ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر
نکته جالبی که در انتهای نامه ریجکت شما هست اینکه یک بانوی ایرانی بانام "اشرف امیدی پور" که گویا کارمندی ایرانی تبار است امضاء کرده و بیانگر حضور فعال کارشناسان ایرانی در اداره مهاجرت کبک است و فرمتهای درخواستی را با آنها چک می کنند حتی مهر اسناد رسمی به رغم فارسی بودن به تایید آنها میرسد که آیا مهر برجسته بر روی آن درج شده است؟
خواهش می کنم دوستان به دقت کارشان را پیش ببرند.
سلام دوستان
بعد از فرستادن مدارک اپدیت معمولا چقدر طول میکشه تا جواب بدن؟تا چه مدت بعد اگه جواب نیومد و از چه راهی باید پیگیری کنم؟ ممنون
ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر
رشته : 12 امتیازی/ فایل نامبرکبک 16-09-2011/لندینگ در مونترال: 18-11-2015
با سلام ، من 2 ماه پیش مدارکی رو که ازم خواسته بودن فرستادم ولی مثل اینکه چون برابراصل نبود قبول واقع نشد و برام دوباره نامه آپدیت اومد ، روز از نو روزی از نو ، دوباره همه مدارک رو دادم ترجمه کردم و برابر اصل کردم ولی یه موضوعی الان چند روزه منو خیلی نگران کرده و این ایته که نامه بیمه و سابقه کارم مال ماه 4 و الان ما ماه ششم هستیم خود بیمه هم که تو دادن سابقه مال 2 ماه قبل تر رومی ده ، البته تو نامه جدید از من فیش حقوقی هم خواستن که دارم می فرستم و اون تا همین ماه قبل رو پوشش می ده ، آیا این بروز نبودن نگران کننده است ، خواهش می کنم راهنمایی کنید
تاریخ ارسال مدارک : 2011 تاریخ دریافت آپدیت : 2014/05 رشته :مهندسی نرم افزار مدرک زبان ب 1 ، ب 2
فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا
من از همینجا به این خانم محترم "اشرف امیدی پور" سلام عرض میکنم و اینکه ایشون قطعا اینجا رو میخونه اگر کارشناس ایرانی باشن که هستن و اینجا درس خونده باشن . اینکه بهشون میگن خانم باور کنید برای بیمه ما رو بیچاره میکنن لطفا همون پرینت سایت رو قبول کنید . فیش حقوقی هم چون برگه مالیاتی نمیدن شرکت به ما عین همون برگه رو خدمتتون میفرستیم بدون مهر وزرات امور خارجه دیگه حقوق مون رو با زیر یک میلیون جعل نکنیم که من اینکار رو نمیکنم و نکردم همون رو میفرستم بدون مهر وزارت امور خارجه
. پس شما هم لطف کن به اداره مهاجرت سلام ما روبرسون بگو این بچه های ایران درد سر دارن با بیمه و وزارت امور خارجه ....
توی ایران پاره وقت رو بیمه نمیکنن تمام نامه کار پاره وقت منو با فیش حقوقی وزارت امور خارجه تایید نکرد ما چه گناهی کردیم بعد از ده سال کار کردن رفتیم پاره وقت کار کردیم بیمه مون نکردن دیگه حالا کار کنیم شما حداقل بگو به اداره مهارجت
فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا
دوست عزیز،
داخل فرم A-1520-AA که در مورد مدارک لازم توضیح داده شده و در قسمت مدارک درخواستی جهت اثبات تجربه کاری نوشته شده فتوکپیPhotocopie فیشهای حقوقی 3 ماه آخر و نه کپی تایید شده یا همون Certified Copy!
یعنی اینکه حتی فتوکپی نسخه انگلیسی فیشهای حقوقی 3 ماه آخر هم کفایت میکنه و تاییدشون توسط دادگستری یا وزارت امور خارجه لازم نیست، این که همون چیزی هست که تو فرمت مدارک درخواستی آمده!
چیزی که مهم ترین قسمته، همون گواهی بیمه هست که باید به تایید دادگستری و وزارت امورخارجه برسه و داخل فرم A-1520-AA از عبارت Certified Copy براش استفاده شده!
http://www.immigration-quebec.gouv.q...dcs-en-dyn.pdf
ویرایش توسط ehsan1981 : September 18th, 2014 در ساعت 07:48 PM
ارسال مدارک: اکتبر ۲۰۱۱ | صدور فایل نامبر: فوریه ۲۰۱۲
علاقه مندی ها (Bookmarks)