صفحه 119 از 476 نخستنخست ... 1969109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129169219 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,181 تا 1,190 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط faranak7799 نمایش پست ها
    خوب دوست عزیز دقیقاً بهمون دلیلی که خودت اینجا متنشو گذاشتی لزومی به ترجمه مهر دفاتر اسناد رسمی نیست!
    اگه دقت کنی می بینی که از شما خواسته شده فقط و فقط متون، مهرها و امضاءهای روی مدارک اوریجینال باید ترجمه شه، جایی یه ترجمه مهر کپی برابر اصل یا همون Copie certifiée conforme اشاره نشده!!!
    دوست عزیز دستت درد نکنه منو از سر در گمی در اوردی
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

کسی از دوستان با تجربه برای سوال من جوابی نداشت؟!
    دوست جون ببین دفتر اسناد یه مهر داره برجسته و یه مهر دیگه داره که نوشته فارسی داره روش حالا چی ها رو باید رعایت کنن توی قانون کشور ها وضع شده . فکر کنم رغایت میکنن
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

خوب دوست عزیز دقیقاً بهمون دلیلی که خودت اینجا متنشو گذاشتی لزومی به ترجمه مهر دفاتر اسناد رسمی نیست!
    اگه دقت کنی می بینی که از شما خواسته شده فقط و فقط متون، مهرها و امضاءهای روی مدارک اوریجینال باید ترجمه شه، جایی یه ترجمه مهر کپی برابر اصل یا همون Copie certifiée conforme اشاره نشده!!!
    موافقم با نظرتون،
    در مورد اينكه فرموديد همه موارد را اسناد رسمي رعايت ميكند بايد بگم خير فقط مهر برجسته و معمولي كه اسمش روشه شايدم تاريخ بزنه و مهر فارسي كه برابر اصل هست رو ميزنه،
    من بقيه مداركم رو كه به همين شكل شهرداري كشوري كه درش ساكنم برابر اصل كرده بود رو فرستادم حتي مهر برجسته هم نداشتند فقط برابر اصل و امضاو تاريخ داشت. رو قبلا فرستادم بهم ايرادي نگرفتن

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    civil engineering technician

نقل قول نوشته اصلی توسط afsanehrm نمایش پست ها
    نوشته اصلی توسط nikzad_nn
    سلام
    من مدارکم آماده ارسال است فقط یه سوال دارم من 2 سال پیش امتحان TCFQ دادم و B1,A2 شدم .به نظرتون مدرکم رو بفرستم؟؟

دوست عزیز پرونده با پرونده فرق میکنه سال فایل نامبر افیسر کلا هیچ پرونده ای شبیه پرونده نیست که شما میگی انشالله به امید خدا مهلت نامه ب دو میگیری میدونم داشتی دعا میکردی ولی خدایی اینجوری دعا نکن
    دوست عزیز
    اینکه میگی پرونده با پرونده فرق میکنه که نشد جواب
    محاسبه امتیاز در جواب ارسال اپدیت اصول ثابتی داره و اگه اطلاع داشته باشی بعد از تغییر قوانین نمره زیر b2 امتیاز نداره
    نکته دوم اینکه در نامه اپدیت هر چیزی که خواسته شده باید ارسال بشه و عدم ارسال مدرک زبان در صورتی که مجموع امتیاز بدون مدرک برای مجرد 39 و برای متاهل 47 باشد موجب ریجکت شدن پرونده نمیشود کما اینکه تا به حال چنین اتفاقی نیافتاده
    در پایان اگه پروسه شما طول کشیده بنا به هر دلیلی, نباید نگران ارزوی موفقیت برای دیگران باشید
    دریافت فایل نامبر:اکتبر2013/دریافت اپدیت:جولای 2014/ ارسال اپدیت:اگوست 2014/دریافت جواب اپدیت:اگوست 2014/مهلت 12 ماهه برای دریافت B2،رشته 12 امتیازی مجرد/دریافت b2 پقله ژانویه 2015/ارسال مدرک b2 آپریل 2015/صدور csq بدون مصاحبه سپتامبر 2015/دریافت csq با پست اکتبر 2015

دوست گرامی

سئوال من اینجاست که آیا شما از محل کارتان نامه ای بردید که در نامه درخواست سوابق کتبی شده باشد؟

من واقعا باید صادقانه بقول شما براشون نامه بنویسم من تمام سعی خودم رو کردم ولی اداره بیمه شعبه بیست و دو به من سابقه بیمه بصورت رسمی نداد و گفت باید از سایت پرینت بیگیری و مهر کنی . من دیگه باید چی کار کنم واقعا مغزم سوت میکشه

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط mirshahim نمایش پست ها
    دوست گرامی

سئوال من اینجاست که آیا شما از محل کارتان نامه ای بردید که در نامه درخواست سوابق کتبی شده باشد؟
    من یکسال و نیم هست که بیمه بیکاری میگیرم از کار قبلیم بعد از هشت سال انداختنمون بیرون شرکت نفت ساختمان رو فروخت از کرامات ا.ن بود . حالا بماند من جایی الان کار نمیکنم

