صفحه 571 از 5471 نخستنخست ... 7147152156156256356456556656756856957057157257357457557657757857958058162167110711571 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,701 تا 5,710 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    با سلام
    شما توجه به تغییر قوانین مهاجرت نداشته اید و آخرین ورژن بوکلت ها و دستورالعمل ها را مطالعه نفرمودید.
    به نظر بنده مدارکی را که به دمشق فرستادید فراموش کنید
    دوباره از ابتدا اقدام کنید مو به مو جوری که در این وبلاگ ها نوشته شده است

پزشک مهاجر

مسافر کوچولو

خوشبختانه برای پرداخت هزینه ی مهاجرت از بانک درفت استفاده نکرده اید تا برای نقد کردن آن به مشکل برخورید
    آقای پیمان باز هم متشکرم.
    من برای کبک اقدام کردم نه برای فدرال آیا ارسال مدارک برای کبک هم در محدوده زمانی مورد اشاره (26 نوامبر 2009) دستخوش تغییر شده؟
    ارادتمند

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط keyhan نمایش پست ها
    آقای پیمان باز هم متشکرم.
    من برای کبک اقدام کردم نه برای فدرال آیا ارسال مدارک برای کبک هم در محدوده زمانی مورد اشاره (26 نوامبر 2009) دستخوش تغییر شده؟
    ارادتمند

مهاجرت از طریق نیروی ماهر استان کبک در اکتبر گذشته دستخوش تغییر فقط در نحوه ی امتیاز بندی بود و تغییرات عمده ای از نظر نحوه ی اقدام متقاضیان صورت نگرفته است.

Junior Member

Question پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

مرسی پیمان جان
    در چک لیست فرق گزینه 6 با 11 چی هست؟
    من میخوام برای خودم وهمسرم اقدام کنم باید چندتا فرم fee payment بفرستم؟ منظورش از a seperate payment form is required for each application چیه؟

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط sami008 نمایش پست ها
    مرسی پیمان جان
    در چک لیست فرق گزینه 6 با 11 چی هست؟
    من میخوام برای خودم وهمسرم اقدام کنم باید چندتا فرم fee payment بفرستم؟ منظورش از a seperate payment form is required for each application چیه؟
    گزینه شماره 6 مربوط به پیوست کردن فرم IMM5620 است که مربوط به کسانی می باشند که مایل به پرداخت مبلغ پروسه مهاجرت از طریق کردیت کارت می باشند
    گزینه شماره 11 به صورت کلی مربوط به پرداخت هزینه می باشد که فراموش نکرده باشید

عبارتی که نوشتید به این معنا می باشد که مثلاً دو تا متقاضی با هم نمی توانند همزمان هزینه پروسه مهاجرت را پرداخت نمایند

Junior Member

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

مرسی
    اگر سابقه کار من 4 سال باشد ولی 2.5 سالش در لیست مشاغل مورد نیاز (construction manager) باشدو بقیه civil engineer 2131 امتیاز 2 سال سابقه کار رو میگیرم یا 4 سال؟
    سابقه بیمه ضروری نیست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sami008 نمایش پست ها
    مرسی
    اگر سابقه کار من 4 سال باشد ولی 2.5 سالش در لیست مشاغل مورد نیاز (construction manager) باشدو بقیه civil engineer 2131 امتیاز 2 سال سابقه کار رو میگیرم یا 4 سال؟
    سابقه بیمه ضروری نیست؟
    4 سال
    سابقه بیمه برای مهاجرت به استرالیا ضروری می باشد نه کانادا
    سوال راجع به مشاغل به تاپیک مرتبط انتقال پیدا خواهد کرد

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی شیمی-امیرکبیر(فوق لیسانس)_علم وصنعت(لیسانس)

سلام
    در فرم IMM0008_3E در مورد 10 که در مورد میزان FUND پرسیده، همان حداقل پول اجباری که خودشان در سایت اعلام کرده اند (مثلا 1650 دلار برای سه نفر) را بنویسیم یا حدود کل دارایی ها؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ssa نمایش پست ها
    سلام
    در فرم IMM0008_3E در مورد 10 که در مورد میزان FUND پرسیده، همان حداقل پول اجباری که خودشان در سایت اعلام کرده اند (مثلا 1650 دلار برای سه نفر) را بنویسیم یا حدود کل دارایی ها؟
    مبلغی را که قادر هستید به کانادا ببرید.
    برای یک خانواده ی سه نفره کمتر از 17000 دلار ننویسید.

Junior Member

نوشته اصلی توسط SANA
    البته من توي اين فرم شماره شناسنامه رو گذاشتم و مشكلي پيش نيومد. فكر كنم National Identity Card No. رو به عنوان كد ملي فرض ميكنن و IdentityCard‌ همون شناسنامه باشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    من شماره كارت ملي را نوشتم كه منحصر به فرد مي‌باشد. به نظر من هم بايد شماره كارت ملي باشد.

در فرم مربوط به بوكلت دمشق اين عبارت نوشته شده كه معنيش اينه كه از نظر اونا Identitycard يعني شناسنامه. حالا ديگه خودت ميدوني..!!

"Identity cards (“Shenas Nameh”) for the principal applicant, spouse or common-law partner"

Junior Member

از دوستان عزيز يه سوال داشتم. براي ارسال مدارك تكميلي مخصوص دمشق آيا مدرك ديپلم كه تو بوكلت براي ايراني ها ذكر شده الزاميه؟ چون من فكر نكنم بتونم ديپلممو پيدا كنم تو اين شرايط..!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)