نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 206 از 254 نخستنخست ... 106156196197198199200201202203204205206207208209210211212213214215216 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,051 تا 2,060 , از مجموع 2532

موضوع: آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

ApplyAbroad Champion

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - کلیرنس در سال ٢٠١۴

نقل قول نوشته اصلی توسط naiemeri نمایش پست ها
    مگه تاریخ ورود یک ماه قبل نیست؟ بعدم intenational office زمانی که از استارت دیت بگذره ایمیل میزنه و میپرسه که میای یا نه و اگه استاد واسه extend موافقت کنه، یه تاریخ ازت می خواد!!! مگه مال دانشگاه شما اینظور نیست؟

You are allowed to enter the United States 30 days in advance of your start program date, and if you receive your visa later... you are allowed to enter the country 30 days after your program start date with your DS-2019. Otherwise, you need a new DS-2019 in which your start program date amended to a new date... This is a General rule and doesn't matter which University/Department or Professor in the United States you are going to join

نقل قول نوشته اصلی توسط M.jorfi نمایش پست ها

You are allowed to enter the United States 30 days in advance of your start program date, and if you receive your visa later... you are allowed to enter the country 30 days after your program start date with your DS-2019. Otherwise, you need a new DS-2019 in which your start program date amended to a new date... This is a General rule and doesn't matter which University/Department or Professor in the United States you are going to join
    I didn't know about that, every body told me we can enter US 30 days before start date, could you please give me a reference for that? it is very important to me and it will change everything!

ApplyAbroad Champion

نقل قول نوشته اصلی توسط naiemeri نمایش پست ها
    I didn't know about that, every body told me we can enter US 30 days before start date, could you please give me a reference for that? it is very important to me and it will change everything!

I could find this, but it's very common and every member of the ISO knows about it..."You have a 60 day window of opportunity to enter the US as a J-1 visa holder. You can enter no earlier than 30 days before and no later than 30 days after the start date of your DS-2019" Here is the ref

http://oie.gatech.edu/content/pre-arrival-information-welcome-letter

Junior Member

I could find this, but it's very common and every member of the ISO knows about it..."You have a 60 day window of opportunity to enter the US as a J-1 visa holder. You can enter no earlier than 30 days before and no later than 30 days after the start date of your DS-2019" Here is the ref

دداش خیلی لطف کردی و ای کاش یه نفر زودتر این پیام رو گذاشته بود چون من یه مقداری عجله کردن در گرفتن بلیط و برای یک روز قبل از شروع تاریخ DS2019 گرفتم ولی باز ممنون استرس ما رو کم کردید

Until now, every body in the forum told us the opposite thing, thanks a lot for the hint!

یعنی هیچ کی این هفته اپدیت نشده؟ هفته پیش هم تعداد کلیر شده ها کمتر از 10 نفر بود!!! واقعا چی کار باید کرد.

نقل قول نوشته اصلی توسط g_jalilvand نمایش پست ها
    ramintaheri7 عزیز شما هنوز مشخص نشده که با چه بندی ریجکت شدین ؟
    سلام
    چرا ديگه، بند ٢١٢
    نميدونم ب خاطر رزومم بوده يا ريسرچ پلن استاد؟ با توضيحات و مستندات به آفيسر، تو جلسه ي خصوصيمون بهش فهموندم كه كارم كلا رياضيات بوده و دخلي به رشتم نداره، حتي مقالاتمو نشونش دادم، ولي نميدونم چرا با ٢١٢ ريجكت شد
    خخخ، جالبه، من حتي تو هيچ شركتي، حتي خصوصي، كار هم نكردم و سه سال درگير سربازي و بعدش اپلاي بودم! ولي يه احتمال هست خودم يادمه نفر قبل از من تو سفارت درجا ريجكت شد و وايساد داد و بيداد، آفيسره هم قاطي كرد و به فارسي آخرش گفت: بحثي ندارم!!! به نظرم بي تاثير نبوده

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ramintaheri7 نمایش پست ها
    سلام
    چرا ديگه، بند ٢١٢
    نميدونم ب خاطر رزومم بوده يا ريسرچ پلن استاد؟ با توضيحات و مستندات به آفيسر، تو جلسه ي خصوصيمون بهش فهموندم كه كارم كلا رياضيات بوده و دخلي به رشتم نداره، حتي مقالاتمو نشونش دادم، ولي نميدونم چرا با ٢١٢ ريجكت شد
    خخخ، جالبه، من حتي تو هيچ شركتي، حتي خصوصي، كار هم نكردم و سه سال درگير سربازي و بعدش اپلاي بودم! ولي يه احتمال هست خودم يادمه نفر قبل از من تو سفارت درجا ريجكت شد و وايساد داد و بيداد، آفيسره هم قاطي كرد و به فارسي آخرش گفت: بحثي ندارم!!! به نظرم بي تاثير نبوده
    خیلی از این بابت متاسفم. ایشالا که موقعیت های بهتر نصیبتون بشه.
    من متوجه نشدم. منظور شما اینکه کلا بحث کردن باهاشون بی تاثیر هست یا چون نفر قبلی رو اعصاب آقا رفت رو نتیجه کار شما اثر گذاشت؟

سلام من از سفارت ارمنستان هستم تاریخ i-20 گذشته . هنوز امیدی هست؟
    بعد 4 ماه ریجکت میکنند یا ممکن بعد از 6 ماه کلیر کنند. تا حالا بوده دانشجویی بعد از 6 یا 7 ماه کلیر بشه؟

Junior Member

سلام
    من ویزای امریکام الان اومده ولی مجبور شدم دانشگامو 1 سال دیفر کنم چون ویزام دیر اومد حالا باید برم ویزام رو بگیرم؟ واسه این ویزا باید چی کنم؟ میشه منو خیلی فوری راهنمایی کنید؟
    مرسی

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)