صفحه 4 از 90 نخستنخست 123456789101112131454 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 900

موضوع: لاتاری 2016

Junior Member

پیش فرض پاسخ : لاتاری 2016

سلام
    من دانشجوی سال اول دکترا هستم. تو قسمت بالاترین میزان تحصیلات باید وارد کنم:
    مدرک فوق لیسانس یا گذراندن تعدادی از واحدهای دوره دکترا ؟
    در واقع نمیدونم
    گذراندن تعدادی از واحدهای دوره دکترا معناش اینکه دکترا میخونده ولی انصراف داده و دیگه نمیخونه؟ یا در حال گذراندن دوره دکترا؟

ممنون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مکانیک-دانشگاه آزاد تبریز

بدبختی منو میبینید؟
    اینهمه برای اینو اون فرم پر کردم اونوقت روز تولد خودم رو اشتباه وارد کردم...کسی میدونه باید به کجا نامه بدم؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط stranger_ نمایش پست ها
    سلام
    من دانشجوی سال اول دکترا هستم. تو قسمت بالاترین میزان تحصیلات باید وارد کنم:
    مدرک فوق لیسانس یا گذراندن تعدادی از واحدهای دوره دکترا ؟
    در واقع نمیدونم
    گذراندن تعدادی از واحدهای دوره دکترا معناش اینکه دکترا میخونده ولی انصراف داده و دیگه نمیخونه؟ یا در حال گذراندن دوره دکترا؟

ممنون
    اگر دانشجوی دکترا هستید باید گزینه Some doctorate level courses رو انتخاب کنید.
    توجه داشته باشید که هنگام پر کردن فرم حتماً شرایط حال حاضر خودتون رو مد نظر قرار بدید...نه شرایط 2 سال بعدتون رو!

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط sayeee نمایش پست ها
    سلام
    دوستان لطف ميكنيد اكه باسخ سوال هامو ببدين
    من هنوز شروع نكردم به ثبت نام
    تو اين فروم اين طوري خوندم كه وقتي داريم تو سايت لاتاري ثبت نام ميكنيم در بايان يه بيام بهمون ميده كه مهمه اون بيام برينتش كنيم،حالا اين واجب؟و اينكه اين بيام قابليت ذخيره شدن داره؟من تو المان تو خوابكاه دانشجويي هستم و دسترسي به برينتر ندارم،ميخوام بدونم ميتونم اين بيام ذخيره كنم و بعدا برينتش كنم؟
    سلام
    آخرین صفحه همون صفحه ایه که توش نام و نام خانوادگی/سال تولد/کد رهگیری که اولش با 2016 شروع شده هستش.این صفحه رو Save as کن جایی که میخوای ذخیره کنی...فقط یادت باشه که گمش نکنی.
    وزارت امور خارجه آمریکا به هیچ وجه بهت ایمیل نمیزنه...خودت باید هر از گاهی بری تو همون آدرسی که ثبت نام کردی و با وارد کردن مشخصاتت از قبولی یا مردود شدنت با خبر بشی.

Junior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh92 نمایش پست ها
    سلام تو قسمت وارد کردن اطلاعات برا من ی سوال پیش اومده : شما در پاسخ به سوال 6 این گونه جواب دادید:

6 -COUNTRY OF ELIGIBILITY OR CHARGEABILITY کشور مجاز محل تولد ،
    (توضيح : کسانيکه کشور محل تولدشان در ليست کشورهاي مجاز براي اين لاتاري نيست ، يعني مثلا متولد ايران نيستند، ولي کشور محل تولد همسر فعلي يا پدر يا مادرشان در ليست مجاز هست، مي توانند از کشور محل تولد همسر يا پدر يا مادرشان - اگر در ليست کشورهاي مجاز براي شرکت در اين لاتاري است- استفاده ( چارج ) کنند و نام ان کشور را بنويسند ...
    در غبر اینصورت و اگر کشور محل تولدتان در ليست کشورهاي مجاز براي اين لاتاري هست(مثلا اگر متولد ایران هستید) در پاسخ به این سوال:
    Are you claiming eligibility based on the country where you were born?
    گزینه "YES" را تبک بزنید.

