مرسی پیمان جان
در چک لیست فرق گزینه 6 با 11 چی هست؟
من میخوام برای خودم وهمسرم اقدام کنم باید چندتا فرم fee payment بفرستم؟ منظورش از a seperate payment form is required for each application چیه؟
گزینه شماره 6 مربوط به پیوست کردن فرم IMM5620 است که مربوط به کسانی می باشند که مایل به پرداخت مبلغ پروسه مهاجرت از طریق کردیت کارت می باشند
گزینه شماره 11 به صورت کلی مربوط به پرداخت هزینه می باشد که فراموش نکرده باشید
عبارتی که نوشتید به این معنا می باشد که مثلاً دو تا متقاضی با هم نمی توانند همزمان هزینه پروسه مهاجرت را پرداخت نمایند
مرسی
اگر سابقه کار من 4 سال باشد ولی 2.5 سالش در لیست مشاغل مورد نیاز (construction manager) باشدو بقیه civil engineer 2131 امتیاز 2 سال سابقه کار رو میگیرم یا 4 سال؟
سابقه بیمه ضروری نیست؟
سلام
در فرم IMM0008_3E در مورد 10 که در مورد میزان FUND پرسیده، همان حداقل پول اجباری که خودشان در سایت اعلام کرده اند (مثلا 1650 دلار برای سه نفر) را بنویسیم یا حدود کل دارایی ها؟
نوشته اصلی توسط SANA
![]()
البته من توي اين فرم شماره شناسنامه رو گذاشتم و مشكلي پيش نيومد. فكر كنم National Identity Card No. رو به عنوان كد ملي فرض ميكنن و IdentityCard همون شناسنامه باشه.
در فرم مربوط به بوكلت دمشق اين عبارت نوشته شده كه معنيش اينه كه از نظر اونا Identitycard يعني شناسنامه. حالا ديگه خودت ميدوني..!!
"Identity cards (“Shenas Nameh”) for the principal applicant, spouse or common-law partner"
از دوستان عزيز يه سوال داشتم. براي ارسال مدارك تكميلي مخصوص دمشق آيا مدرك ديپلم كه تو بوكلت براي ايراني ها ذكر شده الزاميه؟ چون من فكر نكنم بتونم ديپلممو پيدا كنم تو اين شرايط..!
علاقه مندی ها (Bookmarks)