صفحه 575 از 5471 نخستنخست ... 7547552556556656756856957057157257357457557657757857958058158258358458562567510751575 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,741 تا 5,750 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط aysani نمایش پست ها
    سلام دوستان من عضو جدید هستم... به همراه همسرم اقدام کردیم... رشته تحصیلیم و رزومه ام جز لیست مشاغل هست... تاریخ نامه برای ارسال مدارکمون 5 اکتبر 2009 هستش و الان در حال ترجمه مدارکمون هستیم...یه سوال داشتم که از الان موجب نگرانی من شده... عموی من که ساکن در کاناداست و 5 امتیاز برامون محسوب میشه فرم T4 رو ندارن! به نظرتون کسری مدارک می خوریم؟ ((((

و اینکه اگر مدارکمون رو تو همین ماه جاری بفرستیم حداکثر زمانی که برای مدیکال لازمه چقدره؟
    سلام دوست عزیز
    من مدارکی رو که واسه اثبات فامیلی فرستادم تی 4 رو ارائه ندادم و به جای آن قبض گاز و موبایل و یک پرینت بانکی رو فرستادم چونکه گفته شده یکی از اینها نه همشون.چونکه اونها فقط میخوان مطمئن بشن که فامیل شما علاوه بر داشتن اقامت الان اونجا داره زندگی میکنه.
    و شما اگر الان مدارکتون رو بفرستید بین 6 تا 12 ماه طول میکشه تا بقیه کاراتون انجام بشه. ما که الان 4.5ماهه که از فرستادم مدارک گذشته.
    موفق باشی

Junior Member

Wink پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط rady نمایش پست ها
    سلام،
    با احتساب زمانبندی های شما، نمیتوانید پرونده را آپدیت کنید.
    بعد از گرفتن PR، شش ماه تا یک سال زمان میبرد که PR همسرتان را دریافت کنید.
    در بین روشهای مختلف مهاجرت، بیشترین اولویت را برای پرونده همسران درنظر میگیرند که کمترین زمان انتظار را متحمل شوند. (و یکی از طولانیترین پروسه های مهاجرت، پروسه انتقال والدین است!)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با تشکر از صبا و رادی

من هم خودم نگران این موضوع هستم. خیلی عجیب هاست که اینقدر طول کشید. من به همراه ی دوستم که با هم از امریکا اقدام کردیم همچین مشکلی داریم. ما از این قوانین جدید هم پیروی کردیم که باید یک سال سابقه کار در رشته های خاص داشته باشند.

من با صاحب کار های قدیمم هم صحبت کردم که آیا کسی احتمالا از سفارت کانادا ، از من امری خواست، و اونا گفتن که نه.

نظرتون چی هست؟ آیا اگه بهشون ایمیل بزنم و بپرسم خوبه؟

ممنون

احسان

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط esn نمایش پست ها
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با تشکر از صبا و رادی

من هم خودم نگران این موضوع هستم. خیلی عجیب هاست که اینقدر طول کشید. من به همراه ی دوستم که با هم از امریکا اقدام کردیم همچین مشکلی داریم. ما از این قوانین جدید هم پیروی کردیم که باید یک سال سابقه کار در رشته های خاص داشته باشند.

من با صاحب کار های قدیمم هم صحبت کردم که آیا کسی احتمالا از سفارت کانادا ، از من امری خواست، و اونا گفتن که نه.

نظرتون چی هست؟ آیا اگه بهشون ایمیل بزنم و بپرسم خوبه؟

ممنون

احسان
    سلام،
    به نظر میرسد افراد زیادی مانند شما منتظر جواب از بوفالو هستند:

http://www.canadavisa.com/canada-imm...-t23151.0.html
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

نقل قول نوشته اصلی توسط shimax نمایش پست ها
    خوان اول: فرمهای ما روز 13 ژانویه ساعت 10:17 AM توسط خانم یا آقای ROBAR دریافت شد. باشیم تا خوان بعد..
    بسیار خوب
    مدارک من رو هم همین شخص تقریبا یه ماه قبل دریافت کرده، به جمع منتظرین خوش اومدی

فکر کنم یه خبر خوب دارم برای تمام دوستان منتظر مدیکال، متن زیر دیروز به یکی از دوستان من ایمیل شده که بیش از 5 ماه از IN PROCESS شدنش میگذره :
    Please note that your application has reached the medical examination stage. To prevent delays caused by normal mailing service, you have the opportunity to choose between:

a) Either to come in person to Damascus, Syria or to authorise someone on your behalf to pick up your medical instructions and forms or;

b) To arrange with your commercial courier company to pick them up on your behalf, the courier company will need the following information: your file number, our below mentioned phone number and that the envelope is at the visa section.