ولی من تو قسمت ثبت نام لاتاری تو اینترنت : یکی دیگه اینجوری جواب داده :

۶. کشور واجد شرایط برای برنامه ویزای گوناگونی:
    متولدین کشور ایران به هیچ عنوان روی گزینه No کلیک نکنید و از لیست کشویی هیچ کشوری را انتحاب نکنید و به مرحله بعدی یعنی قسمت 7 بروید.(متولیدن کشور ایران این قسمت را همانطور دست نخورده باقی بگذارید)

ما آخر نفهمیدیم باید چیکار کنیم؟ yes بزنیم یا no? جواب ندیم و بگذریم؟
    آخر چیکار باید کرد؟
    کشور ایران مجازه برای ثبت نام.پس شما گزینه Yes رو انتخاب میکنی و قسمت پائین ترش کشور Iran رو انتخاب میکنی.

Junior Member myrez آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Earthquake Engineering Structures of MIT

نقل قول نوشته اصلی توسط amin202 نمایش پست ها
    بدبختی منو میبینید؟
    اینهمه برای اینو اون فرم پر کردم اونوقت روز تولد خودم رو اشتباه وارد کردم...کسی میدونه باید به کجا نامه بدم؟
    سلام دوستان لطفا خیلی دقت کنید تذکر دادم اشتباه عمدی یا غیر عمدی باعث رد شدن شما میشه ولی اینکه الان چیکار میتونید بکنید در واقع هیچی دیگه از دستتون بر نمیاد متاسفانه . با این حال یادمه سال 2009 یکی اسمش رو اشتباه نوشته بود و سال 2011 یکی مثل شما تاریخ تولدش رو اشتباه کرده بود که هر دو نفر برنده هم شدن و فرم ها به ادرسشون ارسال شد و اونها تو اون فرمه ارسالی اسم و تاریخ درست رو وارد کردن و به شکل معجزه اسایی لو نرفتن و الان هر دو آمریکا هستن ...

این عکس های 3*4 که 600*600 بشن بهم میریزه تناسبشون.مشکل ساز میشه بعدن؟یعنی برم 5*5 بگیرم؟

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط sayeee نمایش پست ها
    سلام
    دوستان لطف ميكنيد اكه باسخ سوال هامو ببدين
    من هنوز شروع نكردم به ثبت نام
    تو اين فروم اين طوري خوندم كه وقتي داريم تو سايت لاتاري ثبت نام ميكنيم در بايان يه بيام بهمون ميده كه مهمه اون بيام برينتش كنيم،حالا اين واجب؟و اينكه اين بيام قابليت ذخيره شدن داره؟من تو المان تو خوابكاه دانشجويي هستم و دسترسي به برينتر ندارم،ميخوام بدونم ميتونم اين بيام ذخيره كنم و بعدا برينتش كنم؟
    دوست عزیز اگر گفتم پرینت به این خاطر بود که راحت ترین و مطمعن ترین راه حفظ اون کد ها است به نظرم حالا که نمیتونید پرینت بگیرید بهترین کار بنظرم اینه که از کل صفحه یه Screenshot بگیرید و اون عکس رو یجا مثل Google Drive اپلود و نگهداری کنید . اون save کردن گاهی در هم ریختگی پیج رو به دنبال داره و زیاد جالب نیست .
    در ضمن نامهای برندگان/انتخاب شده گان ( selected ) های اولیه از May 5, 2015 یعنی از ۱۵ اردیبهشت 1394 در همان سایت رسمی لاتاری دولت امریکا (با وارد کردن confirmation number و سال تولد) قابل دسترسی خواهد بود. و نیاز نیست هر از گاهی سر بزنید .
    موفق باشید

Junior Member

دوستان در مورد عکس آیا اشکالی داره اگه همون عکس پاسپورت رو آپلود کنیم با باید با عکس پاس متفاوت باشه؟

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط nima93 نمایش پست ها
    این عکس های 3*4 که 600*600 بشن بهم میریزه تناسبشون.مشکل ساز میشه بعدن؟یعنی برم 5*5 بگیرم؟
    سلام چون حاشیه ها کاملا سفید قراره باشه به راحتی میتونید با حاشیه بیشتر از عرض اون تناسب رو ایجاد کنید و نیاز نیست حتما عکس 5x5 بگیرید .

Member
    رشته و دانشگاه
    marketing

عکسهای ثبت نام من قبول شد و مشکلی نداشت اما خودم شک دارم یوقت ایراد نگیرن از عکسام..مثلا بخاطر اینکه پیکسلشو عوض کردم یه کم عرضش کشیده شد و ...
    اما در نهایت شماره پیگیری بهم داده شد.
    بنظرتون مشکلی ایجاد نمیشه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)