فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا
فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا
موافقم با نظرتون،
در مورد اينكه فرموديد همه موارد را اسناد رسمي رعايت ميكند بايد بگم خير فقط مهر برجسته و معمولي كه اسمش روشه شايدم تاريخ بزنه و مهر فارسي كه برابر اصل هست رو ميزنه،
من بقيه مداركم رو كه به همين شكل شهرداري كشوري كه درش ساكنم برابر اصل كرده بود رو فرستادم حتي مهر برجسته هم نداشتند فقط برابر اصل و امضاو تاريخ داشت. رو قبلا فرستادم بهم ايرادي نگرفتن
دوست عزیز
اینکه میگی پرونده با پرونده فرق میکنه که نشد جواب
محاسبه امتیاز در جواب ارسال اپدیت اصول ثابتی داره و اگه اطلاع داشته باشی بعد از تغییر قوانین نمره زیر b2 امتیاز نداره
نکته دوم اینکه در نامه اپدیت هر چیزی که خواسته شده باید ارسال بشه و عدم ارسال مدرک زبان در صورتی که مجموع امتیاز بدون مدرک برای مجرد 39 و برای متاهل 47 باشد موجب ریجکت شدن پرونده نمیشود کما اینکه تا به حال چنین اتفاقی نیافتاده
در پایان اگه پروسه شما طول کشیده بنا به هر دلیلی, نباید نگران ارزوی موفقیت برای دیگران باشید
دریافت فایل نامبر:اکتبر2013/دریافت اپدیت:جولای 2014/ ارسال اپدیت:اگوست 2014/دریافت جواب اپدیت:اگوست 2014/مهلت 12 ماهه برای دریافت B2،رشته 12 امتیازی مجرد/دریافت b2 پقله ژانویه 2015/ارسال مدرک b2 آپریل 2015/صدور csq بدون مصاحبه سپتامبر 2015/دریافت csq با پست اکتبر 2015
دوست عزیز شما 2013 هستی پروند های 2011 یه مقدار حساب کتابش با بقیه فرق میکنه ولی قبول کن که هر پرونده با پرونده فرق میکنه من کسی رو سراغ دارم که اصلا هیچ مدرکی نداده بود می 2011 بود رفت مصاحبه بدون مدرک قبول شد الان اومده منتظر فایل فدرالشه .پس قبول کن شانس پرونده موقیع کاری رشته همه چی فرق داره . من نگران دعا شما نیستم انشالل همه ویو بشن نگران این هستم که دیگران نگران میشن بهتر مثبت اندیش باشیم
دوست عزیزم
محاسبه درست امتیاز قبل از ارسال اپدیت خیلی مهمه
اگه جواب نامه اپدیتو دیده باشید میدونید که تو یه فایل ضمیمه بصورت دقیق امتیازارو محاسبه کرده که در اخر نامه نظرشو گقته که مثلا 18 ماه مهلت برای گرفتن مدرک زبان
من اتفاقا میخوام از نگرانی دوستمون کم کنم چون میدونم تو این موقعیتی که هممون توش هستیم نگرانی واقعا اذیت میکنه ادمو
بخاطر همین میگم تمرکزمون باید روی درستی مدارک ارسالی و مهرها باشه تا ارسال مدرک زبان پایینتر از حد
با سپاس
دریافت فایل نامبر:اکتبر2013/دریافت اپدیت:جولای 2014/ ارسال اپدیت:اگوست 2014/دریافت جواب اپدیت:اگوست 2014/مهلت 12 ماهه برای دریافت B2،رشته 12 امتیازی مجرد/دریافت b2 پقله ژانویه 2015/ارسال مدرک b2 آپریل 2015/صدور csq بدون مصاحبه سپتامبر 2015/دریافت csq با پست اکتبر 2015
دوست گرامی
در ایمیلها اشاره شده اریژینال یا کپی برابر اصل به تایید نهادهای رسمی Original ou copie certifiée conforme
حتی در ابتدای ایمیل به مفهوم copie certifiée conforme اشاره کرده؛ دقت کنید:
Le format « copie certifiée conforme » indique que la copie du document doit obligatoirement être certifiée par une autorité reconnue du pays émetteur du document
علاقه مندی ها (Bookmarks)