست یعنی اونی که اتچ شده همون کپی برابر اصل هست حالا این اصلش را بهش منگنهدکنم یا برم بدم دارترجمه بهش پانچ کنه؟؟؟؟
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
    ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط aria802 نمایش پست ها
    برای من جداست یعنی اونی که اتچ شده همون کپی برابر اصل هست حالا این اصلش را بهش منگنهدکنم یا برم بدم دارترجمه بهش پانچ کنه؟؟؟؟
    سلام،
    دوستان اگه قرار باشه اصل نامه گواهی کارو بفرستیم ، اگه گواهی کار 6 سال پیش رو بفرستم و بعدا واسه جای دیگه لازم داشته باشم دیگه به هیچ وجه نمی تونم بگیرم چون همه اون جا عوض شدند .اعلام کردن که حتما باید اصلشو بفرستید ؟
    ممنون
    دریافت مدارک توسط سفارت: 2011/10/03 ،صدور فایل نامبر: 2011/11/14،رشته: کامپیوتر(12 امتیازی)،زبان فرانسه (Tef aQ(B1,B2

نقل قول نوشته اصلی توسط sarakmm نمایش پست ها
    سلام،
    دوستان اگه قرار باشه اصل نامه گواهی کارو بفرستیم ، اگه گواهی کار 6 سال پیش رو بفرستم و بعدا واسه جای دیگه لازم داشته باشم دیگه به هیچ وجه نمی تونم بگیرم چون همه اون جا عوض شدند .اعلام کردن که حتما باید اصلشو بفرستید ؟
    ممنون
    من تو سایت خود کبک دیدم زده فقط بیمه اصلش لازمه، من نامه محل کاز قبلیم که دیگه نمیتونم اصل بگیرم فتوکپی برابر اصل میدم اما سابقه کار جدیدم را اصل میدم، ضمن اینکه سابقه بیمه اصلش را میدم
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
    ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

Junior Member

سلام،
    ممنون
    اصل رو بفرستید شما این گواهی رو برای اونا گرفتین چرا میخواین کپی بفرستید شاید اصلآجای دیگم بهش نیاز نداشته باشین میخواین چی کار
    تاریخ دریافت فایل نامبر کبک: .7 نوامبر 2011
    ویو و صدور سی اس کیو 20 آوریل 2015 .دریافت مدارک فدرال 1 جون 2015و صدور فایل نامبر فدرال 27 جولای 2015

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط danroun نمایش پست ها
    اصل رو بفرستید شما این گواهی رو برای اونا گرفتین چرا میخواین کپی بفرستید شاید اصلآجای دیگم بهش نیاز نداشته باشین میخواین چی کار
    البته هنوز از من آپدیت نخواستن ، هنوز که تکلیف پرونده کبک مشخص نیست .برای هر جای دیگه مثل فدرال ... گواهی کارهای قدیمی لازم هست.
    دریافت مدارک توسط سفارت: 2011/10/03 ،صدور فایل نامبر: 2011/11/14،رشته: کامپیوتر(12 امتیازی)،زبان فرانسه (Tef aQ(B1,B2

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر، دانشگاه علم و صنعت ایران

ببخشيد اگه شما رو به اشتباه انداختم،فقط بيمه بايد اصلش ارسال بشه. سابقه كار مي تونه كپي برابر اصل إسناد رسمي باشه ولي من تصميم دارم اصلش رو بفرستم چون بعدا دوباره مي تونم بگيرم ،سؤال من اينه كه اصل سابقه بيمه بايد اتچ بشه به ترجمه اش يا خير؟
    سلام،
    ممنون
    رشته: مهندسی کامپیوتر ، ارسال مدارک به مونترال : 11-07-2011 ،دریافت فایل نامبر : 07-09-2011 ارسال مدرک زبان: 05-07-2014 (TEFAQ : B2/C1 , IELTS : 7.5) ، دریافت نامه آپدیت مدارک: 30-07-2014 - ارسال آپدیت : 09-10-2014 - تاریخ صدور CSQ ( بدون مصاحبه) :07-01-2015 - دریافت مدارک در سیدنی : 03-03-2015 - فایل نامبر فدرال : 25-06-2015 - رسال مدیکال: 17-08-2015 - پاس ریکوئست : 03-09-2015

Member
    رشته و دانشگاه
    ریاضی کاربردی

نقل قول نوشته اصلی توسط black.tulip نمایش پست ها
    ببخشيد اگه شما رو به اشتباه انداختم،فقط بيمه بايد اصلش ارسال بشه. سابقه كار مي تونه كپي برابر اصل إسناد رسمي باشه ولي من تصميم دارم اصلش رو بفرستم چون بعدا دوباره مي تونم بگيرم ،سؤال من اينه كه اصل سابقه بيمه بايد اتچ بشه به ترجمه اش يا خير؟
    دوست عزیز، اگر دارالترجمه اصل را براتون به ترجمه و کپی ها پانچ نکرد، شما می تونید اصل را با یک گیره به ترجمه وصل کنید و همون را بفرستید.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)