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط Rahmannet نمایش پست ها
    دوست عزیز
    اینکه میگی پرونده با پرونده فرق میکنه که نشد جواب
    محاسبه امتیاز در جواب ارسال اپدیت اصول ثابتی داره و اگه اطلاع داشته باشی بعد از تغییر قوانین نمره زیر b2 امتیاز نداره
    نکته دوم اینکه در نامه اپدیت هر چیزی که خواسته شده باید ارسال بشه و عدم ارسال مدرک زبان در صورتی که مجموع امتیاز بدون مدرک برای مجرد 39 و برای متاهل 47 باشد موجب ریجکت شدن پرونده نمیشود کما اینکه تا به حال چنین اتفاقی نیافتاده
    در پایان اگه پروسه شما طول کشیده بنا به هر دلیلی, نباید نگران ارزوی موفقیت برای دیگران باشید
    دوست عزیز شما 2013 هستی پروند های 2011 یه مقدار حساب کتابش با بقیه فرق میکنه ولی قبول کن که هر پرونده با پرونده فرق میکنه من کسی رو سراغ دارم که اصلا هیچ مدرکی نداده بود می 2011 بود رفت مصاحبه بدون مدرک قبول شد الان اومده منتظر فایل فدرالشه .پس قبول کن شانس پرونده موقیع کاری رشته همه چی فرق داره . من نگران دعا شما نیستم انشالل همه ویو بشن نگران این هستم که دیگران نگران میشن بهتر مثبت اندیش باشیم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    civil engineering technician

دوست عزیز شما 2013 هستی پروند های 2011 یه مقدار حساب کتابش با بقیه فرق میکنه ولی قبول کن که هر پرونده با پرونده فرق میکنه من کسی رو سراغ دارم که اصلا هیچ مدرکی نداده بود می 2011 بود رفت مصاحبه بدون مدرک قبول شد الان اومده منتظر فایل فدرالشه .پس قبول کن شانس پرونده موقیع کاری رشته همه چی فرق داره . من نگران دعا شما نیستم انشالل همه ویو بشن نگران این هستم که دیگران نگران میشن بهتر مثبت اندیش باشیم
    دوست عزیزم
    محاسبه درست امتیاز قبل از ارسال اپدیت خیلی مهمه
    اگه جواب نامه اپدیتو دیده باشید میدونید که تو یه فایل ضمیمه بصورت دقیق امتیازارو محاسبه کرده که در اخر نامه نظرشو گقته که مثلا 18 ماه مهلت برای گرفتن مدرک زبان
    من اتفاقا میخوام از نگرانی دوستمون کم کنم چون میدونم تو این موقعیتی که هممون توش هستیم نگرانی واقعا اذیت میکنه ادمو
    بخاطر همین میگم تمرکزمون باید روی درستی مدارک ارسالی و مهرها باشه تا ارسال مدرک زبان پایینتر از حد
    با سپاس
    دریافت فایل نامبر:اکتبر2013/دریافت اپدیت:جولای 2014/ ارسال اپدیت:اگوست 2014/دریافت جواب اپدیت:اگوست 2014/مهلت 12 ماهه برای دریافت B2،رشته 12 امتیازی مجرد/دریافت b2 پقله ژانویه 2015/ارسال مدرک b2 آپریل 2015/صدور csq بدون مصاحبه سپتامبر 2015/دریافت csq با پست اکتبر 2015

دوست گرامی

داستان کمی پیچیده شد؛ البته کار کمی سخت می شود و با شکلی که توضیح دادید گواهی شغلی به روز و سه برگ فیش حقوقی سه ماه آخر را هم ندارید. بنابراین طی نامه ای صادقانه برایشان توضیح دهید که ماجرا از این قرار است.

من یکسال و نیم هست که بیمه بیکاری میگیرم از کار قبلیم بعد از هشت سال انداختنمون بیرون شرکت نفت ساختمان رو فروخت از کرامات ا.ن بود . حالا بماند من جایی الان کار نمیکنم

دوست گرامی

در ایمیلها اشاره شده اریژینال یا کپی برابر اصل به تایید نهادهای رسمی Original ou copie certifiée conforme

حتی در ابتدای ایمیل به مفهوم
    copie certifiée conforme اشاره کرده؛ دقت کنید:

Le format « copie certifiée conforme » indique que la copie du document doit obligatoirement être certifiée par une autorité reconnue du pays émetteur du document

نقل قول نوشته اصلی توسط saht نمایش پست ها
    من عین عبارتی که تو سایت کبک درج کرده را ترجمه و نوشتم.
    Type de document
    Autorités reconnues pour certifier
    la conformité des documents iraniens

Identité et état civil

• Émetteur du document ou
    • Notaire public

Études et formation

• Notaire public

Expérience professionnelle

• Notaire public