صفحه 131 از 476 نخستنخست ... 3181121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140141181231 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,301 تا 1,310 , از مجموع 4758

موضوع: درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از CSQ (به درخواست آفیسر و یا به میل متقاضی)

پیش فرض پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک

نقل قول نوشته اصلی توسط niikoo نمایش پست ها
    سلام، آیا ازدوستان فردی هست که سمت شغلی اش رو تو گواهی کارش "تحلیلگر سیستم" نوشته باشه و امتیاز کامل رو بهش داده باشند؟ میخوام بدونم از نظر آفیسر، شغل یک تحلیلگر سیستم مرتبط با رشته مهندسی نرم افزار و فوق مهندسی IT هست یا نه؟ با توجه به اینکه کد این شغل 2171 ه (طبق لیست NOC) ، به نظر میاد مرتبط باشه ولی مطمئن نیستم. ممنون میشم اگه نظری دارین بفرمایید و من را از این سردرگمی نجات دهید. با تشکر.
    حداقل بزنید تحلیلگر سیستم نرم افزاری. ممکنه نفهمه.
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
    ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

نکته جالبی که در انتهای نامه ریجکت شما هست اینکه یک بانوی ایرانی بانام "اشرف امیدی پور" که گویا کارمندی ایرانی تبار است امضاء کرده و بیانگر حضور فعال کارشناسان ایرانی در اداره مهاجرت کبک است و فرمتهای درخواستی را با آنها چک می کنند حتی مهر اسناد رسمی به رغم فارسی بودن به تایید آنها میرسد که آیا مهر برجسته بر روی آن درج شده است؟

خواهش می کنم دوستان به دقت کارشان را پیش ببرند.

نقل قول نوشته اصلی توسط mehran34 نمایش پست ها
    Objet : Décision de rejet pour défaut de fournir les documents requis Madame,
    Nous accusons réception des documents que vous nous avez fait parvenir, à la suite de notre demande de documents manquants ou non conformes. Nous constatons que vous n’avez pas fourni tous les documents demandés ou dans le format exigé.
    Les documents suivants ont été fournis pour la requérante principale et le conjoint, mais dans un format autre que celui exigé : -
    Relevé des notes (Grade of High School)
    - Attestations de travail -
    Cotisations sociales (Sociale Security Organization)
    Ils auraient dû être certifiés conformes par l'émetteur du document OU la copie de la langue originale (Farsi) aurait dû porter le sceau d’un notaire public. Nous vous rappelons que cette précision a été clairement mentionnée dans la lettre que vous a été adressée le 25 avril 2014. En conséquence,
    nous rejetons votre demande de certificat de sélection
    , comme le prévoit la Loi sur l’immigration au Québec. Veuillez recevoir, Madame, nos salutations distinguées. Ashraf Omidipour Agente d'aide socio-économique

سلام دوستان
    بعد از فرستادن مدارک اپدیت معمولا چقدر طول میکشه تا جواب بدن؟تا چه مدت بعد اگه جواب نیومد و از چه راهی باید پیگیری کنم؟ ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط m_rostami83 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    بعد از فرستادن مدارک اپدیت معمولا چقدر طول میکشه تا جواب بدن؟تا چه مدت بعد اگه جواب نیومد و از چه راهی باید پیگیری کنم؟ ممنون
    معمولا یک ماه
    ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
    ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع (برنامه ریزی و تحلیل سیستمها)-امیرکبیر

نقل قول نوشته اصلی توسط aria802 نمایش پست ها
    حداقل بزنید تحلیلگر سیستم نرم افزاری. ممکنه نفهمه.
    من هم یکسال بعنوان Business Consultant کار تحلیل سیستم میکردم با SAP/ERP ، البته بعنوان مهندس صنایع!! بنظرتون در متن ترجمه باید توضیح دیگه ای هم در شرح وظایفم اضافه کنم تا با کار مهندس نرم افزاراشتباه گرفته نشه؟
    رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر لاهیجان

با سلام ، من 2 ماه پیش مدارکی رو که ازم خواسته بودن فرستادم ولی مثل اینکه چون برابراصل نبود قبول واقع نشد و برام دوباره نامه آپدیت اومد ، روز از نو روزی از نو ، دوباره همه مدارک رو دادم ترجمه کردم و برابر اصل کردم ولی یه موضوعی الان چند روزه منو خیلی نگران کرده و این ایته که نامه بیمه و سابقه کارم مال ماه 4 و الان ما ماه ششم هستیم خود بیمه هم که تو دادن سابقه مال 2 ماه قبل تر رومی ده ، البته تو نامه جدید از من فیش حقوقی هم خواستن که دارم می فرستم و اون تا همین ماه قبل رو پوشش می ده ، آیا این بروز نبودن نگران کننده است ، خواهش می کنم راهنمایی کنید
    تاریخ ارسال مدارک : 2011 تاریخ دریافت آپدیت : 2014/05 رشته :مهندسی نرم افزار مدرک زبان ب 1 ، ب 2

چه لطف بزرگی کردند. گواهی شغلی و بیمه جدید براشون بفرست.