If you feel that this is difficult to do, please advise our office and provide us with a reliable mailing address, so we can send your medicals. If you do not respond to this email within ten days, your medical forms and instructions will be sent to you via regular post to the address we have on file
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

Junior Member

سلام دوستان من می خواهم تازه اقدام کنم برای مهاجرت رشته تحصیلی من لیسانس گیاهپزشکی هستم . به نظرتون فایده ای برای اقدام کردن داره ؟ آیا رشته من جزء رشته های مورد نیاز هست ؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط alishirazi نمایش پست ها
    سلام دوستان من می خواهم تازه اقدام کنم برای مهاجرت رشته تحصیلی من لیسانس گیاهپزشکی هستم . به نظرتون فایده ای برای اقدام کردن داره ؟ آیا رشته من جزء رشته های مورد نیاز هست ؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
    سلام،
    رشته تحصیلی شما مهم نیست، سوابق کاریتان اهمیت دارد. اگر در یکی از 38 شاخه اعلام شده حداقل یکسال سابقه کار دارید، میتوانید برای مهاجرت اقدام کنید.
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی شیمی

سلام
    يكي از دوستان بود كه مداركش 2 ژانويه رسيده بود سوريه ، خبر جديدي نشده؟
    من مداركم 4 ژانويه رسيده ولي تا حالا هيچ خبري نشده ، حالا بايد منتظر نامه با ايميل باشم يا نامه با پست مي آيد؟

سلام، توي بوكلت دمشق در آيتم 7 (سابقه كار)آمده كه:original and up-to-date letters of reference from your past and current employers و هم چنين در آيتم 6 مربوط به تحصيلات آمده : Transcripts: original transcripts of all degrees must be submitted in
    براي من اين سوال پيش اومد كه آيا بايد اصل ريز نمرات صادر شده توسط دانشگاه و هم چنين اصل گواهي شغلي صادر شده به وسيله كارفرما را (مثل گواهي عدم سوء پيشينه) به همراه ترجمه بايد به دمشق ارسال كرد يا خير، كپي اين مدارك كه توسط دارالترجمه به متن ترجمه شده ضميمه شده است كفايت مي كند؟ ممنون ميشم نظر دوستان رو بدونم به خصوص از دوستان قديمي كه پروندشون به مرحله مديكال و صدور ويزا رسيده است.ممنونم

نقل قول نوشته اصلی توسط mehranam نمایش پست ها
    سلام، توي بوكلت دمشق در آيتم 7 (سابقه كار)آمده كه:original and up-to-date letters of reference from your past and current employers و هم چنين در آيتم 6 مربوط به تحصيلات آمده : Transcripts: original transcripts of all degrees must be submitted in
    براي من اين سوال پيش اومد كه آيا بايد اصل ريز نمرات صادر شده توسط دانشگاه و هم چنين اصل گواهي شغلي صادر شده به وسيله كارفرما را (مثل گواهي عدم سوء پيشينه) به همراه ترجمه بايد به دمشق ارسال كرد يا خير، كپي اين مدارك كه توسط دارالترجمه به متن ترجمه شده ضميمه شده است كفايت مي كند؟ ممنون ميشم نظر دوستان رو بدونم به خصوص از دوستان قديمي كه پروندشون به مرحله مديكال و صدور ويزا رسيده است.ممنونم
    شما در کل مدارکی که مدارک هویتی شما است نباید اصلش را ارسال کنید مثل شناسنامه گذرنامه دانشنامه
    مدارک دیگر را باید اصلش را ارسال کنید دیگه. گواهی سابقه کار را برای چه می خواهید پیش خودتان نگه دارید و یا گواهی سو پیشینه که سه ماه از صدورش باطل می شود و همینطور ریزنمرات دانشگاه که همیشه می توانید از دانشگاه بگیرید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)