نقل قول نوشته اصلی توسط bob56ir نمایش پست ها
    با سلام ، من 2 ماه پیش مدارکی رو که ازم خواسته بودن فرستادم ولی مثل اینکه چون برابراصل نبود قبول واقع نشد و برام دوباره نامه آپدیت اومد ، روز از نو روزی از نو ، دوباره همه مدارک رو دادم ترجمه کردم و برابر اصل کردم ولی یه موضوعی الان چند روزه منو خیلی نگران کرده و این ایته که نامه بیمه و سابقه کارم مال ماه 4 و الان ما ماه ششم هستیم خود بیمه هم که تو دادن سابقه مال 2 ماه قبل تر رومی ده ، البته تو نامه جدید از من فیش حقوقی هم خواستن که دارم می فرستم و اون تا همین ماه قبل رو پوشش می ده ، آیا این بروز نبودن نگران کننده است ، خواهش می کنم راهنمایی کنید

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط bob56ir نمایش پست ها
    شانس اوردی ریجکتت نکرد احتمالا بخاطر دیمند بودن رشته ات بهت رحم کردن . من اینقدر استرس دارم مدارکم رو هزار بار چک کردم دیگه حالم بد شده ...
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط mirshahim نمایش پست ها
    نکته جالبی که در انتهای نامه ریجکت شما هست اینکه یک بانوی ایرانی بانام "اشرف امیدی پور" که گویا کارمندی ایرانی تبار است امضاء کرده و بیانگر حضور فعال کارشناسان ایرانی در اداره مهاجرت کبک است و فرمتهای درخواستی را با آنها چک می کنند حتی مهر اسناد رسمی به رغم فارسی بودن به تایید آنها میرسد که آیا مهر برجسته بر روی آن درج شده است؟

خواهش می کنم دوستان به دقت کارشان را پیش ببرند.
    من از همینجا به این خانم محترم "اشرف امیدی پور" سلام عرض میکنم و اینکه ایشون قطعا اینجا رو میخونه اگر کارشناس ایرانی باشن که هستن و اینجا درس خونده باشن . اینکه بهشون میگن خانم باور کنید برای بیمه ما رو بیچاره میکنن لطفا همون پرینت سایت رو قبول کنید . فیش حقوقی هم چون برگه مالیاتی نمیدن شرکت به ما عین همون برگه رو خدمتتون میفرستیم بدون مهر وزرات امور خارجه دیگه حقوق مون رو با زیر یک میلیون جعل نکنیم که من اینکار رو نمیکنم و نکردم همون رو میفرستم بدون مهر وزارت امور خارجه
    . پس شما هم لطف کن به اداره مهاجرت سلام ما روبرسون بگو این بچه های ایران درد سر دارن با بیمه و وزارت امور خارجه ....
    توی ایران پاره وقت رو بیمه نمیکنن تمام نامه کار پاره وقت منو با فیش حقوقی وزارت امور خارجه تایید نکرد ما چه گناهی کردیم بعد از ده سال کار کردن رفتیم پاره وقت کار کردیم بیمه مون نکردن دیگه حالا کار کنیم شما حداقل بگو به اداره مهارجت
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط afsanehrm نمایش پست ها
    من از همینجا به این خانم محترم "اشرف امیدی پور" سلام عرض میکنم و اینکه ایشون قطعا اینجا رو میخونه اگر کارشناس ایرانی باشن که هستن و اینجا درس خونده باشن . اینکه بهشون میگن خانم باور کنید برای بیمه ما رو بیچاره میکنن لطفا همون پرینت سایت رو قبول کنید . فیش حقوقی هم چون برگه مالیاتی نمیدن شرکت به ما عین همون برگه رو خدمتتون میفرستیم بدون مهر وزرات امور خارجه دیگه حقوق مون رو با زیر یک میلیون جعل نکنیم که من اینکار رو نمیکنم و نکردم همون رو میفرستم بدون مهر وزارت امور خارجه
    . پس شما هم لطف کن به اداره مهاجرت سلام ما روبرسون بگو این بچه های ایران درد سر دارن با بیمه و وزارت امور خارجه ....
    توی ایران پاره وقت رو بیمه نمیکنن تمام نامه کار پاره وقت منو با فیش حقوقی وزارت امور خارجه تایید نکرد ما چه گناهی کردیم بعد از ده سال کار کردن رفتیم پاره وقت کار کردیم بیمه مون نکردن دیگه حالا کار کنیم شما حداقل بگو به اداره مهارجت
    دوست عزیز،

داخل فرم A-1520-AA که در مورد مدارک لازم توضیح داده شده و در قسمت مدارک درخواستی جهت اثبات تجربه کاری نوشته شده فتوکپیPhotocopie فیشهای حقوقی 3 ماه آخر و نه کپی تایید شده یا همون Certified Copy!

یعنی اینکه حتی فتوکپی نسخه انگلیسی فیشهای حقوقی 3 ماه آخر هم کفایت میکنه و تاییدشون توسط دادگستری یا وزارت امور خارجه لازم نیست، این که همون چیزی هست که تو فرمت مدارک درخواستی آمده!

چیزی که مهم ترین قسمته، همون گواهی بیمه هست که باید به تایید دادگستری و وزارت امورخارجه برسه و داخل فرم A-1520-AA از عبارت Certified Copy براش استفاده شده!

http://www.immigration-quebec.gouv.q...dcs-en-dyn.pdf
    ویرایش توسط ehsan1981 : September 18th, 2014 در ساعت 07:48 PM
    ارسال مدارک: اکتبر ۲۰۱۱ | صدور فایل نامبر: فوریه ۲۰۱۲

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)